2021. május 15., szombat

Gyorskeresés

Google drive probléma

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha más is szembesült ezzel a problémával.

Az utóbbi hetekben elkezdett csipogni a drive, hogy kevés a hely töröljek, vagy vegyek többet. Nézem a 17 gigából 16,8 tele van. Ejj ejj hát ez hogy lehet?

A drive-on nekem 1 mappa van felszinkronizálva, mert így minden eszközömön elérem, nem kell külön másolgatni, minden mindig ott van pár percen belül. Ezt megnéztem a gépen és 9,9 gb. Ezen kívül még azt írja van 1,7 gb adat a gmail fiókomban. De akárhogy is nézem ez még mindig csak 11,6 gb ami messze nem 16,8. A picasa albumban 50 mb van szóval az marginális.

Van valakinek hasonló tapasztalata? Milyen megoldást javasoltok?

Update:

A drive lomtára volt a ludas. Aki esetleg hasonló gondba ütközik az nézzen rá arra.

Hozzászólások

(#1) moanita


moanita
újonc

A Google-drive webes felületén nézd meg a lomtárt. A törölt elemek a számítógéphez hasonlóan először ott is lomtárba/kukába kerülnek, onnan neked kell véglegesen törölni kézzel.Nekem is okozott már 1-2-szer meglepetést a Google-drive szemetese... :))

(#2) aero.


aero.
veterán

Plusz az emailjeid, mellékletek is a tárhelyből vesznek el.

(#3) nemlehet válasza moanita (#1) üzenetére


nemlehet
őstag

Ez a lomtár dolog volt a kulcs, csak ahogy nézem van benne némi késleltetés. Vagy 40 perccel később jelezte felszabadultnak a helyet mint ahogy azt ürítettem. De így már jó, öröm van és boldogság.

#2) aero.
Azt bele is írtam, hogy tudom hogy a levelek elvesznek 2 gigát.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#4) moanita válasza nemlehet (#3) üzenetére


moanita
újonc

Örülök, hogy megoldódott. :DD

(#5) zakoss


zakoss
tag

Sziasztok,
Nem tudjátok mi miért lehet az hogy csak telefonon tudok dokumentumot és táblázatot szerkeszteni? Gépen akárhányszor és bármit beállítok azt írja hogy offline állapotban vagyok és az istenért sem akarja engedni a saját táblázatomat szerkeszteni..
Ezt adja: Kép

(#6) FroZone99


FroZone99
tag

Egy kis segítséget kérnék.Feltöltöttem a drive-re egy rakás képet.Erre kapok egy mail egy sráctól hogy miért töltöttem fel az ő tárhelyére képeket és nincs is hozzáférése és nem tudja törölni.Miután én letöröltem a tárhelyemről az övéről is eltünt.Hová lehetne panasszal fordulni hogy miért történt ez?

(#7) StLui


StLui
veterán

Sziasztok!
Nekem is lomtár gondom van két email cimemnél is. De a végleges törlés nem akar működni egyiknél sem, már többször próbáltam, hosszabb rövidebb ideig, most például 24 órája még a gépet is bekapcsolva hagytam, és ugyanez van:

Valamiért nem akarnak törlődni. A másik címemen 15-ből 15 foglalt, úgy, hogy 3GB a valós használat.

[ Szerkesztve ]

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#8) torbole


torbole
csendes tag

Sziasztok,

Tárhelyet szabadítanék fel, lomtár ürítése után sem szabadul fel az összes tárhely, csak ha a kvótákat is törölgetem. Ami 50db kijelölés miatt elég macera. Jól értem a kvóta 24 óra múlva eltűnik? Ergo a lomtár törlés 24 óra múlva realizálódik?
Mi ez a kvóta?
Köszönöm!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.