2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Dell Inspiron 5720

    A Dell otthoni felhasználásra szánt 17″-os notebook családja az Inspiron 17R, ebbe érkezett meg a legújabb, Ivy Bridge alapú processzorral szerelt notebook, az 5720-as típus. A készülék négymagos processzort, NVIDIA kártyát és cserélhető fedlapot is kapott, így elég izmos konfigurációnak nézhettem elébe a teszt előtt.

    Külső:
    A Dell Inspiron 17R szériájának legújabb modellje úgynevezett Kichi dizájnnal rendelkezik. Ez egyfajta kagyló formát jelent, semmi határozott éles sarok, csak lekerekített élekkel operál a vonalvezetés.

    A fedlap a nálam járt 5720-as notebook esetében teljesen rózsaszín, azonban ez a Dell is rendelkezik a gyártó SWITCH funkciójával, azaz a fedlap lecserélhető más színre, vagy akár mintás verzióra is. A fedlap cseréjéhez a zsanér felőli oldalon van egy toló zár, amivel kipattintható a helyéről a műanyag lap és cserélhető másikra.
    A fedlapot felnyitva elénk tárul a 17,3″-os kijelző, amelynek a felülete fényes, ami teljesen megszokott dolog a nem üzleti notebookoknál, így bár zavaró lehet, ha rásüt a fény a kijelzőre, azonban a színek élénkebbek rajta. A keret nem túl vastag a hatalmas kijelzőhöz képest.

    A kijelző felett középen helyezkedik el a webkamera, amely egy mikrofont kapott csak.

    Folytatás...

    FTC-1899 11 éve 0

  • Dell XPS 15 Ultrabook-Teszt

    Bevezető:
    A Dell XPS 15 laptop az Intel legújabb technológiáit, az Intel® Rapid Start1, a Smart Response2 és a Smart Connect3 technológiát használja, a 3. generációs Intel® Core processzorokkal együtt a hatékonyság növelése és kapcsolódási lehetőségek támogatása érdekében. A laptop ultragyors USB 3.0 portjaival a jövő technológiáját kínálja, kommunikációs illesztőfelületek széles választékát támogatja, valamint gigabites LAN porttal is rendelkezik.

    Külső:
    Az alumínium házat kombinálták a magnézium ötvözetből készült csuklótámasszal. (Amit már az XPS 14-nél is észrevehettünk.) Az alsó panel puha tapintású, csúszásbiztos szilikon bevonatot kapott. Méretéhez képest a tömege majdhogynem elhanyagolható. Bal oldalt találhatunk 3db USB-foglalatot, 1 HDMI és egy Displayport kimenetet. (Az analógot hiányoltam róla.) és a net-kábelt is ide tudjuk behelyezni, valamint a töltőnek a foglalata is ide került. Jobboldalt egy tálca nélküli optikai meghajtót látunk amit teljesen jól lehet használni. Egy SD kártya olvasó is itt található. A hangszóró és a mikrofon 3.5-ös Jack csatlakozó is jobb oldalt van.

    Folytatás...

    FTC-1899 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.