jó sok telefonod volt, nekem eddig kb. 7db volt
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Bevezetés a wokok világába
- Elemzés IGP-k az APU-k ellen
- Elemzés CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- Tudástár Okos Otthon kezdőknek
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [DraXoN:] Huananzhi X99 TF
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Klímaváltozás, természetszennyezés
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [FireFox1996:] 2023-as őszi fórum peca
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
beefjeez
senior tag

tom956ster
aktív tag
Meglehet nem kevés, de valóban nem emlékszem mindegyikre, kb 5-10 db hiányzik még a listából.
Anno amolyan hobby volt, hogy tesztelgettem a telókat, bár nem tudtam és a mai napon sem tudom mit akarok egy telefontól pontosan. Bár mára már jól körvonalazódott, hogy mire is használok egy masinát, a retró mindig visszahúz, aztán az új dolgok meg mindig bebolondítanak Így van most egy K800i és a Meizu M9 napi használatban egymás mellet
(privát/céges)
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver

beefjeez
senior tag
jó neked, én is rengeteg telefont akarok tesztelni, de nem sok jön össze de ha most belegondolok, mégis több volt mint 10...
(#4) Next Win ®

Next Win ®
tag
Nekem ez a lista kb fél éves szerzeményem lenne !
Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
(#5) tom956ster válasza Next Win ® (#4) üzenetére

tom956ster
aktív tag
A mai beszélgetésünk alapján ezt elis hiszem Neked! Azért azt elmondhatjuk, hogy ma mindkettőnk "gép parkja" egy új darabbal gazdagodott.
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
(#6) Next Win ® válasza tom956ster (#5) üzenetére

Next Win ®
tag
Így van !
Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
bejegyzés Evolúció
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Mint az új - Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, touch bar - garancia, HU/EN, szürke (39)
- Nagyon szép - Macbook Air Retina 13" M1 - 512GB, 8/8 mag, garancia, EN/HU (38)
- Új ASUS VivoBook Pro OLED 15 GAMER, TERVEZŐ Laptop -30% i7-11370H 16/512 FHD IPS NVIDIA RTX 3050
- Daikin MC70LVM légtisztító
- LG Oled 55" C9 + Hue sync box + 55" Gradient light strip