Hirdetés

2020. június 2., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Axe - másnaposságra

  Anti Hangover (magyarul sajna nem találtam videót)

  Figyelmeztetés!

  Ne higgyetek a bunkó reklámoknak!!!!
  Csak átverés!!!!
  Még hogy AXE Másnaposságűző Tusfürdő!!!!
  Kamu!
  Ma is megittam belőle egy egész flakonnal, de csak rosszabbul lettem!!!!
  Vigyázzatok!!!!

  stangli 11 éve 11

 • Szobafogság (másként)

  Stadler a gyerkőcét folyamatos szobafogságban tarthatta, ha már ennyire megtetszett a csemetéjének ez a téma. Vagy az is lehet, hogy a fater látja el tanácsokkal, hogy a négy fal közti viszontagságait miként élte túl... Habár ha belegondolunk, akkor talán azt is ki lehetne jelenteni, hogy a Stadler már egy márkanévé nőtte ki magát... íme a show koncepciója

  stangli 11 éve 0

 • Értelmezés kérdése

  stangli 11 éve 5

 • A korrupció új mértékegysége

  - Egy BKV az hány Tocsik?
  - Pár Hunvald és több Zuschlag.

  - a Helyi Témából

  És még azt mondják, hogy a magyarnak nincs humora. De van, csak kínjában röhög. Ha a nép nem is, de az újságírók könnyesre röhögik magukat ettől a sok szartól ami a felszínre bukik... és most lájtosan fogalmaztam...

  stangli 11 éve 0

 • Kincses szekrény

  Ezekből bármelyik jöhetne picinyke asztalkámra, kérdés nélkül

  MOST!!! :D

  stangli 11 éve 3

 • Burning Man

  Váááááááááááááááá ide akarok elmenni!!!! :R

  Nagyon nagy élmény lehet egy ilyen fesztiválon részt venni. Azt hiszem bele kell húzni minden téren a megvalósításért.

  hivatalos oldal
  Burning Man: Time To Change Your Mind
  Burning Man Festival montage

  Burning Man: HVG, képek

  stangli 11 éve 2

 • Egy SMS miatt lett világválság?

  Ez annyira aranyos nem? Egyszerűen azért lett világválság, mert Buffet sms-t kapott fax helyett. Visszaemlékezve az elmúlt egy évre egyszerűen azt tudom mondani ez egy mosolyt fakasztó sztori. De azért vitatom a történet hitelességét. :)

  stangli 11 éve 1

 • Ha öt szó állna rendelkezésedre, akkor te mit mondanál?

  Ez a címszó a következő reklám klip megtekintésekor jutott eszembe.

  Egyszerűen poénos, elgondolkodtató szó játék.

  Elgondolkodtam, hogy ha öt szó állna rendelkezésemre, akkor Én mit is mondanék? Aminek egy apró leheletnyi üzenete is van.
  & aztán rájöttem, hogy bármit lehet mondani a PH értékrendjein belül...

  De Én jelen pillanatban azt mondom:

  Magyar Embernek Magyar Ufó Jár!!!

  :D :DD :C

  & Te mit mondanál/üzennél öt szóban?

  stangli 11 éve 17

 • H1N1 védőoltás

  Most kaptam egy ismerősömtől, gondoltam közzéteszem, lehet hoax, az is lehet, hogy nem, de ha egy kis része is igaz, már megérte elolvasni.

  Akinek nincs televíziója, annak elmondom, hogy van egy műsor, amiben felnőtt emberek mérik össze elsősorban lexikális tudásukat ötödik osztályos gyerekekkel és rendre szégyenletesen alul maradnak, szinte minden témában. Beleértve a matematikát is. Lássuk, Ön okosabb e, mint egy ötödikes?

  Ma reggel a Kossuth Rádióban hallottam, hogy bár a felnőtteken végzett tesztek eredményei még nem ismertek, elkezdték veszprémi önkéntes gyerekeken tesztelni a H1N1 vakcinát. Mivel a vakcina le van gyártva, rövidesen beindul a marketing gépezet, ami el fogja adni Önnek, nekem, minden embernek, aki ostobább, mint egy ötödikes.

  A számtan példa: Amennyiben egy millió fertőzött emberből a sertésinfluenza megöl 500 embert, hányat fog megölni 10 millióból? A helyes válasz természetesen 5000, és ez a hivatalos WHO által publikált arány a jelenleg ismert H1N1 változat veszélyességét illetően.

  Ez ugye elméleti szám, de ennyi halálos áldozata lenne egy minden magyar állampolgárra kiterjedő influenza járványnak. Jegyezzük meg ezt a számot, mert még visszatérünk rá.

