2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Viszlát OSX, hello agybaj - avagy megy valakinek a Win8 T500-al rednesen?

    Nos, véget értek a mézeshetek-hónapok, az OSX (10.8) repült a T500-ról, kicsit sikerült túlbuherálni, aztán nem sikerült újrarakni (fene se érti). Jó tanulság volt, egyszer, ha már felrobbanok a Windowstól, biztos váltok. Addig meg gyűjtögetés, mert a mesterségesen magasan tartott árakat nem szeressük, de ez van.

    Szóval Win7 reinstall, ami már lassan "miért azt a régi xart" kategória, de úgy vettem észre, hogy a T500 azzal működik üzembiztosan, anomáliák nélkül. A Win8 nekem negyerebe, a 10 meg elmegy (munkahelyen ráfrissítettem a 7-re, az külön történet), köszönöm, a "telemetriából" nem kérek. Hát még a reklámokból.

    Szóval Win7 felrak, ezúttal frissen beszerzett Prof., install, hurrá, aztán Windows Update.

    Halál, halál, halál. Végtelen ciklusban keresi a frissítéseket, de nem ér soha a végére. Okés, rákeresek, cab-ek, FixIt, parancssorból catroot átnevezés, minden, amit ír a témában az MS. Pár óra szüttyögés, hurrá, Bélám, szedhetsz le ~800 MB frissítést. WTF? Kijelölöm csak a sima Win biztonsági frissítéseket, leszed, felrak, hurrá, akkor újraindít. És?

    A telepítés során hiba merült fel, visszavonás, újrapróbálkozás. Akkor újraindul. És ugyan megint. És újraindul. És megint. És...

    Folytatás...

    psyho85 9 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.