2019. július 17., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Az én autóm: Trabant casecon

  Gondolom sokan emlékeztek még a tavalyi gépemre, a Ferrari V12-re, ezért idén is autós témával lepem meg...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 5 éve 110

 • Az én autóm (Casecon)

  Sziasztok. Gondolom sokan emlékeztek még a tavalyi gépemre.:
  Ferrari V12
  Idén is autós témával lepem megy a nagyérdeműt.
  Novemberben kezdtem a tervezést és decemberben a gyártást.
  Ez nem más mint az örök "szerelmem".Már régóta családtag, 22 éve.Kétüteműként kezdte pályafutását mint a többi Trabant.Édesapámmal raktuk össze 17 éves koromba.De két év után kapott egy Suzuki Alto 550ccm-es motort.Ekkor kezdett el érdekelni az autó működése.Már így is 120km/h óra volt a végsebessége. De kapott egy hengerfej tuningot és 140 lett.De kezdetét vette egy őrület.Beépítettünk egy Suzuki Swift 1000-es motort.Elintéztük a papírmunkát, hogy teljesen legális legyen.Nagyon jól ment a kis kasznival az autó.Ekkor jött az új hobbi. Neten megláttam a hungaroringi gyorsulási versenyt.Kimentünk megnézni és a következőn már indultam is.Ez az év ismerkedés volt,de sikerült elcsípni az összetett harmadik helyett.Éreztem ,hogy ez a motor ide kevés.Nézegettem az 1000-es és az 1300-as hengerfejtömítést és láss csodát ez ugyan olyan ,"csak" egy hengerrel hosszabb.

  Folytatás...

  Andrew_31 5 éve 17

 • Ferrari V12 PC és hobbi CNC

  Mindig is szerettem alkotni. Idáig legfőképp autókat építettem. Most másik hobbimmal próbálkoztam.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 5 éve 63

 • Ferrari V12 PC (Casecon ketegória)

  Ez az első logout cikkem.
  Mindig is szerettem alkotni. Idáig legfőképp autókat építettem.Most másik hobbimmal próbálkozom.
  Mint írtam szeretek bütykölni.Ebben édesapám is partner.Most is besegített ha két kéz kevés volt. Idáig legfőképp autókat bütyköltem.Ott értem el sikereket háromszor voltam legális gyorsulási versenyen kategória bajnok.(google-ba írd be sárga Trabant, az örök szerelem)De amire még nagyon büszke vagyok az saját építésű CNC marógépem.De most nem ezekről lesz szó.Hanem az autómániámból eredően egy saját építésű számítógép házról.Gyerekkorom óta tartó Ferrari rajongásomból kifolyólag mi más lehetne mint a régi V12-es motorokra hajazó gépház.Nálam most már évek óta minden, amit csinálok, a számítógép előtt eltöltött hosszú tervezéssel kezdődik.Ez lett a terv.

  Régebben láttam a neten vákuum formázásról videót. Akkor nagyon megtetszett. Gondoltam ha már van CNC a garázsban ,akkor mi lenne ha marnék vákuum formákat.Ezután nekiálltam keresgélni alapanyag után. Fából nem akartam csinálni mert az nagyon szemetel.A danamid mellet döntöttem. Találtam is egy szép nagy eladó táblát.Megvettem és nekiálltam megmunkálni.Itt láthatók a képek megmunkálás közben és a kész darabok.A vákuum formázó gép is házi termék.

  Folytatás...

  Andrew_31 6 éve 59

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.