  Mit felejtettünk el 33 év alatt?

  Folytatás...

  stangli 11 éve 73

 • A két király él!

  Meg nem erősített források szerint sikerült egy vakmerő paparazzónak lencsevégre kapnia a pop, meg a rock királyát, valahol a paradicsom, vagyis khm a mennyország partjainál...

  stangli 11 éve 1

 • Road Movie

  Egyszerűen zseniális a zene is, meg a klip is :R
  Katt ide a movieért.

  stangli 11 éve 1

 • Az emberek miért viselkednek birka módjára?

  ma reggel kivételesen nem olvastam, mert kifogytam a könyvekből, meg a hvg-ből, meg minden fajta heti újság féléből... munkába menet figyeltem az emberek viselkedését, elsőre ami feltűnt:

  első megálló, kosztolányi, a busz megáll (mivel volvo buszokról beszélünk, ugyebár felszállásnál meg kell nyomni a zöld gombot. nem ez történt.), egy leszáló sincs, de felszálló annál több... komolyan mondom ott ált a sok birka és nézték az ajtót, hogy most mivan? kapkodták a fejüket, jesszus nem nyílik az ajtó, most mi lesz? hogy jutunk melóba, suliba...
  és egyszer csak valakinek, az észnek, nem tudom kinek, eszébe villant, hogy gombot kell nyomni, és kinyílt kettő darab ajtó, erre a nép meglátta a két farab rést, és odarohantak. nem megnyomták a zöld gombot, hanem a két kinyílt ajtóhoz rohantak. jelezném az értetlenkedőknek, nem volt elromolva az ajtó, mert én is ott szálltam fel csak egy megállóval odébb.

  a második dolog, ami feltűnt, hogy a legalapvetőbb illemtani szabályt sem ismerik az emberek, pl ha valaki el akar menni egy másik ember mellett buszon, villamoson éstb... akkor nem mondanak semmit, csak odébb lökik utastársukat. miért?

  Folytatás...

  stangli 11 éve 9

 • Instant élvezet

  az automatából :DDD

  stangli 11 éve 7

 • Bankos Terka bekattant

  nem kicsit, nagyon

  de a videó előtt jöjjön a

  Figyelmeztetés!

  Így a BudapesBankos Emese után azt mondom, hogy az egy lájtos büfi, ehhez képest, ez egyszerűen überbrutál... komolyan mondom, csak erős idegzetűeknek ajánlom ezt a videót. :K minden képzeletet felülmúl :DDD
  és most átadom a szót a képernyőt a hangot Terikének

  stangli 11 éve 9

 • Chuck Norris itt járt

  :D :R

  A kép magáért beszél, Chuck Norris nem kerüli ki az álló autót, az álló autó kerüli ki őt.

  stangli 11 éve 9

 • Válság alakulása 2

  Négy maci

  S&P 500

  Gondoltam így három hónap után érdemes lenne ránézni ismét eme ábrákra, hogy lássuk mégis merre mentek az árfolyamok. Most itt ülök a székemben, borozgatva nézegetem a képeket, próbálok apró párhuzamokat keresni a régmúlt válságokkal, de ahogy André Kosztolány is mondta nincs egyforma válság. Még mennyire, hogy nincs.
  De ettől függetlenül ámulatba ejt ez az optimizmus, ami ugyebár abban nyilvánul meg, hogy vásárolnak és vásárolnak, és vásárolnak, így ennek köszönhetően a tőzsdék szárnyalgatnak még mindig.
  Hogy meddig? Azt majd meglátjuk.
  Én csak annyit mondok, várjuk ki a november végét. & az majd meghatározza a tavaszba száguldás zamatát...

  Folytatás...

  stangli 11 éve 0

 • A világegyetem kora

  pixelekben. :DDD :R

  stangli 11 éve 1

 • Pepsi vs. Coca - Cola

  Hát igen, a tökéletes dolgokon nem sokat kell változtatni, van amikor soha. :D

  stangli 11 éve 12

 • Capitalism: A Love Story

  Úgy érzem ez jó dokumentum film lesz.
  A rendező neve magáért beszél: Michael Moore a kapitalizmus ellen.

  stangli 11 éve 1

 • Borozás

  Ma este volt egy szolidabb kerti parti sütögetés... nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ma sikerült kiélveznem a bor minden porcikáját.

