2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Shin Megami Tensei - Konzolvilág rendelés

    Konzolvilág rendelés:

    Első körben visszamondták a rendelésemet, mert megszűnt az a bolt, ahol át akartam venni. Telefonon egyeztettem velük (akkor is kb. 2 nap volt mire el lehetett érni őket).
    Elrontották a felvett címet, kb. 4 nap volt mire továbbjutottam a csilingelésen és emberrel tudtam, beszélni.
    Eljött a megjelenés napja, amikor is jött egy mail, hogy a beszállító miatt késik, de a hét első felében teljesítik a rendelésemet.
    Következő hét szerda -> Jött a GLS és már ott szörnyülködtem, amikor megláttam a csomagot, hogy UGYE NEM az én collectorsom van abban a sima nagyalakú bubis borítékba berakva.
    Turns out, de. Mondom, jó, hátha nem sérült meg "vanisten".
    Nyitom ki, a zacsi egyik sarka sérült, ahogy a képen látható, majd megláttam, hogy a 4 db matrica ki van szakadva, és látható módon felvan vágva. Ekkor elkezdtem fotozni a pakkot és hívtam őket.
    A másik shady dolog, hogy semmilyen ilyenkor szokásos webes számla nem volt mellékelve, hanem EGY PÉNZTÁRGÉP NYUGTA van rácellukszozva egy jóó nagy cafattal!!! ami rohadtul nem etikus és szabályos, mert nem bizonyítja, hogy webes vásárlás volt.

    A telefonban a srác rá is csodálkozot, hogy aki pakota az miért is tett így, és miért nem lettem kiértesítve erről, hogy fel lett bonta, merthogy "ilyenkor mindig szólunk"

    Folytatás...

    Adam_Shepard 2 éve 0

  • Legyen -e unboxing?

    Ez itt a kérdés.

    Adam_Shepard 7 éve 20

  • 2016 10 -11. havi szerzemények - UNBOXING

    Child Of Light - Complete Edition - PS Vita

    World Of Final Fantasy - Day One Edition - PS Vita

    Rise of the Tomb Raider - Artbook Edition - PS4

    Witcher 3 vs. Witcher 3 GOTY - PS4

    Batman: Arkham Knight - GOTY - PS4

    Adam_Shepard 7 éve 0

  • Rise Of The Tomb Raider - PS4 - Artbook edition

    Mivel ma jelent meg és régen volt már unboxing, ezért csináltam egy újat. Pár helyen a fogalmazást nézzétek el nekem, már késő van :D

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • Hearts Of Stone - PS4 - Végigjátszás

    Ez is megvan... Érdekes és igazán velős kiegészítőt hoztak össze a Witcherhez. A bossharcok majdnem olyan kemények voltak, mint egy Souls- játékban. Nekem nagyon tetszett.

    Hearts Of Stone - PS4 - Végigjátszás a jó befejezéssel

    Adam_Shepard 8 éve 4

  • Uncharted 4: A Thief's End - PS4

    PC-n láttam az új Tomb Raidert és azon gondolkoztam, hogy ha majd hamarosan megjelenik, akkor mennyire fog labdába rúgni az UC4 mellett. Nagyon erős a játék, mint látványban, mint az előző részekre építkezve történetben is (bár ez mind a két címről elmondható :)) ). Noha UC4 szűzen (még nem indítottam el amikor ezt írom) nem tudom, hogy mi vár rám a játék során. Természetesen itt is be fogom haladásomat a komment szekcióba pakolni és aki kíváncsi a végigjátszásra az megnézheti.

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • Assassin's Creed: Syndicate - PS4

    Kicsit megkésve, ugyan de sikerült konzolra is megszereznem az AC legutóbbi részét. PC-n megvan már egy ideje, de az erőforrás zabálása miatt nem igazán tetszett. Nagyon kíváncsi vagyok rá, főleg, hogy van már összehasonlítási alapom. A playlistet szokásos módon be fogom a komment szekcióba dobálni ahogy frissül.

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • The Witcher 3: Blood & Wine - PS4 - Kicsomagolás

    Nos, teljesen rácuppantam a Witcher 3. részére, így gyorsan beszereztem, amíg lehet az utolsó kiegészítőt hozzá limitált, dobozos formátumban.

