2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • u26

    este diszkóvágás u26-ban, ingyenes buli.
    volt már valaki itt szórakozni, ilyen vagy esetleg más bulin? sokan járnak oda? milyen a közönség összetétele? a hely árszínvonala?

    amanoba 13 éve 2

  • áruló

    áruló lettem, ha úgy tetszik eladtam a lelkem..

    történt ugyanis, hogy szolgáltató váltás után, barátnőm új készüléket választott magának a t-árlistájából.
    ill. adott volt a lehetőség, hogy válasszon, ehhez pedig tanácsot adtam neki.

    olcsó, androidos telefont néztünk. 15K lett belőve limitnek, előfizetéses árakat néztünk és...
    szégyen szemre samut ajánlottam ( :B pedig megfogadtam, hogy hanyagolom a koreai gyártók készülékeit mobilkommunikációval kapcsolatban ), arra is esett a választás (fehér mini), amit azóta sem bántunk meg.

    szóval, megkövetem magam a samsungot illetően..aztán majd egy-két év múlva megnézzük, ismét változik-e az álláspontom... :))

    amanoba 13 éve 0

  • reklám

    netezgetek, olvasgatok, mellettem szól a tv, reklámok mennek.
    egyszer csak felkapom a fejem a következő hallatán:
    ívenbeterklinikáldárkszpotkorrektor...micsodaaa? (rákerestem ám: even better clinical dark spot corrector clinique termék)

    komolyan lehet így reklámozni egy terméket, este főműsoridőben?
    oké, hogy prémium termékről van szó, na de csak van egy szép magyar nyelvünk, amit illő lenne használni... :U

    amanoba 13 éve 4

  • várni

    kevés dolog van amit annyira utálok, mint a várakozás.

    talán abból fakad ez az érzés, hogy kifejezetten bosszant, ha számomra, esetleg más számára haszontalanul csinálok valamit. sőt, van, hogy fel is bosszant a haszontalanság, értelmetlenség, egy-egy fárasztóbb nap végén, vagy ha épp kevésbé vagyok türelmes.

    megbeszéltük komámmal, hogy megyünk haza, ő visz engem, elmegyek a találkozóhelyre, behuppanok, és go. na most, korai indulást tervezett, de azt mondta, be kell ugrania előtte a virág nagykerbe, de 8-ra végez. mondom oks, nekem kell minimum egy óra, hogy ébredés után elkészüljek, reggeli, séta, busz és ott legyek a találka helyén, szóval 7-re állítottam ébresztőt..
    most 9.30-van, és én még mindig várom, a hívást, amitől számítva fél órám van, hogy odaérjek..

    nem haragszom vagy ilyesmi, egyszerűen csak itt ülök, nem tudok semmihez kezdeni, mert nem szeretem félbe hagyni a dolgokat, viszont várni kell, és készen állni..várni,várni,várakozni..

    amanoba 13 éve 14

  • felhúztak

    kiírom a mérgem:

    öcskös bizniszel néhány hardverrel, és mivel Pesten vagyok, én vagyok a közvetítő, velem küldi fel a cuccot amit el akar adni. telefonszámom megadta jóskapistának, aki annak rendje és módja szerint fel is hívott. mondja, hogy kiféle,miféle, én mondom ok, időpontban rugalmas vagyok. ő mondja, hogy 7-8-9. kerületek környékén dolgozik, mondom én terra-angyalosz, jöjjön el a duna plázába, oda elmegyek én is, elé viszem a cuccot...erre ő, ááá az nagyon kiesik neki, az nem jó, mert még ha talán a nyugatinál, mert az nincs messze meg blablabla...mondom neki: EMBER! hát 5 azaz ÖT megálló metróval, miről beszélsz?! aszondja' átgondolja.... :W

    mondom, (miután letettem, magamban) hogy büdösödne a lábad a cipődbe bele, te lusta g*ci, neked kell a cucc, szívességet teszek, nem kell házhoz jönni, erre még neked áll feljebb....ahj, szoknom kell még (és most ne sértődjön meg senki) a városiakat.. :))

    amanoba 13 éve 40

  • káromkodás

    ezt ma találtam, egy kommentben, gondoltam megosztom a nagyérdeművel, okoljunk!

    "A káromkodás bizonyos hitelemeknek az adott hitrendszerbe nem illő, sőt azzal gyakran ellentétes és esetenként tabusértés számba menő, szinte mindig irreleváns felemlítése, a trágárkodás meg a szexualitáshoz kapcsolódó, a társadalmi erkölcs (már ahol van olyan) által ugyancsak tilalmasnak, kerülendőnek tartott szavak és kifejezések legtöbbször indokolatlan használata. A két társadalmi tabusértés primitív csoportoknál, kényszerközösségekben, összeomlás alatt lévő kultúrákban gyakran összekapcsolódik. Rendszeres használóik - legtöbbször édes anyanyelvük nem megfelelő ismerete, és/vagy a kommunikációban részt vevő többiek műveletlensége, butasága, csökevényes idegrendszere miatt - így próbálnak hatékonyan kommunikálni."

