2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ken Block Gymkhana 2 HD

    Ken Block Gymkhana 2 HD

    Ajánlom teljes képernyőn.

    yolan 14 éve 12

  • Gépállat, avagy, egyszerűen csak, a számítógépem.

    Alaplapom: Gigabyte EP45-UD3R Rev 1.1 mod
    Többen kérdezték már, hogy a lapjaim után miért írom oda, hogy mod, jogos a kérdés, a válasz kicsit már sánta. Mod mint Modification, azaz valamit változtattam rajta/rajtuk, és itt jön a sántítás, mivel ez egy cooler modification, mely alatt mit is értek, újrapasztázást, a szükséges bordák lecserélését és a szükséges alkatrészek hűtését, és bármilyen egyéb dolgot ami a jobb hűtést szolgálja. Így kerül a forró fejű chipek-re extra hűtőborda, a gyári paszta helyett minőségi, esetleg a gyári helyett jobb leszorítok, bármi.

    Processzorom: Intel Core 2 Duo E8400, SLB9J
    És ahogy nap mint nap használom: 3038Mhz-en (7.5*405), 1.008v-on, 1.5v-os PLL, 1.1v-os vTT, 0.76-os CPU Ref, 1.0875v-os vCORE. Terveztem, hogy polírozom ezt is mint az előző procim, de elég jó a kupakja, hála nem domború, nem homorú, a szélein kicsit lekonyul, de a többi nagyjából bőséges.

    Processzor hűtőm: Scythe Mugen 2
    Esténként passzívan, egyébként egy 200-300-at forgó hozzá járó gyári ventivel, ennek a pontos típusát sajnos nem tudom fejből.

    Folytatás...

    yolan 14 éve 4

  • OEM konzervnyitó

    Vannak dolgok amin megakadok, ez is ilyen..

    yolan 14 éve 24

  • Hűtőpaszta vs. kézkrém

    Nem, ez nem a bacsis teszt reinkarnációja, bár tagadhatatlanul ő inspirált.
    Ma mikor összeraktam a gépem csak Dove kézkrémet találtam a közelben, semmi mx-2, de még noname pasztát se, így lett a kézkrém. Nyugalmi állapotban alig van 1-2 fok eltéré, ami még a ház szellőzés hiánya is lehet, mivel még a tesztpadon van a konfig, de akár hibahatáron belüli érték is, viszont terheléskor az eddigi max 36 fokos maghő egészen 39-ig emelkedett az egyik magnál, a kupak pedig 40-et felülről taposta 1-2 fokkal. MX-2-es pasztával és házszellőzéssel max terhelve 36 fok volt a maghő és 40 a kupak.
    Viszont az illata jobb és nyugodtan lehet kenni ujjal, sőt, ajánlott :)

    yolan 14 éve 2

  • Asus Maximus 2 Formula off, Gigabyte EP45-UD3R on

    Ismét egy lap csere, de ez most tényleg hosszabb távú lesz, se időm, se pénzem nincs már annyit cserélgetni és tuningolni, meg amúgyis, végre ez egy korrekt konfig, egybe, most ennek örülök, nem a felsőkategóriás lapomnak amibe 3-4 éves vga volt. :)

    yolan 14 éve 0

  • SZTE-JATIK switch :D

    Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központban lévő switch.

    yolan 14 éve 12

  • Átmeneti vas

    http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=878714

    Elpostáztam az alaplapom, a következő pedig majd csak valszeg kedden ér ide. Addig ez van, jó lassú xp-vel.

    yolan 14 éve 0

  • valid

    yolan 14 éve 5

  • 1 Hét

    Az 1 hét című film egy cigány fiatal hét napját mutatja be, mindegyik napból egy-egy rövid részletet kiragadva. Hétfőn reggel Kristóf a családjáról beszél, kedden a barátaival játéktermezni mennek, szerdán nagypályás haverjával találkozik. Csütörtökön a közértben arról álmodozik, hogy ő is nagymenő lesz. Pénteken ideges monológ az utcán, majd szombat este a kötelező beivás és cuccozás. Vasárnap délelőtt, ahogy részegen tántorog haza, két szintén részeg magyar srác elkapja és megverik.

