2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hardverapró - Most szórakozol velem??? Érdekes "vevők" a láthatáron...

    Az elmúlt pár hét tapasztalatát szeretném leírni.
    Nemrég megjelent egy cikk, ahol is arról volt szó, hogy hogyan védje magát egy vevő.
    Ami alap, ugyebár sose utalj előre, csak átvétel után fizess, stb. stb. Ez mind rendben is lenne...

    De ugyan ki vagy mi védi az eladót?

    Mostanában megint felgyűlt egy halom, működő, de általam már nem használt, vagy ismerősök megunt/lecserélt cuccai, amit vagy beszámoltam nekik, vagy csak "elektronikai" hulladék címen otthagytak nálam. Nem ez a foglalkozásom, de számítástechnikával kb 30 éve foglalkozom hobbi szinten, és ismerősök elég sűrűn keresnek ilyen jellegű gondjaikkal és kérdéseikkel.

    Felraktam pár dolgot, és nem tudok szó nélkül elmenni az alábbi tapasztalatok mellett, mert szerintem nem egyedi eset, másrészt direkt csinálja a "kedves" "vevő" (igen így idézőjelben mind a kettő külön).

    Kapok egy üzenetet, hogy érdekli a cuccos, elérhetőséget kér. Amit meg is kap, mert hát ugye normális ember úgy gondolkozik, hogy a másik is normális, és azért ír, mert valóban venni akar. Sokadik üzenetet írom, hogy mi legyen, sokadikra válaszol, hogy persze kell neki, küldjem fel Pestre (meg tudom oldani, van egy aránylag még türelmes öcsém, aki hűségesen felviszi nekem a cuccokat, mivel Pesten dolgozik), és majd egyeztet öcsémmel.

    Folytatás...

    Anonymus23 8 éve 30

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.