    én csak simán azt mondom, néha jó káromkodni b*ssza meg! :DDD :))

    amanoba 13 éve 12

  • büdös

    akárhányszor megyek ismerősömhöz, a Petőfi híd budai hídfőjéhez villamossal, és megáll a kombínó a Mester utcánál, állandóan azt az orrfacsaró bűzt érezni, valami elcseszett csatornaszagra emlékeztet...boáh, szörnyű.
    ez ellen miért nem tesznek valamit, nem hiszem, hogy nem lenne rá valami megoldás..csak a világ egyik legforgalmasabb villamosvonala, rengeteg turista jár erre, tiszta égő. :(

    amanoba 13 éve 6

  • Nettelenség

    Szörnyű, hogy az új lakásban nincs net, és még egy ideig nem is lesz, ezen is próbálunk spórolni. Viszont van 13.ker free wifi, amihez jelszót kellene szereznem ,mert ugye az csak bejelentett lakosoknak jár. Ha valaki esetleg rendelkezik ilyennel, és megszánna a beléptetö kód-jelszó párossal 1-2hétre, megköszönném! Egyébként használta már egyáltalán valaki, vagy ismeri valaki? Nem torrentre kellene, főleg állást keresni, ill. emaileket szinkronizálni..fárasztó a duna plázába járni, mondjuk a klima miatt megéri.. :))

    amanoba 13 éve 12

  • lakáskeresés

    úgy hozta a sors, hogy elhagyom a várost ( és a megyét ) Bp-re költözünk a barátnőmmel, az önállóság és a felnőtté válás jegyében. elkezdtünk lakásokat nézegetni, mindenképp garzonban gondolkoztunk, az egyszerűbb fenntarthatóság miatt, és igyekeztünk berendezett lakásokat nézni, amihez 50K+rezsi volt a határ. nos, ami azt illeti, én szégyelltem magam, amikor egy egy olyan lakásba beléptünk, aminél a mi vidéki terményes épületünk is jobb állapotban volt...egyszerűen botrányos, hogy mit akarnak egyesek kiadni 45-50 ezer forintért havonta (tudom, az iskola szezon miatt megnő kereslet, de akkor is), nem mellesleg még hülyének is nézik a messziről jött embert. 2 lakás ütötte meg azt a szintet amit elvártunk, az elsőről lecsúsztunk, a másodikra lecsaptunk, jövő héten intézzük a papírokat..viszlát Borsod, helló Angyalföld. (?) :))

    amanoba 13 éve 42

  • ugornya

    hétvégére lecsapatunk ugornyára. örültünk, hogy nem 15 fok lesz, erre a híradóban még meg is mutatták, hogy mennyire magas a Tisza, és nem lehet fürdeni..franc! nem baj, úgyis főzés lesz, meg minimál ital, be is készítettem 5 liter tokaji száraz szamorodnit 2006-ból.. :))

    amanoba 13 éve 4

  • retekémász

    ez a nyamvadt áramszolgáltató rendre kicseszik a néppel...
    nincs olyan hét, hogy ne menjen el itthon az áram egyszer-kétszer, a lehető legváratlanabb pillanatokban ( persze mikor máskor ) és persze nem jelzik előre. kíváncsi vagyok az elektromos cuccok mennyire sínylik meg ezt, ha használat közben szűnik meg az áramellátás...

    amanoba 13 éve 13

  • naplemente

    rozéfröccsöt kortyolgatok, nézem a naplementét a szobámból, és szól a radiosoulwax.. :))

    amanoba 13 éve 19

  • bowling & stoppos-watafak

    ma volt barátnőm névnapja, már korábban megleptem egy piros, plüss köntössel, de azért, kellett valami mára is. mivel még nem bowlingozott soha, ezért (meg mert rohadt szar idő volt, és emiatt nem volt kedvünk fürdőbe menni :(( ) elmentünk a plázába gurítani egyet-kettőt..én játszottam korábban, nem volt ismeretlen számomra, viszont már most érzem, lesz izomlázam, csajosnak meg már fájt az alkarja, szóval elérte célját az este. hazafelé útba ejtettünk egy tecsót, vettünk két üveg minőségi bort, egy soproni rozét, és chardonnay-t, elég jó áron voltak, ha valakit érdekel majd lövök képet róluk. aztán már majdnem hazaértünk amikor egy vasúti átkelőben látom valaki az úton bóklászik, hadonászik, mondom lassan kikerülöm..erre amikor odaérek, látom, hogy stoppolna, de már kerültem ki őket, mert ketten voltak, erre a nő elkezd az közepe felé, a kocsi elé bejönni...AZTAQ! :W :((( úgy felment bennem a pumpa, ahogy hazaértem meg is ittam egy pohár ukrán barna sört..ilyen erőszakos stoppossal még életemben nem találkoztam, akkor egy pillanatra elgondolkoztam, hogy megállok, kiszállok, és jól elküldöm "a zannyába", de végül is nem tettem, jobb a békesség. :K

    Folytatás...

