2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • ioutdoor X - The world's thinnest rugged smartphone

    Régóta vártam már, hogy kedvenc kínai mobil webshopom felvegye ismét velem a kapcsolatot. Hát eljött az idő és egy kis ékszerdobozt küldtek számomra benne pedig egy gyémántot... no ez persze nem pont így igaz, de a doboz valóban gyönyörű a tartalma meg szinte olyan kemény mint a gyémánt

    Na de miről is van szó pontosan: Az ioutdoor legújabb X nevet kapott gyöngyszeméről. Az ioutdoor rendkívül strapabíró telefonok gyártására szakosodott ami gyakorlatilag minden körülmények között megállja a helyét. Az X azon felűl, hogy egy kőkemény harcos, még szépre is sikeredett. Na de nézzük akkor azt az ékszer dobozt és amit rejt is pontosan:

    A doboz kívülről:

    A doboz belülről:

    Folytatás...

    coolicool_hu 5 éve 10

  • Umidigi C Note

    C Note In The House... Rég volt már, hogy csomag érkezett kínából. A napokban viszont jött a postás és egy szép szürke csomagot adott át. A poént már előre lelőttem, nem más mint egy UMIDIGI C Note volt a dobozban.

    A készülék doboza hatalmas :) és stílusos kék valamint fehér színű. Tetején a telefon szemből alján hátulról látható. A dobozból egy újabb doboz csúsztatható ki, amit szétszedve végre hozzájutunk a készülékhez. Újabb döbbenet, nem csak a doboz de az UMIDIGI C Note is hatalmas. Nézzünk is róla pár alapadatot, milyen fizikai paraméterek is jellemzik:

    Szélesség: 154.7 mm
    Hosszúság: 76.6 mm
    Magasság: 8.3 mm
    Tömege: 172g
    Kijelző mérete: 5,5"

    Elérhető arany és ezüst színben.

    A formailag szépen kidolgozott picit nehéz eszközről van szó a maga 172 g tömegével.

    A készülék alján két hangszórót rejtő nyílás található, de mögöttük csak egy hangszóró rejtőzik. Itt található még az adat illetve töltő kábel csatlakoztatására szolgáló micro USB csatlakozó is. (meglepő módon nem Type C).

    Folytatás...

    coolicool_hu 7 éve 0

  • Ulefone Armor

    Ulefone Armor >> Processzor: Ocra-Core | Memória: 3Gb + 32Gb | Kamera: 13MP

    A napokban a tárgyban megjelölt készülék érkezett hozzám. Amikor megtudtam, hogy az Armor van úton izgatottam vártam, hogy a kezembe vehessem és kipróbálhassam. Az izgatottság első körben az IP68 minősítés miatt volt. Az első számjegy a szilárd anyagok, a második a vízzel szembeni védelemre utal.

    Nézzük pontosan mit is jelent ez:

    Szilárd tárgyak szerkezetbe jutása elleni mechanikai védettség:
    6: Teljes mértékben védett por ellen

    Víz elleni védettség:
    8: Víz alatt folyamatosan használható (a gyártó által meghatározott, 1 és 3 méter közötti mélységben)

    Folytatás...

    coolicool_hu 7 éve 15

  • Cubot V2 okoskarkötő, egyenesen kínából

    A napokban egy Cubot V2 okoskarkötőt kaptam kínából. Szokás szerint hatalmas szürke csomag amit a postás hozott, kibontás után viszont egy apró fehér doboz került elő, amelyen a márkajelzés a típus és egy termékről készült rajz található.

    A termék főbb jellemzői:
    > 0,88" OLED érintő kijelező
    > két irányban lapozható megjelenítés
    > folyamatos pulzusszám figyelés és figyelmeztetés
    > a telefon GPS segítségével, rögzíthető útvonal, távolság, lépésszám, égetett kalória
    > ébresztő funkció, hívó fél nevének vagy ismeretlen szám esetén telefonszámának megjelenítése
    > távoli kamera vezérlés (akár 20 méter)
    > IP65 védelem, tehát például kézmosáshoz fürdéshez maradhat a kézen
    > Android és iOS támogatás

    Folytatás...

    coolicool_hu 7 éve 4

  • 11.11. Global Shopping Festival

    November 11.-én jönnek a hatalmas akciók érdemes számos kínai webshopban is körbenézni.
    A coolicool promo oldalán ajándékokat (pl.: telefont), kuponokat (vásárláshoz felhasználható 2$, 5$, 9$, 100$) lehet nyerni akár már most is. De tovább görgetve már kis ízelítő is látható az akcióban résztvevő termékekről.

    Óránként 50% kedvezménnyel meghirdetett mobilok lesznek elérhetőek, valamint egész nap kisebb nagyobb akciókat ki tud fogni aki erre a péntekre tervezte a "nagy bevásárlást".

    Igaz vannak már régebbi termékek, de köztük mondjuk akár 70%-al akciózott is.