    1 Hét port.hu

    1 Hét 1/2.rész

    1 Hét 2/2.rész

    yolan 14 éve 26

  • Minimum heti szerelmem

    Katt rá a teljes méretű képért.

    yolan 14 éve 18

  • 1860 km

    Sok..
    Apró megjegyzés mellyel a mai este nehézségeit szeretném megörökíteni, majd, egyszer emlékezzek rá.

    yolan 14 éve 0

  • Gigabyte EP45-EXTREME off, Asus Maximus II Formula on

    Egy délután alatt átpasztáztam, leporoltam, puccba vágtam minden egyebet majd összeszereltem.
    Előzőleg még az extreme lappal átmásoltam egy pendrive-ra a bootolható win-t, csak épp a partíciót nem állítottam aktívvá, így bukott a bootolás róla, fel is idegesített mert a laptop kijelzője is persze most törik el :W.
    Küzdöttem egy sort, de semmi, viszont a bios-sal legalább volt időm ismerkedni, mi mit csinál, mi micsoda, 2 évnyi tömény giga bios után kicsit elveszett voltam, vagyok.
    Ma egy utolsó próbára szántam magam mielőtt barátom hoz egy dvd olvasót és egy win7 dvd-t (mivel nekem nincs egyik sem), gondoltam egy régi dc olvasóba beletömök egy ubuntu live cd-t, legalább tudok netezni címszó alatt, de kellett neki egy vinyó is 4gb hellyel, így rádugtam a tesztelős vinyót, rajta egy 2 héttel ezelőtti friss win7-el amit az extreme lappal raktam. A boot sorrendel voltak gondjaim, így a vinyóról akart bootolni, gondoltam hogy doh, úgyse fog menni, de ment, döbbentem is, pár percet zümmögött, kereste az eszközöket, de utána ment pöccre, volt net, hang, mindent felismert az everest is. Jó, igaz, a hangkártyával vannak gondok, betett neki gondolom hogy előzőleg dolby-s cuccok voltak, meg realtek, így a foobar-ban a kernel streaming még nem megy, de más kimenetek gond nélkül.

    Folytatás...

    yolan 14 éve 0

  • mario: az igazság

    yolan 14 éve 5

  • Megjött végre a ramom!

    Szóval G.Skill Pi Black 2*2Gb 1066Mhz CL5 2.0-2.1v in the house!
    Még a procit nem teszteltem ki 500-as fsb-re, így a tesztelt 400*7.5-ön hajtom, ezért a ramokat is "csak" 800-on hajtom cl4-ben, hogy az fsb:ram arány ugyebár 1:1 legyen.
    Pénteken remélem kicsit hűvösebb lesz, szeretnék már tesztelgetni az új ramokkal.
    Főleg super pi 1m-ben szeretném a mostani 11.653-as eredményem megdönteni. Az egy darab 2gb-os 800mhz cl4-es rammal lett mérve. Remélem a dual channel-es 4gb és az 1000mhz cl5-ben 1:1-es aránnyal, valami finom 500*8-as órajelen megteszi a hatását. Remélem.

    yolan 14 éve 0

  • Betegség?!

    Felcserélem a betűket. Eléggé komolyan, és egyre sűrűbben.
    Eleinte csak az egymás után következő mássalhangzókat, tehát a feszültség helyett sokszor feszültgés-t írtam, a volt helyett votl-ot, az érted helyett érdet-et. Rendszer szerint ami egymás után következett. Mondom, mert biztos magamban gyorsabban mondom a szöveget mint ahogy gépelem, de egyre csak durvult a helyzet. Két egymás után következő szóban cseréltem fel a betűket, de ott is így párokban, tehát ha a két hibás betűt felcseréltem, akkor helyes volt a sorrend. Na tessék, leakartam írni, hogy sorrend, erre mit írtam? hát rossendet...
    Mostanában ott tartok, hogy rámszólnak, hogy mit is akartam írni, írjam már le magyarul.

    Beszélgettem barátommal, és azt akartam írni, hogy volt gáz erre azt írtam, hogy golt vágz, felemeltem a fejem, mondom ez már nem jó, nincs benne rendszer, vagy csak nem látom át, de akkor is, ez nem az amikor azt írod hogy rétem és társai.. erre meg elsőnek azt írtam, hogy tásrai, komolyan nem értem, most ez mi a tököm? Felemeltem a fejem, és elkezdtem írni a cikket.

    Mondták már, hogy biztos fáradt vagyok, oké, hajnali 3-kor elnézem magamnak, de amikor órán a jegyzetben is felcserélem, és alig tudom visszaolvasni, hogy hol is basztam el, és az ott már nem gépelés, nem fáradtság..

