2022. január 23., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • PDF24 Tools, az egyik legjobb online PDF eszköz...és még magyarul is tud

  Sziasztok!

  PDF24 / PDF24 Tools nevű online és offline(ugyanis letölthető Windows rendszerekre) programot szeretném nektek megmutatni. A bemutatni azért nem jó szó rá, mert nagyon - nagyon sok funkciója van és nem akarok mindegyiken egyesével végig lépegetni.

  Szóval nagyon sok mindenre képes és szerintem nagyon jó eszköz, ha hirtelen PDF dokumentummal kellene dolgozni:
  Tud összefűzni, szétszedni, jelszót eltávolítani, forgatni, adott oldalt kivenni, vízjelet hozzáadni, de van OCR támogatása is. Egyszóval nagyon sok mindenre képes Szerintem érdemes kipróbálni.

  Remélem kedved kaptok hozzá és kipróbáljátok ITT.

  Köszönöm, hogy elolvastad! További szép napot! :R

  cellpeti 3 hónapja 2

 • Windows 11 telepítése TPM és Secure Boot nélkül

  Sziasztok! Bocsánat, hogy csak most jelentkezem. Azt szeretném leírni, hogy hogyan is lehet régebbi gépre Windows 11-et telepíteni. Sokan már biztos tudjátok ezt a lehetőséget. Itt a PH Fórumban ugyanis mindenre van megoldás :)

  1.) Első lépésbe le kell tölteni a Windows 11 ISO fájlt a a Microsoft oldaláról. Amit itt tehetttek meg.Kiválasztjátok a Windows 11-et, majd utána a nyelvet, majd a legvégén feldobja, hogy Windows 11 64bit letöltés.

  2.) Ha megvan az ISO, akkor ki kell írni pendrive-ra. Ehhez szükségünk lesz a Rufus legújabb béta verziójára, amit innen lehet letölteni. Figyeljetek, mert a rufus-3.16-BETA2.exe kell, nem a sima BETA.

  3.) Indítsd el a Rufus-t!

  Folytatás...

  cellpeti 3 hónapja

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.