2019. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Assetto Corsa Competizione nyári tesztbajnokság!


  Kunosék már többször is bizonyították, hogy tudják mitől döglik a légy.
  Ezúttal sem nyúltak mellé. Sokan vártak a GTR2 folytatására, végül úgy fest Kunoséktól kapjuk meg az ACC formájában. Licencelt aktuális autókkal, pályákkal. Komplett szabályrendszerrel, változó időjárással és egyéb nyalánkságokkal.
  Mindez 2020-hoz közeledve, ehhez méltó fizikával és grafikával megvalósítva.
  Az 1.0 megjelenésekor, még sok feature nem került bele a programba, de folyamatosan fejlődik a szim. Úgy látjuk eljutott abba az állapotba hogy alkalmas lehet egy teszt bajnokság megrendezésére.
  Nem is húzzuk az időt, hanem rögtön a lovak közé csapunk és június 16-al rajtrácsra állítjuk a Blancpain GT Series versenygépeit, hogy egy 7 fordulós sorozat keretében összemérjük őket a pályán.
  Mindenki készítsen elegendő folyadékot a cockpit mellé és lehet nevezni.

  A bajnokság tervezett indulása 2019.06.16. Vasárnap.
  A futamok 2 hetente vasárnap kerülnek megrendezésre.

  A prekvalifikációs szerver már fut, rögzíti a köröket. (GTR-Masters.hu #Hotlap)
  A szabályzat és a lebonyolítás részletei még kidolgozás alatt állnak, folyamatosan fogjuk megosztani veletek a híreket, hogy a bajnokság indulására legyen lehetőség tisztázni a lényeges kérdéseket.

  Folytatás...

  GTR Masters 5 napja 2

 • Masters GT Bajnokság (AC) - 2019 Tavaszi szezon február 17-én startol!

  Indul a Masters GT tavaszi Bajnokság!

  Őszi GT bajnokságunk után megállás nélkül folytatjuk a versenyzést a tavaszi szezonnal. Az autók közti erőviszonyokat próbáltuk súlyozással kiegyenlíteni, hogy több típus is esélyes legyen a győzelemre, ezt az előző szezon tapasztalatai alapján kicsit tovább finomítottuk. A futamtávokat illetően a 8 "versenyhétvége" 6 db 90 perces, és 2 db 2*40 perces futamból fog összeállni, melyek pontozása a futamok hosszához fog igazodni. A vágások kezelésén kicsit szigorítottunk, továbbra is a Rank App fogja jelezni a pálya határokat, mellyel a versenyzők akár vezetés közben azonnali visszajelzést kaphatnak a pályán történő szabályos közlekedésről, de az eddig vágásnak minősített pályaelhagyásokat jobban fogja büntetni az applikáció.

  A bajnokság 8 fordulójából a 6 legjobb egyéni eredmény számít bele a végértékelésbe. A futamok kéthetente vasárnap esténként 20:00-kor fognak kezdődni.

  Van lehetőség egyedi festések használatára, valamint csapatokat alakítani és az egyéni mellett a csapatbajnoki címért is harcba szállni.

  A futamok előtti héten a rövidebb futamtáv, és intenzívebb csaták kedvelőinek ajánljuk DTM 90 bajnokságunkat.

  Folytatás...

  GTR Masters 4 hónapja 1

 • GTR-Masters DTM 90-es évek bajnoksága vasárnap indul! (Assetto Corsa)

  A már ismert és elismert GT bajnokságunk mellett, a köztes vasárnapokon futott GT4 bajnokság helyett visszatérünk a Masters hagyományaihoz, leporoljuk és elővesszük a "férfiasabb", elektronikával kevésbé ellátott, korosabb gépeket.

  Több mint 25 évet ugrunk vissza az időben és a '90-es évek DTM masináit eresztjük egymásnak feszülni.

  A versenynaptárba kizárólag olyan helyszínek kerültek, melyek akkoriban is szerepeltek a naptárban. A 8 fordulós versenyek dupla futamos formában kerülnek megrendezésre. Az első futam első 10 helyezettje fordított sorrendben indul a második futamon. A bajnokság 6 legjobb egyéni eredménye számít bele a végértékelésbe.

  A bajnokságra mindenki egyetlen autót választhat magának. Ismerve a kategróia erőviszonyait, hogy ez a döntés ne okozzon végzetes hátrányt senkinek, a kocsimárkák közötti teljesítménykülönbséget egy már ismert rendszerrel, súlyozással (BOP) fogjuk kompenzálni. Lesz lehetőség egyedi festések használatára, valamint csapatokat alakítani és az egyéni mellett a csapatbajnoki címért is harcba szállni.

  4 jól ismert márka, 3 jól ismert autó + egy új autó és 7 legendás helyszín, test-test elleni küzdelmek, az izgalom garantált. Várjuk jelentkezésed!

  Folytatás...

  GTR Masters 4 hónapja 0

 • Indul a GTR-Masters WTCR 2019 tavaszi bajnoksága!

  Február 13-án elrajtol a 8. éles bajnokságunk a RaceRoom-mal és a WTCR 2018 gépekkel!

  A Masters WTCR 2019 Tavasz kilenc fordulóból fog állni, melyek kéthetente szerda esténként kerülnek megrendezésre. A autóválasztás fix, minden résztvevőnek 1 márkával kell teljesíteni a megmérettetést, a 9 fordulóból azonban csak a 7 legjobb eredmény számít majd bele a végértékelésbe.

  A versenynaptár összeállítása során igyekeztünk új és régebben használt pályákat kiválasztani. Idén nem változtattunk a versenyek lebonyolításában.
  Maradnak a 3 futamos "versenyhétvégék" fordított rajtsorrenddel ( az első 10 helyezett fordul ), superpol-al, valamint futamonként eltérő pontozással.

  Versenynaptár:
  1. futam: 02.13 - Sepang 1. futam topikja
  2. futam: 02.27 - Red Bull Ring
  3. futam: 03.13 - Spa-Francorchamps
  4. futam: 03.27 - Mantorp
  5. futam: 04.10 - Laguna Seca
  6. futam: 04.24 - Monza
  7. futam: 05.08 - Suzuka
  8. futam: 05.22 - Brands Hatch Indy
  9. futam: 06.05 - Zhuhai Circuit

  További részletek, infók: http://gtr-masters.hu/tema/6800

  GTR Masters 4 hónapja 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.