2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nokia E90 - szürreális időutazás

    Ha valakit is érdekel, elég csak rákacsintani a logoutomra, eddig mit fogyasztottam el telefonok terén és mit nem, de egyet tudok:
    Múlthét csütörtök óta csücsül a zsebemben a Nokia E90-em. Ez volt a 2007-es álom teló, a vágy netovábbja. Mára egy kifutott széria (kommunikátorok) utolsó még haldoklófélben lévő tagja. (működik, csak a Symbi halt meg alóla támogatottság terén.)
    Mire volt akkor jó ez a vétel?
    Telefonálok vele. Meg vállalati emailt kezelek, naptárat meg teendőket, meg mindent ami szinkronizál exchange-el. Van rajta Waze navigáció (szeressük és jól működik), még néha youtubeot is nézek rajta. Ja, meg pdf és full office...
    Nem adtam el mellőle az SGS-t, az egy kiválló modell, főleg, ha médiáról van szó. Abban az E90 nem jeleskedik, sőt, inkább vacak, baromi lassú böngészővel, de ettől még szeretem. Azért is, mert ezen úgy pötyögök vezetés közbe becsukott állapotban, hogy nem nézek oda, nem ütök semmit félre. Ha hívok, vezetésközben kinyitom és automatikusan kihangosítok (ezt csak a kommunikátorok tudják tudtommal), nem recseg, hangos, de nem visszhangos, a másik fél is tisztán ért, és a telefon a jobb 1-en pihen az autóban. Ezért van nekem kommunikátorom.

    Folytatás...

    tom956ster 11 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.