Hirdetés

Made in Hungária

Üdv! Egy filmes élményt szeretnék leírni, hogy esetleg ha valaki nem látta még az írás címével azonos c. filmet az tudja merre hány méter, és nézze meg mihamarabb.

Először is, azért írok erről a filmről mert nekem iszonyatosan átjött/bejött/tetszett. Számomra a magyar filmek dobogójára azonnal felugrott, sőt számomra első. Nem nagyon tetszenek a magyar filmek mert:
- ugyanazokat a szereplőket nyomatják mindben Pl: Csányi, Gesztesi, Fenyő Iván(bár ő ebben is benne van) und so weiter und so weiter....,
- nem sok eredeti ötlet van bennük, általában a hollywood-i filmek majmolása, átitatva egy kis magyarossággal, vagy a paraszt magyarság bemutatásával akarnak szórakoztatni, vagy valami régi magyar filmet csinálnak újra meg,

Több nem is jut hirtelen eszembe, de ezek pont elég ahhoz, hogy egy mozijegy árát ne költsem egy magyar filmre. Viszont amikor meghallottam hogy lesz hungáriás film, tudtam , hogy ezt moziban is meg kell nézni! Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy kétszer is megnézem moziban , mert ilyet még nem csináltam.