Hirdetés

2023. január 31., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • A tökéletes laptop nyomában

  Hosszú ideje vagyok Apple Macbook felhasználó.

  Nagyon szeretem, de a munkám mostmár megköveteli, hogy olyan laptopot válasszak, ami Windows -os. Először azt hittem, könnyű lesz találnom megfelelőt, hiszen windowsos lapotpból rengeteg van... hát tévedtem. Mostmár nyugodtan mondhatom, hogy hetek óta keresek egy laptopot a Macbook helyére.

  Üzleti szériás laptopra gondolok, a felhasználás irodai munka, programozás, speciális programok futtatása (ezek egyszerű x86 programok, minimális erőforrásigénnyel).

  Ezért a következő igényeim vannak a leendő géppel szemben:

  - Legyen kicsi 13"-14" hordozható, könnyű.
  - Legyen gyors -- min. i5, 8+ GB RAM, SSD.
  - Legyen hosszú az akkumulátor üzemideje -- videókártya, meg ilyen felesleges dolgok kizárva.

  Mivel sokat járok el tárgyalásokra, képviselem a céget, illetve sokat használom olyan helyen, ahol nincs infrastruktúra, ezért fontos hogy:

  Folytatás...

  szakatsa 2 éve 37

 • Logitech MX Master teszt

  Előszó

  Ez az első cikkem. Úgy gondoltam, hogy ez a közösség adott eleget ahhoz, hogy belekezdjek.
  Remélem, minőség tekintetében képes vagyok hozni a szintet.

  Bevezető

  Körülbelül két hónappal ezelőtt sejlett fel bennem az igény, hogy a MacBook Air (2014)-em mellé szeretnék valamilyen egeret. Megnőtt az irodában végzett munka mennyisége és habár OSX alatt kifejezetten szeretem a touchpad-et, mostanában elég gyakran kényszerülök a Microsoft környezetébe, ott bizony rémálom. Tudni kell rólam, hogy nem végzek professzionális tervezői, vagy grafikai munkát, inkább a sok párhuzamos szervezési, illetve programozási feladat az, amire a gépet használom.

  Igény

  Olyan egeret szerettem volna, ami vezeték nélküli, méghozzá Bluetooth technológiával, mert a MacBook Air 2 db USB portja közül egyet az egérnek áldozni bizony igen nagy luxus.
  Az akkumulátor bírja sokáig, vagy adjon valamilyen alternatívát (pl. működjön vezetékről, vagy netán töltsön). A rajta található gombok lehetőség szerint adjanak lehetőséget az általam gyakran használt funkciók megvalósítására.

  A piac

  Az ár kevésbé fontos tényező, a napi használati tárgyaimon nem szoktam spórolni.
  Nézzük, milyen lehetőségek vannak:

  Apple Magic Mouse

  Folytatás...

  szakatsa 7 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.