2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Válás

    Megtörtént. Eljött ez a nap is. Nem töltöttünk hosszú időt együtt, de máris el kellett válnom tőle. Ez van. Ilyenek a férfiak. Ha valami újabb lehetőségük akad az életben egyből kihasználják. Így tettem én is. Nem vagyok egy sűrűn cserélgető típus, de eljött az idő. Kapcsolatunk még 2007 február másodikán kezdődött. Emlékszem előtte sem volt könnyű. Legalább 6 hónapot küzdöttem érte, de meglett, megszereztem. A megszerzés pillanatában nagyon boldog voltam és bátran ki merem mondani, hogy megváltoztatta az életemet. Sajnos amikor a küzdelmek véget érnek az ember kicsit elengedi magát. Nem hiszem, hogy ezalatt a két év alatt nagyon elengedtem volna magam mellette. Nem vagyok az a típus. Mértékletes és az átlagosnál megfontoltabb. Talán ezért nem is volt zűrös kapcsolatunk és az együtt töltött időnkben nem voltak nagyobb problémáink sem. De eljött az idő... Rossz ezt mondani, de ezt a cserét meg kellett ejtenem. Remélem, hogy a következővel is legalább ilyen jó kapcsolatom lesz és ilyen sok időt tölthetünk együtt, biztonságban, problémák nélkül. Az egész múlt héten történt. Be kellett mennem a rendörségre és elhoztam egy papírt. Hazatérve elővettem és kitöltöttem. Másnap elmentem az adóhivatalba is. Ott is kaptam egy papírt. A rendőrségtől elhozott papír és az adóhivatalban kapott papír közé tettem. Utoljára még meg is csodáltam. Milyen szép. Jó volt vele. Ezek után beletettem a két papírt és a jogosítványomat egy borítékba. Vettem egy bélyeget és feladtam.

    Folytatás...

    Sipi16 15 éve 8

  • Variációk laptophűtésre

    Laptophűtés avagy érdemes kiadni 10k-t egy ventilátoros fémlapért?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 67

  • Félreírtam, Bocsánat.

    Félreírtam, bocsánat, de azért, amit kaptam, nem tudok megbocsájtani.

    A történet túl hosszú lenne. Röviden: Elköltöztem a családommal együtt. Az eddigi költözéseinkhez képest azért volt más, mert egy másik országba költöztünk. Igen. Feladtuk az eddigi életünket és belevágtunk a nagyvilágba. Sokan féltettek. Sokan mondták, hogy bátrak vagyunk. Egy a lényeg, kint vagyunk. Élünk. Vannak akiknek hiányzunk és vannak olyanok akik hiányoznak. Nincsenek kevesen. Sőt. Inkább sokan vannak és nem kicsit hiányoznak. Hanem nagyon. Nap mint nap gondolunk rájuk. Még akkor is, ha nekik lehet, hogy az eszünkbe se jutunk. Mondjuk ez nem változtat azon az érzésen amit irántuk érzünk. A barátaim közül nagyon sokan bírálták a döntésemet. Most leszel 20 éves. Az egész „itthoni fiatalságodat” feladod? Igen, feladtam. Ilyenkor a következő kérdés a „Miért?” Erre a miértre nincsen megfelelő válasz. Vagyis lehet, hogy van. Az én verzióm: „Feladtam azért, hogy jobb életkörülmények között élhessek.”

    Folytatás...

    Sipi16 16 éve 25

  • Logitech Alto Express

    A történet nem is olyan hosszú. Vettem egy laptopot. Sokáig fektetve használtam mint az...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 29

  • Ciki a jegyvásárlás avagy ezért "olyan" a BKV amilyen??

    Amit elmesélek az éppen ma történt meg anyukámmal. Van kocsink ezért mindenhova kocsival járunk. Kivéve a belvárost főleg délelőtt. Viszont ma délelőtt anyukámnak a belvárosba kellett mennie. Nincs más hátra mint előre! Le kell rakni az autót és át kell szállni a tömegközlekedésre. Aki ritkán BKV-zik az inkább vesz jegyet. Nem bliccel (Vagyis mi nem.) Mert eléggé sok lenne a büntetés. Vagyis a mai nap megvette édesanyám a nem éppen olcsó jegyeket. (Mihez képest nem olcsó kb egy liter benzin...) Felszállt a villamosra és lyukasztott. Ekkor egy idősebb ember ránéz és hozzászól: "Maga lyukasztott??" Erre anyukám egyszerűen csak annyit mondott, hogy: "Igen." Erre az ember felpattant a székből és ezt mondta: "Akkor üljön le!" Ezen teljesen meglepődött anyukám és én is amikor elmesélte. Az ember olyan 55-60 éves lehetett a kinézete alapján...

    Azért ez nagyon gáz, hogy ennyire nem látják az embereket lyukasztani vagy mindenki bérlettel utazik... Számomra meglepő ez az eset. Nem azt mondom, hogy nem normális, de fura. A szolgáltatásokért fizetni kell. Ezt más emberek nem fogják fel? Vagy csak ki akarnak bújni alóla? Utána meg szídják és sírnak a járatritkítások miatt.

    Sipi16 16 éve 13

  • Apróhirdetések, avagy Prohardver adok-veszek

    Amikor megismertem ezt az oldalt én mindig ''üzletelésre'' hasznháltam. Vagyis adok-veszek-cserélek-be...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 21

  • Sonyericcson Z530i (w300) telefonvásárlási tanácsok

    Nah én tegnap vettem meg-e csodás mobilt aki már fogta a kezébe, látta és tetszik neki...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 38

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.