2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Asus HD 7790OC garanciáztatás, avagy miért ne a PCX-et válaszd!

    Történt egyszer, egy forró nyári délután hogy megszületett egy ötlet a fejemben, miszerint a régi konfigom eladom és így vagy úgy de egy újra teszek szert. Természetesen nem sejtettem hogy miféle ellenállásba ütközök a PCX.Hungary Kft. személyében.

    Régóta ismerem a céget, rendeltem már párszor főleg apróbb dolgokat, nem volt afelől kétségem hogy egy
    megbízható partnerrel van dolgom.Mindent innen rendeltem tőlük.A gépháztól az egérig.Kivételt képzett a VGA, még nem döntöttem el hogy milyet veszek. Versenyben volt a HD7770 és a HD 7790.Hosszas gondolkodás után megkockáztattam az Asus egyik kiemelt ajánlatát a HD7790OC-t. Kicsit féltem hiszen egy köztes megoldásról beszélünk. A kártya , a 7770 és a 7850 közé ékelődik mértani pontossággal.
    2013.07.21.-én vásároltam a PCX.Kft-nél. Megérkezett a PC utolsó alkatrésze örültem összeraktam.
    A számítógép hibátlanul üzemelt négy napon keresztül, majd egyszer csak a VGA megadta magát.Nem bírta a gyári túlhajtást. Nem akadtam fent a problémán, 8 napon belül voltam de nem a vásárlástól való elállási jog motivált, hanem az hogy minél hamarabb garanciális cserét bonyolítsak a PCX-el. A kártya erős volt kellően halk és összességében tetszett is.Írtam nekik egy hibabejelentő e-mailt. Gyors választ kaptam és a csere is hamar megtörtént. Kaptam egy szalon új VGA-t.

    Folytatás...

    atomanti19 10 éve 99

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.