2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Még szerencse,hogy átnézettem az autót

    Honda Civic Type-R átnézés

    Szóval akkor,aki nem ismerné a sztorit 3 hete kinéztem haasználtautón egy FN2 Type-R-t Mugen Kittel,2 Dines Kenwood Fejegységgel,minden szarral. 4.3 ért hirdette a srác,érdemes tudni,hogy ezek az autók 3-3.5 millió forint körül mozognak.
    A mugen kit egy drága mulatság és a fejegység is,de úgy voltam vele,hogy ha tényleg hibátlan(hirdetés szerint megkímélt,gyönyörű állapotú) akkor egy kis alkuval veszek egy jó autót.
    Honda Clubban megkérdeztem,hogy esetleg itt van-e a tulaj?
    Egy srác írt is privátot,hogy igen itt van(Ő volt a másik érdkelődő)Felhívtam mondtam,hogy 4 körül adnék érte mondta,hogy 4.1 alá nem megy mondtam,hogy ok átgondolom és jelzek.
    Közben a másik sráccal dumáltam mondta,hogy ő volt megnézni mentek vele szerinte a srác korrekt ránézésre minden ok,de ő se vizsgálta át és csak érdeklődött/megnézte,valamint mondta,hogy az eladó jelezte neki pár nappal később,hogy valaki megy hozzá foglalóval,ez szerintem csak blöff volt :N
    Eltelt kb 1,5 hét felhívtam az eladót mondtam,hogy ha tényleg minden ok akkor oké a 4.1 és 1-2 héten belül viszem.
    Vasárnap délelőtt írt a másik potenciális vevő,hogy tőle viszik most szombaton (05.09) a Type-S-t és ő utána elviszi az R-t.

    Folytatás...

    hhenry 4 éve 23

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.