2017. október 22., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Végre üzleteltem facebook csoportban.

  Benne vagyok 3 csodàlatos adok-veszek csoportban a Facebook-on, melyből 2 Apple termékekkel foglalkozik, a harmadikban márkás, ritka cipőket lehet venni/eladni. Igazából a cipőkben csak gyönyörködök, mert csak 0km-eset veszek, az Apple adok-veszek csoportokon meg röhögök. De a héten vettem egy iPad Air-t nagyon jó áron. Ha valaki nem tudná mik, és hogyan működnek ezek a csoportok leírom röviden. A legtöbb telefon lopott, vagy iCloud záras, és Kolompár Sztívdzsobsz árulja őket. Ha esetleg a telefon MÉG hálózaton van, akkor heroin árban árulják. Ekkor jön Kalányos Bizniszmen, aki jól leoltja az eladót, hogy ő feleennyiért szokott vásárolni. :) Én ezeken iszonyat jókat szoktam szórakozni. Vásárlási szándékukról annyit, hogy a múlthéten feltettem kiváncsiságból egy iPhone 6 Plus 64GB független, garis, full tartozékos telefont 150-ért, puszta kiváncsiságból. Semmi komment, vagy üzenet. Végül kollégám vitte 180.-ért. Na visszatérve az iPad-re. Valamelyik nap popcorn, facebook bekészítve, gondoltam nézek egy kis netes csirkeboxot, a számomra oly kedves csoportokban. Erre meg ahogy görgetek lefele megláttam őt. iPad Air 4G-s, fehér, dobozában, papírokkal, szőke/kékszemű árja hölgy eladóval 60.000 huf-ért. Na mondom wtf? Ráírtam, hogy azonnal szedje le, egyből megyek érte, és ha frankó, akkor megveszem. Aznap már nem ért rá, de másnap behozta a munkahelyemre!!!!!

  Folytatás...

  Simi87 1 éve 3

 • Eddigi telefonjaim kicsit másképp.

  Tudom hogy sokan már unják ezeket a listákat, de szerintem többen vagyunk, akik szeretik őket olvasgatni, és ezáltal nosztalgiázni egy kicsit. Mivel nagyon sok telefonom volt eddig, ezért én pár kategóriára osztom az eddigi mobiljaimat.
  Lássuk:

  Első pár:

  Ericsson GA628 - ez a citromsárga csoda nem győzött meg arról, hogy ez a nekem való márka, ezért gyorsan kikunyeráltam magamnak egy új telefont. Ezt konkrétan egy padon találtam, amikor 13 éves voltam. 2000-ben nem minden korombelinek volt mobilja.

  Siemens M35 - na ez már finom cuccnak számított, igazából 3210-et szerettem volna, de mivel különc voltam, nem akartam néptelefont. Hát ez akkoriban nem volt az. Kb. 4hónapig nyúztam.

  Nokia 3310 - alapvetően 8210-est szerettem volna, de az heroin drága volt, az elején ez sem volt olcsó mulatság. Kb. ezt is 4 hónapig használtam, aztán olyan lett mint a Fila táska, váltás.

  Sony J6 - A nagy 3310/3330-as időszakban nagyon nagy dolog volt ez a telefon. Pedig mekkora kalap fos volt, te jó ég. :D kb. Egy hónapig bírtam.

  Nokia 5210 - ez volt az első telefonom, amit tényleg szerettem. Általános iskolás ballagásomon baleset érte. Pont 1 hónapig volt meg.

  Ericsson T28 - kifutó modellként vettük akciósan dominóval, elég jó áron. Azt hiszem ezt a telefonom szerettem a legjobban, az iPhone-okat leszámítva.

  Folytatás...

  Simi87 2 éve 16

 • Filmnézős / netezős gép melóba.

  Már egy pár hónapja érett bennem a gondolat, hogy veszek a munkahelyemre is egy gépet, mivel az iPad sajnos nem tudja teljesen kiváltani a notit, bármennyire is szerettem volna. A fekete MacBook-ot barátnőm teljesen kisajátította, ezért elkezdtem hardveraprón nézelődni, már első nap megtaláltam a befutót. Megint egy öreg MacBook-ot vettem, mégpedig egy 2007 Late csodát magyar bill-el, csodás állapotban, döglött aksival. Mivel csak filmnézésre, és netezésre használom, nekem bőven elég ez a spec, és persze mentesít a Windows okozta idegbajtól. Van itt az egyik fiókban egy Lenovo X mittoménmicsoda, de az ott is marad. :) 45.000.- pénzért szerintem nem vehettem volna jobbat.

  Simi87 2 éve 26

 • Szervizeljünk mobilt otthon...

  ...gondolta Kolompár Sztívdzsobsz, és szétkapta az iPhone 4S-t. Miután nem tudta összerakni, behozta hozzám a legapróbb csavarokig szétszedve egy tesco-s zacskóban. Ez mind szép, és jó, de miből gondolta, hogy én ingyen összerakom neki, garantálva azt, hogy lesz wifi a telefonon, ami elötte, már 2 hete nem működött??? Miután abbahagytam a röhögést, felajánlottam neki, hogy 10-15 perc alatt összerakom egy ötösért, és használja wifi nélkül, vagy elküldöm szervizbe. Mivel mindenképp nulla forintból szeretné megoldani, teljes mértékben elzárkózott az ötleteimtől, és persze én vagyok a xar, meg a szemét. De mivel jó fej vagyok az emberekkel, adtam neki egy utolsó tanácsot: szépen menjen haza, üljön be a sarokba, és haljon éhen.
  Az elmúlt három hónapban nem sok ilyennel találkoztam, hála a nyugodt környezetnek.

