2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szabadúszás

    Hello!

    Szeretném kikérni a véleményeteket, illetve főként azokét, akik valamiféle tapasztalattal rendelkeznek a témával kapcsolatban.

    Szeretnék néhány területen szabadúszóként dolgozgatni, leginkább filmes körökben tudnék elvégezni feladatokat. Láttam több ilyen oldalt is, ti mit javasoltok, hol érdemes nekiállni böngészni a munkákat?

    TR4MP 8 éve 1

  • Utazunk(?)

    Hello!
    Én egy 19 éves Veszprém megyei srác vagyok. Még egy évem hátra van a gimiből, viszont úgy döntöttem, hogy közben elkezdek utazgatni. Túl sok pénzt nem keresek, csak olcsóbb utakra gondoltam, hátizsákkal, hogy így is spórolhassak kicsit. Még sosem repültem, szóval nem igazán tudom, hogy a repjegyek/repülőterek hogyan működnek, mi mennyibe kerül. Letöltöttem a telefonomra egy wizzair és ryanair alkalmazást, ott találtam is egészen kedvező árú repjegyeket. Ha egy olyat megvásárolok, akkor azt már csak ki kell nyomtatnom, a repülőtéren bemutatni és már mehetek is? Semmi plusz költség nincsen? Hol tudom kideríteni, hogy kinél a legolcsóbb a repjegy?

    Így elsőnek ti milyen helyeket javasolnátok? Én októberben egy 3-4 napos kirándulásra gondoltam, lehetőleg tengerpartra, max 20-25e Ft-ból. Nagyon igényeim nincsenek, ha nincs hideg és van vizem meg kajám akkor már elvagyok, tehát nem annyira pihenni mennék hanem inkább szép helyeket szeretnék látni.

    Alapvetően nem személyes bejegyzésbe akartam ezt írni, viszont topicot nem találtam hozzá. Ha mégis van, akkor bocsi!

    TR4MP 8 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.