    Folytatás...

    yolan 14 éve 14

  • Nem tudom eldönteni..

    Bementem ismerőshöz a Sherpa boltba, hogy ugyan mik vannak a 2009-es kollekcióban.
    Itt hibáztam :DDD
    Megláttam egy kabátot, szerelem első látásra.

    10.000/6.500-as, minden apró részletre gondoltak, alul felül a zipzár mellett patent is van, a hófogó ha nem használod kivehető, de az is rögzíthető patental, heggesztett varratok, vízálló zipzárak, minden zseb jó helyen van, pont oda ér el a kezem és kényelmes, satöbbi, satöbbi, szóval felszereltség téren 4/5 nálam, pedig volt már pár kabátom. Kis minuszok vannak, kapucban nincs oldalra kitekintő pl.
    A kinézete pedig, váá, sárka, kockás, elforgatott, tetszik, egyből megtetszett.

    Felhívtam ma másik Sherpás ismerőst, hogy ugyan van-e neki ilyesmilye, csak a tipust nem tudtam pontosan, ügyes yolan, majd holnap megnézed. Boltban 30-ért adná ide barát, weben 35 körül láttam eddig.

    Folytatás...

    yolan 14 éve 28

  • Örömébódottá

    Rég volt már zenés poszt, csak a gép-gép állandóan, meg a túlhajtás.
    Keresgéltem pár régi kedvencet.

    Dj Deekline And Ed Solo - Handz Up (Original Mix)

    underworld-born slippy dubstep remix

    Ed Solo Age of Dub

    Dj Pleasure - Venger

    yolan 14 éve 3

  • Megjött a procim.

    Rev: E0
    sSpec: SLB9J
    FPO: Q829A046
    VID: 1.25v

    yolan 15 éve 10

  • Unigine Heaven (DX11) DX10 Benchmark

    Gyári beállítások:

    E6300@1.8Ghz (266*7)
    2Gb Crucial@800Mhz@CL4
    HD4770 512Mb 750Mhz/3200Mhz

    Tuning beállítások és eredmények:

    E6300@2.8Ghz (400*7)
    2Gb Crucial@800Mhz@CL4
    HD4770 512Mb 800Mhz/3200Mhz

    1005 pont

    E6300@3.5Ghz (500*7)
    2Gb Crucial@1000Mhz@CL5
    HD4770 512Mb 800Mhz/3200Mhz

    1015 pont

    E6300@3.5Ghz (500*7)
    2Gb Crucial@1000Mhz@CL5
    HD4770 512Mb 850Mhz/3600Mhz

    1114 pont

    yolan 15 éve 0

  • Régi kedvenc.

    Végre, vagy fél éve keresem ezt a számot. Igaz csak VBR, de 180kbps körül mozog. Viszont se youtube, se semmi, aki szeretné adok linket saját ftp eléréséhez, ott fent van. Kegyetlen egy szám.

    1. MarkOne - [One Way #03] Anger Management [4:14]

    Ennyit találtam, kis m3u-s részlet.

    yolan 15 éve 0

  • Integrált hangkártya probléma.

    Sziasztok!

    Olyan problémám lenne, hogy nem is tudom hol kezdjem.
    Szóval vettem egy ep45-dq6 lapot, és akkor jött ki ez, hogy az egyes p45-ös giga lapok, képesek az ilyen dolby meg x-fi bigyókra (nézzétek el nekem, nem értek annyira hozzá).
    Szóval megláttam ezt a lehetőséget, mondom egyszer élünk. Feltettem, állítgattam ezt meg azt, szólt szépen. Foobar2000-et használtam kernel stream kimenettel, meg asio kimenettel, szépen szólt, olyan testes mélyhangokat produkált, remegett a gatyám szára, virult a fejem, apámé meg vörösödött, szóval nagyon szépen szólt.
    Eladtam a dq6-ot, és egy extreme-t vettem helyette. Elvileg ugyan az a chip van rajta, ugyan az a realtek integrált hangkártya. Namost, feltettem már egy tucatnyi drivert, meg ezt az x-fi-s csodát, meg a dolby-s csodát, az x-fi progi is meg a dolby progi is azt mondja hogy nincs támogatott eszköz csatlakoztatva, vagy nem található. A foobar-t beállítottam ugyan úgy. Eleninte az egyik hangfal meg sem kapta a mély jeleket, egy egyszerű sztereó rendszerem van, pioneer sx-434-es erősítővel, és hozzá két kellemes pioneer 2 utas hangfal, ebből kettő ugyebár. És a gatyaszárat remegtető mély után, most csak úgymond üresen kopog. A membrán ugyan akkora utat jár be, az áramfelvétele is megegyezik, de a hangja szar, nincs benne erő. Annó a dq6-al még a levegő is remegett a tüdőmben, ez meg csak ahogy hangosítom, egyre hangosabban kopog, direkt előkerestem ugyan azt a számot, és semmi.

