2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • HP 8740w - bemutató

    Előtörténet:

    A dolog úgy indult, hogy adott volt egy Samsung RV509-es lapos. Ezzel dolgoztam, bár a 6 gb ram ellenére is inkább már csak kínszenvedés volt értékelhető produktumot időben kiadni. Építőmérnök vagyok, napi munkám mellett tervezéssel is foglalkozom, sokat.
    A PH!.-n cirka 7-8 éve vagyok jelen, nem olyan beszédes, inkább szemlélődő, informálódó figura formájában. Az apróhirdetéseket mindig szoktam mazsolázni, leginkább mobilok kategóriájában, illetve némi hardver után kutatva. Itt akadtam rá az RV509-re is, kellemes áron és most jelen bemutató alanyára is.

    Beszerzés:

    Ez bizony nem volt hétköznapi. A dolog persze úgy kezdődött, hogy megismerkedtem a neten keresztül magával a kategóriával: Elitebook, azon belül workstation. Szerintem ezt senkinek nem kell lefordítanom, a lényeg, a HP csúcsát képező kategóriát jelenti, azon belül egyedileg konfigurált mobil munkaállomások körét. Miután ezt megismertem, adott volt, hogy mire is kellene váltani a kiszolgált RV509 után. Keresgéltem, nézelődtem és legnagyobb meglepetésemre itt a harveraprón találtam egy eladó 8740w-t. Atyaég!!! Ez kell nekem, de most! Mint a villámcsapás jött a dolog.

    Folytatás...

    tom956ster 10 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.