    (katt a képre a webshop linkért)

    Folytatás...

    coolicool_hu 7 éve 3

  • UMI Iron Pro

    Ismét érkezett egy készülék, méghozzá egy UMI Iron Pro. A csomag kicsit több mint 2 hét alatt ért ide, bár ez valószinűleg a karácsonynak köszönhető. (feladás: dec 11. átvétel: dec 28. - amúgy már dec 23.-n az országban volt).

    A készülék doboza igényesen kialakított négyzet formájú, viszonylag lapos. A belső részt kihúzva majd azt kinyitva lehet hozzáférni a telefonhoz, valamint a hozzá tartozó töltőhöz a micro USB Type-C töltő kábelhez és a készülékhez tartozó rövid kis leíráshoz.


    A készüléken Android 5.1 rendszer fut, amelyben választható a magyar nyelv is. A telefonban egy MTK6753 1.3GHz 64bit 8 magos processzor van, a GPU egy ARM Mali-T720 valamint 3Gb RAM és hozzá 16Gb ROM társul. Az Antutu teszt alapján több mint 38000 pontot ért el. - (fejlesztői módban néhány beállítással 40000 fölé is fel lehet tolni)

    Folytatás...

    coolicool_hu 8 éve 22

  • Elephone Q

    A héten egy "apróság" érkezett hozzám. A gyártó leírása szerint egy tökéletes ajándék 2015 Karácsonyán a gyerekeknek. :))

    Az Elephone Q talán a legkisebb okostelefon jelenleg, legalábbis amivel én találkoztam. Négy színben érhető el, nálam mint a képeken is látszani fog a fehér járt. (elérhető még: pink, chocolate, black)

    Az MTK6472 processzor ketyeg a telefonban, magonként (2 magos) 1,2 GHz órajellel, grafikus processzora egy Mali-400 MP GPU. Jelnleg az Android KitKat 4.4 érhető el rajta. A készülék egy SIM kártya foglalattal rendelkezik, WCDMA 3G kapcsolat létesíthető vele. Memóriája 512Mb / 4Gb de akár további 32Gb is elérhető lehet egy behelyezett memóriakártya segítségével.

    Folytatás...

    coolicool_hu 8 éve 6

  • Bluboo Xfire

    A hét elején egy UMI Fair készüléket kaptam tesztelésre, most egy Bluboo Xfire járt nálam.

    A készülékben egy MT6735 CPU (4mag, magonként 1Ghz) található a kicsit kevéskének mondható 1 Gb / 8Gb memóriával. Kijelzője 5" méretű 960 x 540 pixel felbontású. A hátsó kamera 8MP az első kamera 5MP.
    Akkumulátora 2750mAh, így viszonylag hosszú üzemidő érhető el vele, főleg hogy hardveresen nem egy erős vas, így minden részegység fogyasztása is kevesebb az átlagosnál. Az OS ami jelenleg a készüléken elérhető az Android 5.1 verziója.

    Az Antutu tesztjén több mint 19000 pontot ért el a készülék

    Egy normál méretű és egy microSIM kártya befogadására képes. Az első számú kártyával 4G kapcsolat létesítésére is alkalmas a készülék. MicroSD kártyával akár 32Gbig bővíthető a memória. Sajnos értesítést jelző LED nem található rajta. Dedikált gombok nincsenek a kijelző alatt, így a kép méretéből veszi el a rendszer az Androidnál már megszokott 3 gombot.

    Kipróbálni nem tudtam két kártya hiányában, de a gyártói leírás szerint dual sim, dual standby !

    Folytatás...

    coolicool_hu 8 éve 0

  • UMI Fair

    UMI Fair

    A napokban kaptam egy UMI Fair készüléket tesztelésre. A készülékről írnék pár sort valamit megosztanék néhány tapasztalatot vele kapcsolatban.

    A mediatek MT6735 8 4 magos processzora ketyeg a készülékben, magonként 1Ghz órajellel. Memória tekintetében sajnos nincs elengedve, 1Gb / 8Gb ami mostanság kimondottan kevésnek mondható. A GPU egy Mali-T720 MP2 chip benne. Az 5" IPS kijelző HD felbontás megjelenítésére képes. Első kamerája 1.9MPx (1600x1200) hátsó 13.3MPx (4864x2736).

    A telefon 2 SIM kártya foglalattal rendelkezik, microSD kártyával 64Gb-ig bővíthető. Fém váza és kerete van, a hátlapja viszont műanyag (nem recseg nem ropog).

    Rövid tesztelés során gyorsan megszoktam és megszerettem a készülék ujjlenyomat olvasóját. Viszonylag gyorsan felismeri a rögzített újlenyomatott (a gyártó szerint akár 0,32mp is lehet a felismerés) és szinte minden alkalommal sikeresen is. 20 alkalomból talán egy volt olyan amikor hibásnak jelezte az azonosítást.

    Amit hiányoltam a készüléken a státuszjelző LED. Így az értesítések esetleges meglétéről csak a kijelző feloldása után értesülhetünk, valamint töltés közben sincs visszajelzés így, csak a jobb felső akku ikonnál.

    Folytatás...

    coolicool_hu 8 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.