2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Apróhirdetések, avagy Prohardver adok-veszek

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Amikor megismertem ezt az oldalt én mindig ''üzletelésre'' hasznháltam. Vagyis adok-veszek-cserélek-be...

[ ÚJ TESZT ]

Amikor megismertem ezt az oldalt én mindig ''üzletelésre'' hasznháltam. Vagyis adok-veszek-cserélek-beszámolok... Jártam jól is-rosszul is, de nem szereti az ember ha valakitől azt hallja, hogy:''Átb*sztál!'' Tudom mind a két félnek rossz az ilyen főleg ha nem szándékos. (Kapkodás vagy esetleg olyan dolgok rosszak a mobilban amit ki se próbáltál.)
Idén télen eladtam egy nokia 6510-es mobilt még aznap este kaptam egy privátot hogy milyen szar telefont adtam el. A levélben volt egy lista hogy mik a problémák ebből párra furcsán néztem mert pl.: nála rezgés nem működött. Mondta a srácc, hogy eladja és a különbözetet fizessem ki. Az eladás során derült ki hogy nem is olyan mobilt adtam el amit meghirdettem de erre én se jöttem rá. 8310-es volt. 6510-es világítással, 6510házzal de 8310volt az SW rajta. A srácc eladta és kérte volna a ''bukópénzt''. Én megkértem hogy adjon egy bankszámlaszámot és egy adott időpontban (amiokor a fizum megjön) rögtön át is utalom neki.

Múlthét pénteken vettem egy mobilt jófej srácc adta el. Kihozta a sulimhoz szünetben megkötött az üzlet. Rá pár órára jutott az eszembe, hogy hoppá nem kaptam hozzá töltőt.
Felhívtam az illetőt, hogy nem kaptam töltőt mikor tudja odaadni? Erre mondta, hogy a hétvégéje foglalt de jövőhét elején oda tudja adni. Ez így is lett ma találkoztunk és odaadta.

Lehet, hogy ez most sok embernek untató volt. De arra szerettem volna kitérni, hogy ez nem az apronet.hu. Ahol átbasszák ahogy csak akarják az embereket. Azért ez egy ''kicsit'' zártabb közösség. Legalább itt ne vágjuk át egymást vagy ahogy nekem is véletlenül sikerült. De ha mégis így járunk akkor kártalanítsuk a vevőt. Nem szégyen mert lehet, hogy egyszer te jársz így aki éppen vesz valamit és nem azt kapta amit várt, vagy esetleg rejtett hibákat találsz amit tudott a vevő de drágábban tudta eladni. Mindenkinek az a jó ha mindenkinek jó. Te örülsz mert valamit lehet, hogy olcsóbban vettél meg. A másik meg annak örül, hogy el tudta adni...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.