    Folytatás...

    yolan 15 éve 1

  • Végre! E8400!

    Megtaláltam, megvettem.
    Keresek már régóta egy jóféle e8400-at, hogy milyet is? alacsony feszen minél magasabb órajel minél magasabb fsb-vel. :DDD
    Találtam is 3-at amik igen istencsászárok. Ebből az egyik ha jól emlékszek 42k-ért ment el, a másik 26-ért talált gazdát, de csak az új tulajnál derült ki, hogy mit is tud, és ezek után érkezett is egy 50k-s ajánlat.., a 3. pedig még mindig eladó, de csak személyesen Pesten, ami nekem perpill kivitelezhetetlen, a pénz pedig most jött össze. 27.000 forintért vettem meg, postával együtt.
    Itt köszönném meg mégegyszer toyone-nak, hogy már több mint 200 pü-n keresztül bírja a láma kérdéseim és, hogy segített utánajárni minden fpo-nak amit kérdeztem tőle, és tanácsokat adott, stb, minden jó. Szóval ebben is ő segített, remélem ezért az árért igen jó procit sikerült szereznem. Köszi toyone! :R
    Ma adták fel postára, holnap sünnap, szombaton van egyáltalán posta?, ha nincs akkor gondolom vasárnap sincs, hát akkor marad a hétfő. Legalább jól fog kezdődni a hetem. Rendeltem is egy fecskendő mx-2-őt, ami most van rajta szkájt paszta, hát nemtudom, nekem ránézésre kicsit túl folyósnak tűnt, bár hőmérsékletben változást nem látok, asszem.

    Folytatás...

    yolan 15 éve 2

  • UPC Fiber Power 30

    yolan 15 éve 23

  • Hogy a cifrázná ki..

    Egy levegővételt két köhögés követ..
    Most ebből az ördigi körből, hogy másszak ki?
    Ne vegyek levegőt? Király, nincs köhögés, de egy pár perc múlva biztos, hogy megfulladnék, de legalább egy nagyot sóhajtanék ami felérne mondjuk 4 levegővétellel, akkor biztos, hogy vagy 8-at köhögnél utána, ismét elfogyna az oxigén, ismét baszhatom.. :W
    Tetves betegség, egy délután alatt ment fel 38ig a hőmérsékletem, reggel még nagy vígan mászkáltam kávéval a kezemben, vakartam a seggem, egy pólóba me egy sortba, most meg kis eszkimóként gubbasztok itt. 100-as zsepi biztos, hogy már elfogyott, jól kidörzsőlte az orrom, érzem, jó lesz ez holnapra, szép piros. Taknyom, könnyem egybe folyik, mármint amit nem próbálok meg lenyelni, amit 2 köhögés követne, kiköhögni, persze.. 2 köhögést előidézve.
    alacsony költségvetésű eyefinity vagy mi a rák, egy pöpp láz és máris máris kettőt kettőt látok.
    Nyomott vagyok, paprikás erre még a baszott pidgin is percenként jön a nyomorék pop-up ablakaival, hogy az ssl tanusítvány régi, de faszom ha elfogadom jön a helyére kettő, ha hozzáadom a tanusítványokhoz *.live.com-al és *.hotmail.com-al feszt baszakszik velem, ilyen címekre hivatkozva, hogy contatcs.live.com meg mitomén.. szarjon sünt, én meg megyek fürödni.. :W

    yolan 15 éve 10

  • Elfogadták a MTH2009-re való jelentkezésem!

    2009. Október 31. Papp László sportaréna, Mod-tech Hall 2009 és az én szétvágott, összeragasztott, itt-ott megreszelt gépem találkozása. :))
    Remélem addigra megjön a végleges ramom és a kiszemelt e8500-at is már a gépben fogom durmoltatni.
    Aki teheti jöjjön el, jó buli lesz. :K

    yolan 15 éve 2

  • Pioneer SX-434

    Vettem egy új erősítőt. Kicsit szebbek a hangjai, szép csöves érzést ad, meg picit erőteljesebb ;]
    110 dB már tartósan megvan.
    Néztem ma egy Denon nemtudom milyet, kicsit kopottas volt, 2*30 wattos, 13k-ért vesztegették, de nem cseréném el ezt a kis pio-t. Én 12k-ért vettem, teljesen szép állapotban van. És még rádiós is :)
    Egy kis felvételt csináltam, hogy mégis mit tud.
    [link]

    yolan 15 éve 13

  • Vahir?

