2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • HP Basic Messenger oldaltáska

    Szolid dizájnú és árú mégis minőségi laptoptáska? Egy alternatíva lehet a HP Basic Messenger oldaltáskája.

    Elején két csat rögzíti a felhajtható részt, ezt felhajtva kisebb dolgok tárolására van lehetőség, például tollak, iratok, kulcs. A felhajtható részen kívül zárható zseb, bérletnek akár.

    Belül 3 rekesz. Ebből egy külön, a felhajtható rész felhajtásával elérhető, kettő külön, ezek zárhatóak. Itt kap a laptop helyet, jól párnázott tépőzárral is rögzíthető rekeszben.

    Folytatás...

    yolan 13 éve 0

  • Sapphire Radeon HD5670 w/ Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2

    A kártya gyárilag is AC hűtővel volt szerelve, egy L2 modellel. A hűtési rendszer teljesen megfelelő ahogy van, csak nem nekem. Hűvösen is tartja, konszolidált a hangja, viszont nekem teljesen hangtalan megoldás kell. Így jött a csere.

    Egy Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2 hűtőt választottam, 3.500 forintért jutottam hozzá, aminek igencsak örültem. A hűtőről minden felesleges műanyag elemet leszereltem, csak a borda maradt, igyekeztem elérni a lehető legnagyobb hőleadó felületet.

    Titan Nano Grease-vel újrapasztáztam a GPU-t, kétoldalú hővezető ragasztóval feltettem a memóriákra és a tápellátásért felelős alkatrészekre a bordákat, majd felszereltem a hűtést magát.

    Az eredmény szerintem magáért beszél, de beszél róla ez a kis mérés is:

    Folytatás...

    yolan 13 éve 16

  • Nokia N900 újraflesselése

    Bevezető

    Adott egy Nokia N900-as készülékünk, melyet kézhez kapás után elég komoly időmennyiséget eltöltve állítgatunk, testre szabunk, telepakoljuk frankó programokkal mert hát ugyebár a mobilnet olcsó, a twitter pedig nem bírja ki a mindennapos már megint lekéstem a busz posztjaink nélkül, így kell rá a twitter kliens, meg kipróbáljuk az Opera böngésző mobil verzióját is, pakolunk rá játékokat, témákat. Majd egy idő elteltével rájövünk, hogy ez talán mégsem jó még a neves Maemo rendszernek sem. Telepakoljuk, megpróbáljuk kitakarítani, letöröljük az összes zenét és képet, viszont a tucat lib izé megmarad ha egyszer végigpörgetjük az alkalmazás kezelő progit. Ekkora szétguglizzuk magunkat, hogy mit is tegyünk. Ovi Suite-ban ráküldjük a Szoftverfrissítést és örülünk örülnénk, még mindig ott a sokak számára semmit nem mondó libvacak. Ekkor ismét gugli, hávtú és társai.
    Ez a kis szösszenet képekkel, lépésről lépésre igyekszik bemutatni az N900-as telefon újraflesselését (belsőtár format, os install).

    Felmerült, hogy aki N900-at vesz, remélhetőleg azért sejti mik is ezek, illetve még talán azt is, hogy hogyan lehet terminálból kigyomlálni, ha akad olyan aki mégsem e halmaz része, noh, nekik kívánok további kitartást, nem macerás, de megéri.

    Folytatás...

    yolan 13 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.