Hirdetés

2023. február 7., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Ingtárolás - Level 1.

  Egy hétvégi DIY projektről ejtenék néhány szót.
  Tele lett a hócipőm azzal, hogy a vasalt ingeim nem tudom hova tenni. A kétajtós szekrénybe nem férnek normálisan bele, összegyűrődnek. A szekrényajtók fogantyúira akasztgatva tároltam eddig, de így a szekrényeket nyitogatni volt gáz. Egy elfekvőben levő léc és néhány százhúszas szög segítségével megalkottam az ingeim tároló szerkezet 1.0 verzióját, mely funkcionalitást tekintve hibátlan, egyedül a layout-on lenne mit csiszolni, íme.
  A "bútor" szépítése még hátravan.

  T. Almeida 10 éve 0

 • Second-hand ...

  Nemrégiben magam sem hittem volna, hogy lelkes látogatója leszek - IT-s kocka férfi létemre - a turiknak, messze elkerültem az összeset, persze nem sznobizmusból. Pedig teljesen új(szerű), divatos, jó minőségű cuccokat lehet venni a bolti ár töredékéért. Életem párja vezetett be a rejtelmekbe, a kezdeti ódzkodáson hamar túlléptem, most már szinte gyermeki lelkesedéssel vetem magam a ruhakupacok közé.

  Nemrégiben vásároltam néhány pár cipőt az egyik boltban, és bevallom, nagyon elégedett vagyok a vétellel, mintegy "kedvcsinálónak" posztolok néhány fotót (a minőségért bocs, telefonnal készültek).

  Wilson teniszcipő: szabadidőcipőnek tökéletes lesz, a talpbetétet egy fikarcnyi kopás sincs, a talpon szintúgy, szerintem sosem használták, 2300 forintba került. Mosás után a bőr és textil felsőrész hófehér színben ragyogott. Cikkszámot nem találtam a terméken, de hasonló cipők 12.000 környékéről indulnak.

  ,

  Folytatás...

  T. Almeida 10 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.