    amanoba 13 éve 1

  • dábtepp

    már rég hallottam a kifejezést, meg hogy ki ejtette el, de a videót még csak most sikerült megnéznem, sírva röhögtem a dagadtPG-n..az egy dolog, hogy műmájer, de hogy valaki ennyire szánalmasan hülye is. :))

    amanoba 13 éve 5

  • Winehouse RIP

    Meghalt, 27 éves volt, alig idősebb, mint én...durva ilyet olvasni, és leírni is. :(

    amanoba 13 éve 76

  • A sajtó kezdetei Európában

    Egy korábbi dolgozatom, ami a sajtó kialakulásáról, elterjedéséről, fejlődéséről szól a 18. századig.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 13 éve 4

  • ez DIÓSGYŐR!

    nem vagyok nagy foci drukker, de tetszenek az ilyen dolgok, él bennem a lokálpatriotizmus vagy mi..

    ki látta élőben a helyszínen?

    amanoba 13 éve 14

  • újkedvenc

    nagyon bejön nekem az új supernem nóta, az album is bejövős, minőségi lett szerintem..

    és itt az akusztikus verzsön, ha valaki este hallgatná meg inkább.

    jó zenehallgatást! :))

    amanoba 13 éve 7

  • avatar

    kérvényeztem, elkészült, és ha nem kapok vétót, akkor végre lesz egyéni arcképem! :))

    amanoba 13 éve 6

  • Egri Bikavér Ünnep

    Mult heten, csutortoktol vasarnapig tartott a fesztival, nekem az elso ket nap sikerult tiszteletemet tennem, nagyon jol erztuk magunkat. Lattunk retro motorkiallitast, veteran autokat, voltalk koncertek, dj-k es termeszetesen bor es kajakostolas dogivel. 200 ft volt egy bor erme, 1200 ft egy etel erme, mi foleg az elobbivel bonyolitottunk forgalmat. Uj marka kerult bevezetesre, ez az Egri Csillag nevu bor, ami a Bikaver feher tesverenek tekintheto, nagyon finom, konnyed bor lett szerintem. Vettunk kostlos emlekpoharat 500, hozzavalo nyakbaakasztos szutyot pedig 250 ft-ert, es belevagtunk..mit mondjak, nem sikerult annyi bort megkostolni amennyit szerettem volna, a szerevezetem megalljt parancsolt, igy masnap is vissza kellett ternunk. Ami igazan tetszett, az a simon pinceszet osszes kinalt bora, a molnar pinceszet szarvasgombas aromaju bora, es a thummerer egri csillaga. Iden eloszor a varos kozpontjaban levo Ersekkertben volt az eddig belvarosi helyszin helyett megrendezve, sokaknak tetszett, masoknak nem. Igaz en mostvoltam eloszor, de biztos, hogy jovore is eljovok, iszonyat jol erztem magam! :))

    amanoba 13 éve 1

  • A Balkán (áttekintés a középkorig)

    Egy kis kulturális továbbképzés: az ókortól a középkorig ismertetem, hogy alakult a Balkán története.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 13 éve 19

  • címlap

    kíváncsi vagyok, hogy mikor jelenik meg a cikkem, és hogy mennyire lesz sikeres..izgulok! :))

    amanoba 13 éve 0

  • Mini Sarti blog 2.

    igaz már itthonról írom a bejegyzést, de emlékeim még nem koptak meg...
    szóval, rengeteg kavarás, szervezkedés után, szerdán voltunk Thesszalonikiben. iszonyat szép a város, nagy, és mégis családias hangulat áradt. megnéztük a szokásos turista látványosságokat amit 3órába be lehet sűríteni ( Városfal, kilátás a városra, Szent-Demeter templom, Arisztotelész-tér és szobor, piac ) igazából, csak kutyafuttában láttuk a helyeket, volt évfolyamtársam szerint, aki fél évig tanult az egyik ottani egyetemen, még az az idő is kevés volt, amit ő töltött ott. másnap Sithon körúton voltunk, amikor is körbejártuk a félszigetet, ami Chalkidiki félsziget három nyúlványából a középső. voltunk mézfeldolgozó üzemben Nikitiben, kóstoltunk különleges mézeket, melyek közül nekem legjobban a kakukkfű és narancsméz ízlett, a legkülönlegesebb pedig a gesztenye méz volt. következő állomás Neos Marmaras volt, ami szintén egy nyaralóhely.itt is piacoltunk, ez is nagyon tetszett, olívás, boros, fűszeres és ruhás standok között lófráltunk. innen felmentünk egy közeli faluban lévő kilátóhoz, majd Porto Carras és Porto Kouffo következett. előbbiben borkóstolás és vásárlás, utóbbiban gyönyörködés és fotózás volt terítéken. hazafelé vettük az irányt, út közben megálltunk még néhány helyen fényképezni, és csak nézni a tájat. bár mindkét kirándulás szervezett volt, nagyon jól éreztük magunkat, és viszonylag nem is kerültek sokba.

    Folytatás...

    amanoba 13 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.