Hirdetés

2020. június 3., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • LG Optimus 7, miért úgy néz ki mint a SAMSUNG Omnia 7, vagy a HTC 7 Mozart?

  A globalizáció utolérte a készülékgyártókat is.

  Samsung Omnia 7

  LG Optimus 7

  Na jó, egy pici eltérés van bennük. :U

  De azé egy valami összeköti őket. :DDD

  stangli 9 éve 4

 • Karácsonyi Bólé Stangli módra :)

  1 üveg félszáraz fehér bór
  1 üveg édes pezsgő
  1 doboz gyümölcskoktél levével együtt
  + 1 adalék, aki az alkoholtartalomra gyúr, akkor mehet még bele fél lityi vodka

  stangli 9 éve 11

 • Djuice teória

  Van a reklámban egy egészséges adag társadalmi kritika, de van benne egy olyan tenyérbemászó pimaszság is, hogy mindjárt megborítom a képernyőt, ha nem sajnálnám...amúgy leszarom, hisz pannon érdekeltség... pfőőőőj, amúgy a reklámra like... :)

  stangli 9 éve 14

 • Ötleteket kérek, várok

  Hogy miként lehetne ésszerűen felhasználni két, három, évnyi HVG újságot. :F

  Még egyszer elolvasni nem fogom, keresgélni sem fogok bennük... ha valaki, valami érdemi dolgot tudna vele csinálni, akkor szívesen odaadom... ha meg lelkiismeret furdalásod van, akkor hozhatsz egy két sört oszt le van tudva az anyagi része... ;)

  Szóval várom az ötleteket. :K

  stangli 10 éve 13

 • Szenvedélybetegségek

  Nincs éles határ az egészséges és a kóros mértékű játék között. Mint a legtöbb szenvedélybetegség, ez is nagyon nehezen kezelhető, nincsen egyértelműen hatékony terápiája. A gyógyulásra nem motivált beteg kezelése pedig reménytelen. Első lépés a beteg együttműködésének elérése, a betegségtudat kialakítása, ugyanis a legtöbbjük még az orvosának sem vallja be függőségének mértékét.

  Kártya, lottó, kaszinó, lóverseny, játékgép mind a nyerés lehetőségével kecsegtetnek. Noha a szerencsejáték örömet és izgalmat okoz, függőséghez is vezethet. A játékos pedig csak két esetben nem tudja abbahagyni a játékot: ha nyerésben van, vagy ha vesztésre áll.

  A játék az egész állatvilágban megfigyelhető tevékenység. Születés után a világ megismerését és a tanulási folyamatokat segíti elő, az ember számára emellett alapvető örömforrás, szórakozás, kikapcsolódás, amely nem kizárólag a gyermekkorra korlátozódik, egész életünkön át, az élet szinte minden területén jelen lehet. Noha változatainak száma végtelen, minden esetben az izgalom (a nyeréshez vezető út) és az öröm (a nyerés) lehetőségét hordozza magában a résztvevők számára.

  Folytatás...

  stangli 10 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.