2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mi előzheti meg a 4-es Metrót?

    Tudjátok a választ? Nem? De ellenben egy belvárosi irodaház máris tudja erre a kérdésre...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 52

  • A Kalóz mindent plakátot visz?

    Nem is olyan régen sikerült felfedeznem, hogy a Kálvin téri Metró megállóban farkasszemet...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 12

  • Szöszenet a Média életéből

    Nem is olyan régen, sikeresen ráakadtam a híres http://subba.blog.hu/ -ra ahol egy olyan személyt támadtak meg, aki anno évekkel ezelőtt teremtette meg ezt a műfajt. Nem egyébről beszélek, mint a beszólogatós műfajról. Lásd http://subba.blog.hu/2007/05/10/beres_zoo_nevnaptar .
    Már egy jó ideje, enyhén figyelem ezt a blogot, hogy mennyire is igénytelen, és nem egyébre van kiélezve, mint beszólogatnak olyan embereknek, akik letettek valamit az asztalra.
    Jó, vannak olyanok is, akik nem, lásd Anettka, Győzike (halkan megjegyzem 2005végén bejelentette a visszavonulását), Kannácska vagy akár Kiszel Tündét is mondhatnám. Akik nem egyébből élnek, mint előre megrendezett nem valós sztorikkal hülyíteni a jó népet… És mi az elszomorítóbb, az hogy az emberek el is hiszik ezeket a sztorikat…
    De most nem is erről szól az írásom, hanem arról, hogy e két ember, főként Béres Zoo és Nyalaka teremtette meg ezt a műfajt Magyarországon, amit jelen pillanatban a Suba blog is képvisel, egy előre felbérelt nem tájékozódott ember képében. Az hogy bő másfél ével, azután nyilvánítja ki véleményét, hogy megjelent ez egy picit meglepő. Habár nem is meglepő, hanem övön aluli ütés egy olyan emberre aki vissza már nem tud szólni/véleményt nem tud formálni, mert már nem él Magyar földön.
    Miért is? Azért mert Béres Zoo, aki megvédhetné magát Ausztráliában él és egy helyi Rádió műsor blokkját vezeti (aki még nem tudja Kiss Fm-ről van szó).

    Folytatás...

    stangli 17 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.