2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mitől lesz valaki sztárügyvéd

    Szerencsére még nem volt szükségem rá, de ha egyszer bajba kerülök ilyen leleményes ügyvédet szeretnék.

    Az ügyről röviden: Sápi Andreát 2013-ban elítéltek, mert megölte a férjét. Emlékeim szerint elég brutálisan, ebben nem vagyok biztos, de talán fel is gyújtotta. Aztán a nő elkezdett vádaskodni, hogy a börtönőrök zaklatják, sőt az egyikőjük szexelt is vele a tátikán (a kis nyíláson a tömör fémajtón) keresztül akarata ellenére.

    Az ügyvéd bizonyítandó, hogy ez lehetetlen készítette el az alábbi videót.

    nemlehet 9 éve 4

  • Sharkoon Rush Core - Jó minőség budget áron.

    Fejhallgatót tesztelni nem túl hálás feladat. A hangminőség nem egy objektív dolog, ráadásul véleményem szerint ízlés kérdése is (amit mellesleg kevesen látnak be) szóval igazi flamewar táptalaj.
    Egy fejhallgató értékelése során sok szempont felmerül: hangminőség, összeszerelés, ár, szolgáltatások, kinézet, beszerezhetőség, feng shui energia, kutyafüle. Mielőtt a hálás olvasóközönség nekem esne, ezen bejegyzés nem kinyilatkoztatás vagy dogma szeretne lenni, hanem egyfajta vélemény és benyomás.

    Tehát történt egyszer egy szép napon augusztus közepén, hogy a 990-ért vásárolt Manta fejhallgatóm egy szerencsétlen lerántás köszönhetően ellátogatott a boldogabb bitmezőkre. Nem fájt érte a szivem, lévén egy LAN party előtt "leugrottam a tecsóba" és leemeltem a polcról a legolcsóbb fejest hogy legyen valami amit nem sajnálok.

    Tudom, hogy ez HAMA de szerintem ennek a hamisítványával rendelkeztem.

    Folytatás...

    nemlehet 9 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.