2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A4-Tech XL-750BH Kókányolás

    Nem terveztem hogy írok róla, de olyan jól sikerült, hogy muszáj megosztanom.
    Akit nem érdekel a rizsa az görgessen a végére, ott lesznek a képek, na persze nem sok.

    Kezdjük ott, hogy szegény egérnek állnia kell a sarat testvérem kezei alatt, ugyanis nem mindig marad higgadt amikor online játszik. Ilyenkor persze, hogy a klaviatúrán csattan az ostor... vagy mint jelen esetben a címben szereplő egéren.
    Mai nap hazaérve szomorúan konstatáltam, hogy a görgővel valami nincs rendben. Konkrétan a bal oldala be volt esve és nem lehetett vele kattintani. Mivel elég sűrűn használom netezés közben nem hagyott nyugodni és szétkaptam mit Foxi a lábtörlőt. (Megesett már máskor is, de az egy másik történet)
    Nos a görgő tengelyének vége pattant le, pont az ami megtámasztja illetve a gombot nyomogatja.
    Hosszasan gondolkodtam hogyan is lehetne megoldani a dolgot. Visszaragasztani nem akartam mert az úgysem lenne tartós. A következő gondolatom az volt, hogy felforrósítok egy megfelelően vastag tömör vezetéket és beleolvasztom. Sajnos célszerszám hiányában egy öngyújtóval próbálkoztam, ami mondanom sem kell nem sok sikerhez vezetett, így ezt a lehetőséget elvetettem.
    Aztán jött a megvilágosodás.
    Ugyanebből a tömör vezetékből hajtogatnom kellene egy kör alakot majd be középre illetve merőlegesen kifelé hajtva a végét. Ha nem tiszta akkor úgyis mellékelek 1-2 képet abból majd kiderül.

    Folytatás...

    kispal87 8 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.