    Á, semmi olyan. Kerti asztal K.O., derékba tört a karrierje, pár szék is megroppant a nyomás alatt. Nem bírták, nem igazi versenyzők. Leander off, ígykell egyáltalán leírni?, pedig cseréppel, benne földel, ázott földel szerintem van vagy 50-60 kiló, és azért olyan nagy levelei nincsnek, se nagy lombja, Bezzek a baszott nagy fenyő meg diófa az röhög az egészen, kis noob leanderek. Előadás közben szakadt ketté egy fa, vártam mikor néz be az ablakon, hogy hogy is van az az kess ott az ábrán, de nem jött. Még ha az eső nem esne, nem lenne vászes, vagy a szél ne fújna, de így kettő az egyben. Kellemesetlen.

    yolan 15 éve 0

  • EP45-ös lapjaimról, háttéreseményekről, mozgató gondolatokról, és mindenről ami közben eszembe jutott.

    Kis jegyzet az EP45-ös lapjaimből.

    Minden egy DS4-el kezdődött. Giannitól vettem, teljesen újonnan, ha jól emlékszem 34k-ért.
    32-ért továbbadtam fél év használat után, én hülye.. DS5-öt szerettem volna, mert, hogy 3 fázis van a ramoknak, meg az északi hídnak, ez volt amiért váltani akartam :W . DS5-öt nem találtam, viszont egyszer szembe jött velem egy DQ6, 37k-ért. Végülis, 5k-ba került DS4-ről DQ6-ra váltani. Viszont a DQ6 nem nőtt a szívemhez. Rögtön a beszerelés után elkezdett makacskodni, végül rájöttem, hogy a vga-m adta meg madát néha, egyszer ment egyszer nem, végül teljesen elszállt, viszont így kezdte a DQ6 nálam az életét, és meg is pecsételte a jövőjét. Minden héten végignyálaztam az aprót, hogy találjak valami utódot. UD3P-t szerettem volna, de mikor oda került a sor, hogy na pénzem is megvan rá, van jó árban is, vagy az eladó lépett vissza, vagy én mert kétes volt az eladó. Eközben persze a gyártásukat befejezték, és a raktárkészletek is igen hamar elfogytak, így 3 hét ud3p vadászás után, rájöttem, hogy ilyen nincs, nem is lesz, csak ha valaki platformváltás miatt eladja. De az meg lutri, mikor adja el, mikor lesz rá keretem, nincs mindig a zsebemben 30k. Így nézelődtem tovább, kéne egy jó ep45-ös lap, egyedül a DS3 amit tudnék venni boltban, de hát na, DS3..

    Folytatás...

    yolan 15 éve 6

  • EP45-EXTREME in da house!

    EP45-DQ6 ki, EP45-EXTREME be.

    yolan 15 éve 2

  • C2D E6300 1.86Ghz @ 3.5Ghz ALAPFESZEN!

    Kicsit tuningos e6300-am :))
    B2-es stepping, 1.325v-os VID.
    500*7@1.328v

    Ráadásként elnagyolt, lustán beállított 520-as fsb-s kép.

    yolan 15 éve 7

  • DUBreceni estimese track+playlist

    1. Ruf - Want Some Crack
    2. Benny Page - Swagger
    3. Ganja White Night - Strawberry Cough
    4. Hatcha & Kromestar - Ragz
    5. Kromestar - Bully
    6. Stenchman - Dubnet
    7. Switched Sources - Something Fishy

    mrwhu - DUBreceni estimese
    hossz: 28:27 | méret: 65.1 mb | bitráta: 320 kbps
    letöltés

    Ha nem megy már a link, adok újat!

    yolan 15 éve 3

  • Valamikor hajnalban

    Snippet, vagy mi a szösz. Bekapcsolt mikrofonos studiólégkörfelvételből.
    Szóval ez ez. Letölthető korlátozott ideig, aki érdekel, mondjuk sok minden nem hallatszik.
    [link]

    yolan 15 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.