2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Írni ,de miről?

  Jött ez az új dolog itt ph-n , hogy 2 hónapig él a logout "titulus " a nevünk alatt, ezzel is inspirálva minket az írásra ,hogy tovább őrizhessük eme BÓNUSZT !
  Viszont! Én csak az üzletszabályzatomat szerettem volna megosztani másokkal , és nem a magánéletem ,valamint nem akarom a szart ontani magamból stb stb !De mivel eltűnt a logout bejegyzés , és szeretném azt , hogy a leendő üzlettársak informáltak legyenek velem kapcsolatban , így kénytelen vagyok ezt a blődséget leírni/megosztani veletek !

  Köszi , hogy elolvastad ezt a semmire kellő bejegyzést

  asvald 8 éve 8

 • A korrekt üzletelés velem!

  A hirdetésben általában leírok mindent ,de itt is külön leírom a dolgok menetét lépésekben azoknak akik esetleg nem tudják a módját!

  1: Megkeresel kulturált hangnemben Pl csókolom ,adjon isten , üdvözöld-leheletem .stb

  2:leírod mit szeretnél vásárolni vagy eladni!

  3: termék állapotáról részletesen tájékoztatsz /tájékoztatlak/saját fotókat megtámogatva :K

  4 próbagarancia : általában Én is vállalok minden termékemre 1 és 7nap között ,ezt az időt kérlek Te is biztosítsd nekem. A hibásan árult termékre egyértelműen nincsen semmiféle garancia !
  4/2 Inkompatibilitás,nem megfelelő használatból adódóan meghibásodott terméket nem áll módomban visszavenni! :(

  5:Miután kialkudtuk kölcsönösen a vételárat ,erre rájön a postaköltség ,amit nem Én fogok állni neked, ez fordítva is igaz ,hacsak máshogyan nem egyeztünk meg .Itt megtalálod részletesen a rám ,és a rád vonatkozó költségeket! ;)

  Folytatás...

  asvald 10 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.