2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Érdekes sztorik az "átlag" userekkel, avagy segítség nem jó a gépem

    Először is azzal kezdeném, hogy biztos vagyok benne, hogy másnak (főleg aki üzletszerűen foglalkozik ezzel) ezer ilyen és sokkal jobb/érdekesebb/poénosabb/szánalmasabb esete van.
    Nem ez a cél, nem is az adott egyének lejáratása, mivel teljesen név nélkül és "felismerhetetlenül" írom le a szotrikat, de érdekes lehet elolvasni, okulni belőle, hogy mire kell rákérdezni mielőtt kiszáll az ember javítani a dolgokat.

    ~25 éve foglalkozok számítástechnikával, elsősorban hobby szinten, de régen hardver/oprendszer tekintetében folyamatosan update voltam, az utóbbi időben ez hullámszerűen (vagy amikor nálam van gépfejlesztés, vagy ismerősöknek kell segíteni vásárolni) kerül frissítésre a "tudás". Így kialakult egy "vevőköröm" akik mindig engem keresnek ha számítástechnikai kérdésük/problémájuk avagy vásárolni valójuk akad.
    Ezeknek a gépeknek a "javítása" közben fordulnak elő az alábbi esetek:

    Hölgy, laptopot segítettem neki venni:
    1., Talán 1-2 hónapos volt a laptop, mikor hív, hogy nem megy, se kép se hand, OK mondom, értemegyek és leadom a boltba garanciális cserére/javításra. A lakásán próbálkozok a laptoppal, semmi, na mondom összerakom, és amikor húztam volna kifelé a tápkábelt, akkor tűnt fel, hogy nagyon könnyen kijött. Mint kiderült, nem volt bedugva, fél perc múlva már ment a rendszer. Volt pironkodás rendesen.

    Folytatás...

    Anonymus23 7 éve 66

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.