2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tuning VTT PLL GTL REF mik is ezek

    Tuning, VTT, GTL REF, MCH, NB, PLL. Mik is ezek a feszültségek a valóságban és mit szabályoznak?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 53

  • Tuning, Vdroop, PWM, procidegradáció

    Mit is csinálunk tuningoláskor, mi is az a vdroop, PWM szabályozás, processzordegradáció...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 85

  • Alakulóban lévő Galaxy8600GE vmod kezdeti információi!

    A kisérleti moddal eddig elért eredményem

    Bevezetőnek egy kicsit más. Kaptam jó pár privit amik között volt grat., érdeklődés,elismerés,de sajnos egy pár elég erős beszólás is.Ma kaptam egy egy olyan emailt is ami után első felindulásomban majdnem úgy döntöttem, hogy törlöm még az acount-omat is és hagyom az egészet.Pár perc mulva lenyugodtam, hogy azért van itt nagyon sok rendes ember is akik azért fórumoznak, hogy segítsenek másoknak megosztják eredményeiket, tapasztalatukat,kérdéseiket. (sajnos van Eü.problémám is ami néha közbeszól :( ,hogy nem tudok jelenzkezni) Bocsi , hogy ezekkel is fárasztottam az olvasókat, de talán itt ez is elfér.

    Elnézést ha néha esetleg kicsi rendezetlennek tűnik de igyekszem frissíteni és nem mindig van időm átszerkeszteni az egészet. ezért is tettem ide és nem címoldalra.Ha arra érdemes állapotban lesz javítva átkerül.

    És végre a témáról.Gondolom tudjátok,hogy sajnos a 8600GE-hez a mai napig nincs fellehető vmod.Saját elektronikai és számtek.ismereteim alapján fogtam hozzá,hogy megpróbáljam megvalósítani. Hosszas munkával sikerült megtalálnom, hogy melyik chippek szabályozzák a gpu és a memória tápfeszét. Majd nagynehezen azok kapcsolási rajzát is.
    A gpu-t szabályzó chip képe.

    Folytatás...

    kroky3 16 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.