2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Peavey VB-2 + TVX410 EX + TVX 115 EX

    Aki nem értené:

    VB-2

    TVX410 EX

    TVX115 EX

    Röviden: odab*sz.

    Kicsit bővebben: oo-daaaa-b****sz!

    Minden basszusgitárosnak bátran ajánlom, már csak a 4*10-es ládával is öl-pusztít, hihetetlen jó hangja van. Minden stílushoz ki lehet belőle tekerni a megfelelő hangot, ha le vagy hangolva zs-re, azt is viszi, a torzított csatornája hatalmas zsírosbödön. És a hihetetlen dinamika, amitől még halk hangerőn is átszúr a zenén - ehh.

    Megérte elkezdeni a hangszert.

    Már csak egy jó gityó kell (nem mintha a Washburn T24 szar lenne :) ), vagy egy Fender preckó, vagy egy Music Man.

    De ahhoz el kéne adnom a másik vesémet is. :DDD

    psyho85 13 éve 0

  • Én ezt látom reggelente...

    ...és sokkal jobb, mint egy önző bejegyzés, harcban a mindenség ellen, az egó fegyverével a kézben. Legyen jó nektek is, remélem nem rém ronda szegény gyermekem.

    psyho85 13 éve 30

  • Kovács Pisti vagyok

    ...és hülyébb vagyok, mint az emberiség 99,9%-a, már kisgyermekkorom óta. Az IQ-tesztem is negatív lett...

    Ebben az írásban az volt a nagyszerű, hogy senki se vette komolyan azt, amit kellett volna, valamint komolyan vette azt, amit nem az volt.

    Kéremkapcsojjaki.

    psyho85 13 éve 16

  • Használtteszt: IBM Thinkpad T42

    Mire képes 2011-ben az egykori egymagos erőgép. Munka, játék, film, kávé, minden megoldható!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 184

  • Budapesten az összes...

    ... vadgesztenye fa halálán van. Sárga levelek, mini termések, szenvedés, pusztulás. Amerre eddig láttam jártamban-keltemben, mindegyik beteg. Aknázó-moly, vagy mi a fészkes? :(

    psyho85 13 éve 16

  • Another ugly day.

    Álljon itt az, amit anno leszedtem, amikor úgy döntöttem, eltakarítom magam innen is. Amit persze azóta megbántam. Kontrolcé, kontrolvé, abrak a babra.

    ***

    Stencilnek millió apró nyűgje volt az élettel.

    Késett a busz, korábban jött a vonat, esett az eső, a hó, kitört a ceruzája hegye, rosszul aludt, kilöttyintette a kávét. Valami mindig történt, amin volt oka sóhajtozni, vagy legalábbis felszisszenni, ciccegni. Mert szisszenteni szeretett. Még egész fiatalon vette föl ezt a szokást, mert már akkor is nagyon tudatos igyekezett lenni és sokkal jobbnak tartotta, mint a káromkodást. Az nála a buták, ostobák, haragtartók ócska gőzelvezetéseként volt számon tartva. Így hát felszisszent most is, amikor felébredt. A régi, ócska rádiója ugyanis végleg bemondta az unalmast, és nem ébresztett. A számlapon egykedvűen villogott a négy darab nulla, a második és harmadik között a kettősponttal. Sóhajtott is, mert ez így hétfőn reggel nem járja.

    Folytatás...

    psyho85 13 éve 11

  • ASUS WL-500G Premium javítás

    Történt az, hogy drága kedves routerem, a címben nevezett fehér-szürke csoda, elkezdett nem kicsit ledögleni. Tény, hogy már amikor megkaptam sem volt új, olyan 3-4 év volt már benne, de mégiscsak egy jófajta eszköznek számított akkoriban, hát gondoltam, nálam is bírni fogja a kiképzést - ingyen meg főleg jó lesz. Már amikor megjött is feltűnt, hogy feltöltésnél (speedtest.net és társai) ugyan hozza az elvárt szintet, de furcsán, akadozva tölt fel, kihagyásokkal. Amikor töltött, megvolt az ISP által ígért sávszél, de csak meg-megakadt.

    Aztán elkezdett egyre lassabban bekapcsolni, pontosabban felállni rajta a kis oprendszere. Villogtatta sárga kis lámpáit, mint koszos csöves tarhálás közben rohadó fogait, de a vége felé már kellett neki bő fél óra, mire összeszedte magát. Na mondom, ez nem állapot, asszony panaszkodott rá, hogy előre be kell kapcsolni, hogy a kv, gyerek etetés, büfiztés és tisztába rakás után még mindig várni kell. Egyébként sem jó jel ez, hát utánajártam, ahogy tudtam: itt a fórumon.

    Folytatás...

    psyho85 13 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.