2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A kiválasztott, amely igazi "Titan" és még "Pro" is !

    Nos eljött a pillanat a sok lapos válogatás közben, hogy egy olyan gépre esett a választás amely nevéhez méltó és igazi "Titan" méghozzá "Pro"

    Volt Asus ROG G752VSK lapos (erről nem írtam külön...pedig érdemes lett volna, mert ütős gép volt, max. 85c hőmérséklet - bármit adtál neki, bevette!)
    Volt Dell G7 17 7790 lapos, erről van egy cikkem, de még nem jelent meg. (nem volt rossz gép - már majdnem Alienware) :K

    Akkor lássuk a mostani választottat amely egy MSI GT73VR 6RF Titan Pro amely igazi gépszörny !

    Dobozban:

    Folytatás...

    MaxxDamage 4 éve 8

  • Alkudunk? Nincs szállítási költség, de még engedjek?

    Sziasztok!

    Egyre többször tapasztalom azt hogy árulok valamit (bolti ár feléért pl.) és 5 év garanciával, ingyen szállítással. Rám írnak, hogy érdekelné a termék, ha kicsit alkuképes....mondom Oké, írja meg mire gondolt, ár. Jön a válasz: személyesen venné át, a postaköltség nem terhelne engem (a feladás díja) és ad érte 6k-t (10k helyett). Mondom neki, igen ám de a postaköltség (ajánlottan csak 600 Ft) na ki érti ezt? Ingyen kéne a Magyarnak minden vagy mi? Ennyire jól élünk (Magyar emberek, társadalom)!? Nem hinném!

    Más is hasonlókat tapasztal? (agyam eldobom...komolyan!) :W

    Én ha akarok venni valamit és bolti árnál (jóval) kedvezőbb (és boltihoz közeli állapot, gari, minden) áron stb... van, akkor eszem ágába sincs alkudozni!
    Amúgy nem szokásom az esetek 5-10%-ban max. (és akkor is csak száll.költség, vagy annak felezése)

    Most kicsit felháborodtam.... Toronyórát láncostul esete...kb.!

    MaxxDamage 4 éve 33

  • Dell G7 17 7790 - Gyári "gitt" paszta lecserélése IC Diamond (24 Carat) pasztára

    Nos úgy döntöttem újra pasztázom a kis G7-t és le cseréltem egy IC Diamond 24 Carat-ra amit USA-ból rendeltem (sajnos EU-ba nagyon nem beszerezhető külön) - rendeltem IC Diamond + TGC-t , meg MX4 -et is, ami még nem érkezett meg.

    Gyári paszta "gitt" az cserére szorult, mert jól láthatóan kicsit "száraz" is volt rajta és a hőfokok sem voltak a legjobbak. /nem sajnálták róla az anyagot/

    Aztán kapott egy teljes tisztítást és a TGC is mehetne rá, mert kapton sem kell a lapka köré (gyárilag jól megoldották - a képeken is látható)

    Folytatás...

    MaxxDamage 5 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.