  Husi, paradicsom, hagyma megsütve. Kaja megvolt, majd ízlelgetni a bor adta ízvilágot.
  Fenséges volt bort kortyolgatni, hallgatni a ciripelő tücsköket, kutya ugatásokat, majd megjelent Masni a macskám és valami olyasmit mondott nyáááú.
  Ránéztem oszt mondom neki - kaja kell mi? a válasz csípőből jött - nyáááu
  Adtam szalonka darabkát neki, elrágcsizta
  Majd ismét elgondolkodtam, hogy mi lehet tökéletesebb annál, mint egy behűtőt bor a pohárban? Belekortyol az ember és azt érzi, Igen ezért érdemes élni, ezért az apró örömökért.
  Én aszondom a jó bórért ne sajnáljuk a pénzt, habár ez nem volt olyan drága, mintha kétszer ennyi lett volna... ha kategóriát kellene mondanom, akkor azt mondanám, középkategóriás bor, felettébb jó áron.

  stangli 11 éve 0

 • DJ trükkök

  a dobozból.

  Katt a képre és a titokra fény derül ;)

  Most már értem, hogy a Tejosztónak, Pol van Diknek, meg a Büren gyereknek mié van olyan nagy sikerük.

  & ne feledjük a tanulságot:
  "a csajok bírják, ha a csávó kiáll az emberek elé és csinál valamit"

  THX a felvilágosító videót, most már tisztán látok. :R

  stangli 11 éve 0

 • Cica zene

  Nagyon elmebeteg :R :D
  [link]

  stangli 11 éve 6

 • Személyi edző

  stangli 11 éve 11

 • Véleményben az alapigazság

  “A kommunistáknál kártékonyabb és veszélyesebb embertipust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így hív: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek; egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista. Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása úgy kívánja.”

  - Alekszandr Szolzsenyicin

  (A hozzászólást kiszedtem, mivel politikai hangvétele van. Mivel elgondolkodtató és egy Nobel díjas orosz író írta ezért úgy gondolom a saját blogomban elfér hsz nélkül.)

  stangli 11 éve

 • Posta sztori

  Feladtam egy jó pár csekket a 11 kerület legforgalmasabb postáján. Kb egy fél órát kellett sorban állnom, mert kutya kötelessége a postás nőcinek aki bevételezi a csekkre ráírt összeget, hogy mindenkitől megkérdezze:
  - kaparós sorsjegyet kér? és már nyúl is a sorsjegy felé
  NEM
  - befektetés érdekli? és már nyúl is a nyomtatványért
  NEM
  erre megpróbálja meggyőzni az embereket, hogy ha nem is érdeklik legalább a játékban vegyenek részt, az által, hogy kitöltik az általa adott nyomtatványt... a megszokott adatbekérős fecni amin fel van tüntetve a nyeremény, amit senki nem nyer meg, talán a kiválasztott csókos/ok baráti kőre...
  DE ami biztosabb, hogy fel fog hívni valaki annak reményében, hogy az illetőre erőszakolja portékáját... brrr
  Amint látom el is kanyarodtam a lényegtől.
  Mi a fenéért kell sorsjegyet értékesíteni? Mi a fenéért kell megkérdeznie minden embertől, hogy befektetés érdekli-e?
  MIÉRT?
  A postára nem azért megy az ember, hogy befektessen, hogy kaparós sorsjegyet vegyen éstb amit még muszáj felsorolnia az ablaknál üllő nőcikének...
  Ha már annyira nagy üzlet a posta számára is a befektetés, akkor miért nem alakítanak ki egy ilyen megtakarítási sarkot, mellé meg egy kaparós sorsjegyekkel teli odút?

  Folytatás...

  stangli 11 éve 7

 • Aszfaltbetyár

  Út előttem

  Út utánam

  stangli 11 éve 0

 • Napszemüveg hadművelet

  Megoldva

  Több hónapja keresgéltem csak úgy lájtosban egy új napszemüveget. Nem kapkodtam el.

  Csak úgy szemügyre veszem címszóval bementem egyik plázában elhelyezkedő napszemüveg kereskedésbe. Felpróbáltam és elsőre megtetszett.
  Valami olyasmit mondott a napszemüveg, hogy vegyél meg, vegyél meg... és egyszerűen nem hagyta abba.
  Meg is vettem, ezt a példányt.

  Ezután egy kellemes meglepetésben volt részem, azt mondja az optikus, hogy válasszak még egyet mert most van egy olyan akciójuk, hogy adnak még egyet a kiszemelt példány mellé. Olyan 2db 1áráért akció.
  Hadd ne mondjam kellemesen meglepődtem.
  Gyorsban ki is választottam a másik napszemüveget.

