2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • vásár

    voltunk csütörtökön az ónodi vásárban.
    az idejét se tudom mióta nem voltam, utoljára gyerekkoromban lehettem, pedig itt van egy köpésre, csak valahogy eddig nem izgatott annyira..
    most viszont igen, augusztus óta készülünk, sikerült is elmenni.
    kicsit késve indultunk otthonról, hála keresztanyámnak, aki friss elsős csemetéjét hozza-viszi, és kicsit több időt fordított rá aznap. már a sajópetri hídtól kocsikonvojban haladtunk 5-6 autóval, és mire ónodba értünk, sikerült egy szép kis kocsisort kifogni, így vonatozva érkeztünk meg a vásárhoz. 10-15perc parkolóhely keresés, majd 500 jó madzsar péz leszurkolása után el is indultunk, hogy körbejárjunk. nem tudom miért, de vártam valamit, ami megkap, régi érzéseket, illatokat, de nem jött. lehet azért mert kicsit rohanni kellett, alig volt 2 óránk, és még így se tudtunk teljesen körbejárni. rengeteg a hasonló árus, hasonló portékával, hasonló árakkal..pl van egy rész, ahol nálunk csak "román cigány"-nak vagy "oláh cigánynak" hívott árusok vannak, és igyekeznek egymást túlordítani, portékájukat eladni. néha vicces, néha abszurd, néha fullasztóan sok. ott hallottam ezt is:
    " ez most a divat, ilyenbe' főznek a kaja csatába' is! "
    szóval nem jött át az xfaktor érzés, vettem 4 AAA elemt a távirányítómba, barátnőm jó kis talpbetétet télre, mert fázós, aztán indultunk is haza. ( persze anya vett jó pár cuccot, de efelől nem volt kétségem )

    Folytatás...

    amanoba 14 éve 2

  • eredet

    na igen, nem tudom mennyi ideje nem mondtam ilyet filmre, de ez igazán tettszett, csudajó és szórakoztató volt! azt hiszem ki lehet jelenteni, ez volt életem filmje, nagy hatassál volt rám, még a moziból kijövet után is.
    csupán egy gondom volt vele: annyira hosszúra sikeredett, hogy ki kellett rohannom a vége előtt pár perccel, mert majd' bepisiltem :B
    11:40kor ültünk be a moziba, és 14:10kor rohantam ki, mint Zrínyi...de nem baj, úgyis megfogom még párszor nézni, legközelebb jobban ügyelek a folyadék bevitelre előtte! :))

    eredet (inception) nálam 10/10

    amanoba 14 éve 12

  • foci

    de rég örültem ennyire holland győzelemnek! :))

    amanoba 14 éve 18

  • rockabilly sucks

    előfordul, hogy a főzés mellett, néhanapján rendelünk kaját innen-onnan.
    mivel holnap kiköltözünk a kollégiumból, ezért ma is így tettünk, és a rockabilly chickenre esett a választás, gondoltam próbáljuk ki. Mc-on házhoz szállítás 1000ft felett ingyenes, rendeltünk is bőven felette. amikor leadtam a rendelést rákérdeztem: mennyi idő alatt ér ide a kaja? válasz: 60perc. mondom rendben, ez nagyjából átlagos idő..
    mindezt mikor? 18:38kor az e71-em híváslistája alapján. és mennyi az idő ezen sorok írásakor? 20:13.
    5perce rácsörögtem az "étteremre", hogy ugyan mi a helyzet, majd' másfél órája rendeltem..erre odaböki nekem a srác, hogy már a futárnál van a rendelés.aztaaa, nem semmi, és mikor fog ideérni, hogy fog kinézni meleg lesz vajon még..értékelhető válasz nem jött. megköszöntem, letettem a kagylót, azóta is várok. van időm bejegyzést írni. :(((

    egy biztos, nem fogom senkinek ajánlani a rockabillyt, már csak azzal menthet vmit az ázsióján, ha legalább finom lesz,és jóllakok végre. :))

    update: 4perc hiányzott, hogy elérjük a 2órát a rendelés leadásától számítva, mire megérkezett, elmondtam a futárnak a problémám az egész dologgal kapcsolatban, persze montam, hogy a világért se őt hibáztatom, csak tudjon róla.

    Folytatás...

    amanoba 14 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.