  Simi87 2 éve 16

 • iPhone 5S-böl 6 Plus-ba költöztem.

  Szombaton beszabadúltam az iCentre-be, és megvettem ezt a tepsit. Őszintén szólva egy kicsit féltem, hogy nem tudom majd megszokni, de elég gyorsan összebarátkoztunk. Igazából eléggé elkapkodtam a vásárlást, de gondoltam, hogy ha már lecserélem az 5S-t, akkor már az iPhone 6 férfiaknak szánt változatát veszem. :) Egyébbként csak arra szolgál ez a szedett-vedett szösszenet, hogy bátorítsam azokat, akiknek tetszenek a nagy telefonok/phablet-ek, de félnek belevágni a használatba. Nyugodtan meg lehet őket venni, egy-két nap alatt nagyon megszerettem a péklapátomat, az az egy szokatlan viszont, hogy bámulják, de nagyon. Ezt ismerősöm már a megvétel elött mondta, aki egy Note 4-et nyúz, hogy úgy néznek rá, mint az ufo-ra. Majd ezt is megszokom.

  Simi87 2 éve 14

 • Ez így okés?

  Laikus szemmel nézve annyira nem. A tulaj szerint valóban nem szabályos, de 5 perc alatt orvosolható a dolog, hajrá. De mi megint költözünk, mert ez csak a jéghegy csúcsa. Béreltem már fele ennyiért is lakást, de ilyen finomságok ott sem voltak.

  Simi87 2 éve 8

 • HELP! Androidos mobil, mint endoszkóp állatorvosnak.

  Szeretném az androidos kollégák tanácsát kérni, ebben a macerás, számomra fontos ügyben. Az állatorvosomnak nincs pénze normális endoszkópra, az adakozástól, gyűjtéstől viszont elhatárolódott. Valami olyan alkalmazás kéne, amivel legalább a Galaxy Express-ét tudja ilyen célra használni. Wifi-s lenne a legjobb, de vezetékes megoldás is érdekel, az sem gond, ha fizetős. Tehát egy olyan app kéne, ami a telefon kameraképét megjeleníti a monitoron. A segítséget előre is nagyon köszönöm. :R

  Simi87 2 éve 9

 • Jó dolog a házas élet...

  ... Mert nincs is jobb annál, mint hogy a férfi ember mosogatással kezdi a hetet. :C
  [L:/dl/upc/2015-03/470843_image_2.jpg](IMG:/dl/upc/2015-03/470843_image_2.thumb.jpg)(/IMG)[/L]

  Simi87 2 éve 52

 • A Voda végre nem korlátozza a VoIP-ot!

  Ezt is megértük, a vodások is megkapják azt a szolgáltatást, amiért fizetnek. Azt viszont nem értem milyen alapon korlátoztak, mert van olyan vodás ismerősöm, aki egész nap viberezik, valakinek meg se kép, se hang szó szerint. :) Gondoltam arra is, hogy a kisebb netes csomaggal rendelkezőket akarják nagyobbra váltásra motiválni, de nem, 2GB-osnál sincs viber, skype az egyik kollégámnak. Azt meg hogy milyen jogon korlátoztak ne is firtassuk, ez is csak magyarisztánban fordulhat elő szerintem. Örülök a pozitív változásnak, de maradok Trés. :R

  Simi87 2 éve 20

 • kiszivárgot a Galaxy S6 fülese

  Tudod milyen headset-et adnak majd az S6-hoz?

  Earpods-ot
  Earpods-ot! ;]

  Simi87 2 éve 10

 • Mai óriási kérdés...

  Szó szerint idézem a beszélgetést, bár két nyelv ismerete szükséges a megértéséhez:

  - Léccives, hello-szia
  - Szervusz. miben segíthetek?
  - Há van ez az S4-em, és ki lett sütve, és eldobálja a hálózatot.
  - igen?
  - Há hogy nézd má meg mi a gyíkja ennek a xarnak, me falhó vágom.
  - Helyben csak iPhone-t szervizelek, elküldhetem szervizbe...
  - De nézd má meg báttya.
  - De nem értek hozzá.
  - De nézd már meg!!!
  - Oké, hagyd itt 20 percre,, mgnézem, 3000.- Ft lesz.
  - Dikk mekkora, csá.
  - Szevasz.

  Lehet profilt váltok, és elkezdek helyben, ingyen szervizelni, sőt házhoz is megyek.

  Simi87 2 éve 24

 • Mackó, a legjobb barát.

  Tavaly Augusztus 20.-án költözött hozzánk ez a kis bulldog. Mivel az előző gazdája nem nagyon foglalkozott vele elég neveletlen kutyus volt, de hamar összebarátkoztunk.
  Nagyon megnehezíti a mindennapjainkat, de el sem tudnám képzelni milyen lenne az élet nélküle.
  Pár kép az együtt töltött kicsivel több mint egy évről:


  Simi87 2 éve 12

 • Maci új kocsija...

  Megy, fordul, száguld. :D Màr nagyon kellett neki egy ilyen masszív darab, mert az előző kocsijàt 1 hét alatt lenullàzta. Nyeltünk egy nagyot, és megrendeltük ezt a méretre szabott csodát.

  Simi87 3 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.