  Most tesztelem mindkettőt a hangulatomtól függően. :D

  stangli 11 éve 5

 • Egyszerhasználatos zenei világ

  Ma reggel a munkahelyem fele az a gondolat hasított az elmémbe, hogy mostanában semmi maradandó, megfogó, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy magával ragadó zenét nem sikerül alkotniuk a 21-ik századi zenész társadalomnak.

  Mert ugyebár az 1900-as években ott volt Elvis, Beatles, Michael Jackson, Madonna (aki még a toppon van), ergo topp Rolling Stones, Aerostmith éstb csak hogy egy párat említsek. De most? Jönnek, mennek az együttesek. Megalakulnak, beindul a PR gépezet, lerántanak egy, két, talán három bőrt a kialakult rajongó táborról és tovább állnak. Lehet, hogy maga az együttes folytatná, csak ha a menedzsment nem lát bennük több forrást, akkor nincs más választás le kell lépni, mert ugyebár nem finanszírozzák az újabb album megjelenését. Természetesen kivételt képeznek azok, akikben meg van az a tehetség, hogy menedzselni tudják Önmagukat, és folyamatosan megtudnak újulni az új kor elvárásaink. Nézzük pl Madonnát, hány éve van a szakmában? Több mint 20 éve. És hihetetlen, hogy mindig meg tud újulni, valami újjal elő tud állni. Még ismerünk hozzá hasonlót? Hááááát? Hirtelen most nem jut eszembe senki. Talán Lenny Kravitz, Kyle Minogue? Hm talán.

  Folytatás...

  stangli 11 éve 20

 • POP - Zene - Durranás

  Minden amit egy egyszerű lufiból kilehet hozni. :R
  Pop zene DURRANÁS... :DDD

  A remekmű megtalálható itt

  Kellemes lufi hallgatást ;)

  stangli 11 éve 2

 • Transformers - Camaro

  A Transformers sikerein felbuzdulva a GM meglovagolja Űrdongó alakját és piacra dobja Transformers kinézetű Camarot.

  Habár a cikket elolvasván nem sok változtatást eszközölnek rajta.

  Forrás

  stangli 11 éve 10

 • Takarodó - aludni küld a Pesti Broadway

  Most akadtam rá erre, habár nem mélyültem el mélyebben a témában, de valahogy egyetértek a tiltakozással. Nem egyébért, csak nehogy már este 10 órakór abbamaradjon a szórakozás.

  Tiltakozni lehet itt

  Cikkek:
  napi gazdaság
  velvet
  origo
  index

  Frissítés:
  Szájbarágó
  Európa nagyvárosaiban nincs csendrendelet

  stangli 11 éve 23

 • Lebegő karóra

  csekély 53 milláért :F :Y

  Hány lakást lehetne venni belőle? Hány éhes szájat lehetne etetni? és hányszor?
  Soroljam még?
  Szerintem nincs értelme.
  De amint látjuk ilyen gazdasági helyzetben is van kereslet ilyen drága termékekre. De egy óráért 53 millát elkérni? Egyszerűen hihetetlen.
  Ha jól látom 265 ezer dollár 200 huf-os átlag árfolyammal számolva 53 milla és még nincsen rajta az adó, meg a kereskedő haszna.
  Wááááááááááááááá bele se akarok gondolni :W
  Már késő.
  Fene.

  Forrás

  stangli 11 éve 19

 • Be akart törni egy

  Méhecske a lakásomba :DDD

  Bő fél óráig próbálkozott széjjeltrancsírozni az ablakot, de nem sikerül neki :D

  Ablak vs. Méh
  1 - 0

  stangli 11 éve 7

 • Segélyen élők

  Ilyen hozzáállással Országot építeni qrva nehéz, szerintem lehetetlen. Nálam ez a rövidke cikk enyhén kiverte a biztosítékot. :(((

  stangli 11 éve 26

 • A titok

  Most a hétvégén néztem meg "A titok" c. filmet. Jó kis dokumentumfilmnek ítéltem, amit csak ajánlani tudok. ;)

  A film megnézhető ide kattintva

  stangli 11 éve 26

 • Ingyen elvihető cicák

  Ingyen elvihetőek ezek a tündéri kiscicák, akit érdekel írjon privit, vagy akár hsz-t. :R

  Folytatás...

  stangli 11 éve 21

 • Puha Neon Fejlövés

  Katt a zenéért, akár a képre is ;)

  Jó kis zene, a könyv még jobb. Habár a zenének semmi köze a könyvhöz, csupán elgondolkodtatóan jó mindkettő.

  stangli 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.