2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kínai fejlesztésű D-osztályú IC (NS4358)

    Meghallgattam ezt is. Ahogy minden analóg áramkört, őt is jó minőségű, szűrt táppal kínáltam. Meg is hálálta annyiban, hogy nem produkálta azt a fajta bántó torzítást, amit a zajos kapcsolóüzemű tápoktól az erősítők szoktak. "Tisztán" (csendes háttérrel) szólt és minden rendben lett volna, de másfajta magasfrekis torzítást azonban sajnos produkált. Egyszerűen nem volt jó hallgatni, nem okozott élményt.

    Nem tudom, mi lehet az oka; talán a differősítő... :F Olyan volt, mint egy rossz OPA. Nem tudnék példát mondani, mert még egy TL061 is sokkal jobb nála: az kellemes, hallgatható. Ez csak szól, de nem kellemes.
    Szóval D-osztályú IC-t is neves gyártóktól érdemes venni (a TPA3116 pl. tetszett).

    Mindegy. $5-ért 2x3+5W-os 2.1-es erősítő, hangváltóval. Hátha valakinek a fentiek ellenére még hasznos lehet.

    Folytatás...

    bkercso 6 éve 0

  • Erősítő hatezerér'? - Nobsound NS-01G

    Nem gondoltam, hogy írok róla, de erre nem számítottam... De kezdjük az elején! Ígérem, nem nyújtom hosszúra. :)

    Szóval szembejöttek velem az olcsó kínai erősítőkről szóló tesztek, amik egyik győztese egyértelműen a Nobsound NS-10G (illetve az új NS-01G) tenyérnyi csodája, amelyért végül magam is kifizettem a $20-t eBay-en.

    Nobsound NS-01G. Rendben van. 4 öntapadós gumitappancsot azért tettem rá, hogy a hangerőt tekerhessem és ne az erősítőt magát. (Ez a 2018-as verzió, vagyis ezen már nincs fejhallgatókimenet, de BT és USB-s DAC igen)

    2x50 duplawé van ráírwa

    Az összeszerelés kifejezetten korrekt. Tip-top, jól illesztett ház, okés csatlakozók és kellemes, határozott, lágyan tekerhető hangerőgomb.

    Ötletes az összeszerelés: a hátlap egy vékonyka NYÁK 4 apró csavarral rögzítve az alu házhoz. Rajta egy vastagabb, „önhordó” matrica.

    Folytatás...

    bkercso 6 éve 80

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.