2024. március 3., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Optical Disk Drive , ami mindenhez jó !? (külső meghajtóként)

  Sziasztok,

  Saját bejegyzés , Írás lényege, hogy legyen nyoma ennek is... (saját részre) + kis infó aki ilyenben gondolkozik, vagy ilyet szeretne) Írásom nem sok idővel és munkával jött létre, csak leírtam pár dolgot és beillesztettem pár képet.
  Van egy "2.-ik" Pioneer BDR-209EBK BluRay íróm (ez egy remek eszköz és már nem kapható sajnos - kifutott rég) , mert első még gari idő alatt megadta magát és az LC-Power külső házban volt (néha-néha) használva... és Rohanó világunkban azért csak jó, ha rendelkezésre áll egy Optikai Lemezes meghajtó amit tudunk használni több eszközzel is (pl. PC , Laptop , TV , stb.. --minden aminek van USB csatlakozója és ezt kezeli megfelelően!--)

  Mostani összeállítás (külső ház) a következő:

  RaidSonic ICY BOX IB-550STU3S

  Nagyon jó kis ház és mutatós is. (kék LED és van rajta eSata és USB 3.0 csatlakozás is)
  Kábelek is mellékelve ! 24 hó garancia , ami van a termékre.

  Folytatás...

  MaxxDamage 7 éve 15

 • Trans-O-Flex..... Kerülendő Futárszolgálat !

  Sziasztok,

  Most megfogadtam, hogy ha rendelek bárhonnan is , és kiszállítást választom (mert pl. csak az Ország másik feléről beszerezhető valami) akkor rákérdek a szállítást végző vállalat nevére, mert Trans-O-Flex -el többet Soha !

  Most is rendeltem olyan forrasztási kellékanyagokat, szereket amik kellenének és 1983 óta létező vállalattól rendeltem be (mert kb. csak itt is kapható) ezzel semmi gond nincs... cégvezető még fel is hívott, hogy sajnálja meg stb... a kérdés felém "lehet futárcéget kellene váltani?" aki a csomagokat szállítja... mondom: Igen! (sajnos ezzel a futárcéggel a korábbi tapasztalataim nem mondhatók jónak..) ennél még a Postai MPL is jobb !

  Múlt hét Csütörtökön Utaltam a vételárat + száll. díjat , Pénteken beadták a központi Trans-O-Flex központba (leadták) és azóta semmit nem tudok a csomagról... (malmoznak biztos) ... tehát azért az összegért amit a szállításért fizettem.. bármi más is szóba jöhet és 24 hr -en belül (munkanap) ki is szállítják adott címre !

  Kedd van... most telefonálok a Trans-O-Flex ügyfélszolgálatra is... többet nem tehetek ! (de csak azt, hogy ezután messze kerülöm ezt a céget és aki ezt bízza meg a csomag kiszállítással... )

  Folytatás...

  MaxxDamage 7 éve 51

 • 2017.02.23. - MSI RX 480 GAMING X 8GB GDDR5 - Megérkezett !

  Nagy előrelépés a múltból (2x GTX 480 "SLi")
  Lapban a (2db) Gainward Phantom GTX 770 4GB SLi nem ment, így fókuszáltam az egy kártyás videokártyára és erre esett a választás.
  Mai napon hozta is a futár,

  Képekre katt és nagyban is látható lesz mind !

  ...és mit rejt a csomagolás ?
  Egy nagyon jól összerakott videokártyát és tartozékait !
  Remek összeszerelés , anyaghasználat és dizájn !

  Folytatás...

  MaxxDamage 7 éve

 • Forrasztóállomás - 5 funkciós - Jobb mint vártam !

  Cégnél külön Weller forrasztó állomáson javítgattam és külön kompresszoros hőlégfúvóm volt. (+ sok egyéb hasznos kiegészítő szerszám)
  Gondoltam szerzek egy "hasonló" többfunkciós eszközt forrasztási , rework célra.
  Kraft & Dele KD856 -ra esett a választás... első körben egy KD850 -es volt a kiszemelt (kép). Sajnos itthol nem egyszerű hozzá jutni, beszerezni... sokat jártam utána és telefonálgattam, volt olyan beszerzési forrás is ahol telefonon való kommunikáció borzalmas volt.. (telefon kicseng, felveszi, én üdvözlöm és érdeklődőm adott termék felől... válasz "nincs, elfogyott" és lerakta..)

  KD856 -ot meg boltból szereztem be (utolsó db volt "raktáron") felhívtam az ügyfélszolgálatot , leadtam a megrendelést rá és másnap már hozta is a Futár... több ilyen "szerencsés" napot és rendelést kívánok mindenkinek - mindenbe.

  Nagyon elégedett vagyok, mert nagyon jó készüléket vásároltam nagyon jó áron !

  Főbb információk a termékről:

  Folytatás...

  MaxxDamage 7 éve

 • MSI N480GTX SLI átváltás Gainward Phantom GTX 770 4GB SLi-re majdnem sikerült !

  2017 év eleji emlék egy kudarcról...meg nem valósult tervről.

  GTX 480 SLi még ma is nagy meglepetéssel használható.
  DVI csatlakozó használatával a kép és hang továbbítása a TV készülékre megoldható (HDMI (M) to DVI (M) kábellel)

  Beszereztem 2db GTX 770 (4GB) kártyát a cserére (jóval újabb technology mint a 480-as GTX)
  Ezen már van rendes HDMI csatlakozás is.

  Folytatás...

  MaxxDamage 7 éve

 • PHANTEKS PH-NDC-02 hővezető paszta - Csomag - N480GTX (SLi) Újrapasztázása !

  Sziasztok,

  Kipattant a fejemből, hogy van 2db MSI N480GTX Twin Frozr II kártyám és veszek rá valami jó fajta pasztát és akkor jött az ötlet, hogy "Phanteks" (ha szerezhető külön , mert ügye az minőségi hűtőkhöz van mint tartozék) és találtam is kis hazánkba a Merlinnél és így rendeltem is egy adagot. Korábbi tapasztalatom a pasztával , magával a Phanteks termékkel nagyon meggyőző volt , így ezért is esett a választás rá.

  Szétszedtem az első VGA kártyát , lepucoltam régi pasztát (100% alkohol -tisztító spray- is segítségre szolgált)

  Folytatás...

  MaxxDamage 7 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.