Hirdetés

2020. október 25., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Segítség Kérés: c# elágazások

  Aki tud kérem segítsen.
  Feladatok:

  1) Kérjük be egy háromszög oldalainak hosszát, és döntsük el, majd írassuk ki, hogy megszerkeszthető-e a háromszög!

  2) Készítse el azt a programot, mely segít megmondani, hogy az adott hónap melyik évszakhoz tartozik. A program működjön akkor is, ha röviden vagy hosszan írjuk ki a hónapok neveit. alkalmazza a switch szerkezetet!

  3) 1. feladat Készítse el azt a programot, mely bekér egy számot és egy osztót. A program mondja meg, hogy a szám osztható-e az osztóval.
  2. feladat Készítse el azt a programot, mely segít a benzin költség kiszámításában. Kérje be, hogy ? km-re utazik és azt is, hogy mennyi az üzemanyag literenkénti ára. Írja ki, hogy mennyi az út költsége úgy, hogy a kocsi átlagfogyasztása 7l/100km. (egy 0,05%-os amortizációt is számol.)
  3. feladat Készítse el azt a programot, mely segít az utazási költség kiszámításában. Kérje be, hogy hány km a cél, valamint azt is, hogy diák(25ft/km) vagy felnőtt(50Ft/km) jegyet akarunk vásárolni. Írja ki az utazási költséget
  4. feladat Készítse el azt a programot, mely segít megmondani, hogy az adott hónap melyik évszakhoz tartozik. A program működjön akkor is, ha röviden vagy hosszan írjuk ki a hónapok neveit.
  (.tél: dec, jan., febr., tavasz:márc., ápr., máj., nyár: jún., júl., aug., ősz:szept., okt., nov.)

  Folytatás...

  Kis Miksa 1 hete 36

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.