2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Activity - rajzok kínja

    Irtózatosan béna vagyok rajzolásban, egyszer kaptam hármast egy rajzomra, nagyobb ünneplést csaptunk mint a szülinapomon. Éppen ezért komoly rettegés előzi meg ha én kerülök sorra a rajzolásban amikor Activity-zünk, amiért senkire nem tudok megharagudni, hiszen teljesen megalapozott a félelmük. Viszont a múltkori játék során olyan sikerélményem lett, a csapattársam elsőre kitalálta, a többieket meg a padlóról szedtük össze, annyira röhögtek egyrészt magán a rajzon, másrészt a tényen, hogy ezt valaki ki tudta találni.

    Gondoltam megosztom, hogy tényleg mákom volt és teljesen elborult agyú csapattárs kellett a sikerhez, vagy azért kitalálható a feladvány (a képre kattintva nagyobb méretben is látható):


    Összetett szó, számokkal jelölve

    Várom a megfejtéseket!

    Viszlát 11 éve 21

  • Egy kis elemzés a furgonos írás kapcsán

    Kimaradt pár év az utolsó címlapos írásom óta, akkor még nem volt oldalakra bontható az írás, a megtekintések száma másként is nézett ki. De nem is a konkrét szám az érdekes, hanem az oldalankénti változás, no meg, hogy ezek vajon mit jelenthetnek. Nézzük hát:

    Az első oldalhoz tartozó megtekintések száma egészen hihetetlen, viszont rögtön helyreteszi az embert a másodiké, egy laza ezresnek már az elején elment a kedve a folytatástól. Hajjaj. A második oldal után, ahol kissé kiléptem a mesélő szerepéből, hogy száraz tényeket ismertessek, kicsivel több mint 1300-an gondolták úgy, hogy köszi, ennyi elég volt. Elgondolkodtató. Lehet, hogy jobb lett volna ezeket az alapvető dolgokat is a hozzászólásokban felmerülő kérdések kapcsán kifejteni?

    Jó hír, hogy a harmadik oldaltól kevésbé drasztikus a csökkenés, de még mindig nem elhanyagolható, 200-500 közötti az elpártolók száma a nyolcadik oldalig. Viszont akik péntekig eljutottak, azoknak a nagy része már kitartott a végéig. Az utolsó oldalon növekedés is tapasztalható, valószínű, hogy az útközben megfáradtak egy része csalt egy kicsit és megnézte a végkifejletet.

    Folytatás...

    Viszlát 11 éve 14

  • Furgonos rabszolgasors

    Azt hitted a Le Mans-i 24 órás autóverseny kemény? Próbáld ki a furgonozást....

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Vélemény 11 éve 424

  • 10 éve a PH-n...

    Ma van 10 éve, hogy regisztráltam a Prohardverre. Durva. Gondoltam rá, hogy írok néhány magvas gondolatot, de rájöttem, hogy csak számomra van ennek jelentősége.

    Azért boldog évfordulót kedves PH! :)

    Viszlát 11 éve 5

  • A világ nagy és a megváltás a sarkon ólálkodik

    Eredeti címe Svetat e golyam i spasenie debne otvsyakade, bolgár, magyar, szlovén és német közreműködéssel készült. Nagyjából ez az, ami a mi filmeseinknek nem igazán megy, úgy visszaemlékezni még a legigazságtalanabb, legfájdalmasabb dolgokra is, hogy közben nem akarod felakasztani magad. Pedig benne van ebben is a Balkán minden bánata és siralma, csak nem kínlódásosan, és bár én is csak épp, hogy elcsíptem az egész vörös móka végét, teljesen magával ragadott a film hangulata. Hízott a májam rendesen, mert úgy tűnik, Európában még bolgár szemmel is a magyar lány jelenti a szépséget. Kötelező darab, engem megvett kilóra. :K

    Viszlát 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.