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • DOOM (2016) - PS4

    Igen- igen. Elég nagy a backlogom és igyekszem pótolni őket. Most Kvelstadt kolléga közbenjárásával sikerült eme példányhoz hozzájutnom (amiért hálás köszönet neki :R ) és alig várom, hogy a következő platina trófeám legyen. Mivel a játék már megjelent (sokan ki is platinázták, stb), ezért egy elég méretes patch is járt hozzá a maga 19 gigájával (ezt kalkuláljátok bele, amikor megveszitek). A játékhoz még annyit fűzök hozzá, így látatlanban, hogy a Bethesda (FALLOUT, DISHONORED -) egy érdekes üzleti modellt használ, miszerint az online és multiplayer tartalmak kerültek bele a season passba (az első DLC már meg is jelent a tegnap folyamán) és nem tervezik a sztori módot tovább bővíteni jövőbeni tartalmakkal.

    * Ezt elsődlegesen magamnak rakom fel backupként, minden más építő jellegű kritika csak bónusz. :R

    Adam_Shepard 8 éve 13

  • The Witcher 3: Wild Hunt - PS4

    Mivel, annyian mondtátok ezt a játékot, így én is adtam neki egy esélyt. Eddig egy semmitmondó mellékküldetést csináltam meg és elment másfél óra vele. Úgy érzem van (lesz) benne anyag.

    A kommentek közé felrakom az aktuális haladásomat. Magyar nyelven játszom végig, így akinek az angol nem erőssége nyugodtan nézheti.

    * Ezt elsődlegesen magamnak rakom fel backupként, minden más építő jellegű kritika csak bónusz.

    Adam_Shepard 8 éve 21

  • 07.12

    Egyelőre ennyit tudtam felrakni. PC-s játékok felrakását is tervezem, bár ott a regisztrációs kódon kívül semmi érdekes nem szokott lenni a csomagolásban. Ha bármi érdemi észrevétel, kérdés merülne fel azt nyugodtan kommenteld vagy írd meg privátban.

    Köszi

    Shep

    AKI PS4-en tolja és multizik is(vagy multizna) az dobjon egy PÜ-t a PSN nevével.

    Hamarosan új unboxing jön ;]

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • Dark Souls 2 - Scholar Of The First Sin - PS4

    Hol is kezdjem.. 60FPS, minden megjelent DLC, átrendezett pályák és ellenfelek. Kb így lehetne jellemezni a Scholart. Ilyennek kellett volna lennie már első körben is a játéknak. (egyszerre viszem a két verziót és drasztikus változások vannak benne)Mivel egy időben készült a Bloodbornnal ezért érezhető, hogy más csapat dolgozott rajta és belekerültek olyan megoldások, amik megtörik kicsit (de nem rontanak rajta, sőt)a Souls játékoktól megszokott ritmust.

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • Dark Souls 2 - Black Armour Edition - PS3

    Igen, ismét vissza a régi, jól megszokott játékmenethez. Illetve nem , mert a DS2 eltér nem egy ponto a többi Souls játéktól. Ekkor már tudtam, hogy érkezni fog a következő posztban szereplő PS4-es változat, így nem kicsit voltam kíváncsi, hogy miben lesz másabb a két játék.

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • Final Fantasy X | X-2 - PS4

    Elég régen vadásztam rá, főleg a fémdoboza miatt. Külön öröm, hogy érkeznek szép lassan az előző részek is feljavított grafikával.

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • Dark Souls 3 - Apocalypse Edition - PS4

    Én mondtam az előző posztban! :DD

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • Bloodborne - Collectors Edition - PS4

    Nos, igen. Itt kezdődött el az agy eldobás :D Mindig amikor szóba kerül, akkor fel szoktam emlegetni, hogy tele volt az internet különböző mémekkel a Souls játékok kapcsán. Így ismertem meg a Bloodbornet, aminek egy elég durva számú tábora volt, már akkor is. A többi már történelem és úgyis látjátok a többi videóból, hogy mennyire egy meghatározó darab lett a gyűjteményemben.

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • Fallout 4 - PS4

    Nincs mit hozzáfűzni. :DD Egyedül, talán annyit, hogy a PIP- Boy edition fémtokja tetszett a legjobban, azért erre esett a választás.

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • Heavy Rain/ Beyond Two Souls - PS4

    Mind a két cím megvolt az előző konzol gen.- en és kíváncsi voltam a feljavított változatukra. A HR továbbra is egy izgalmas krimi, míg A BTS-sal van pár problémám.

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • Playstation TV

    Remek kis kütyü, ha nem akarod magaddal hurcolászni a Playstation konozolodat. Elég jó akciók voltak rá akkoriban. (pár hét múlva jelentették be az ázsiai értékesítések megszüntetését)

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • Assassin's Creed: Chronicles - PS4

    AC -s és Playstationos pályafutásomat ezzel a darabbal folytattam. Nem rossz játék de nehézsége és monotonitása miatt nem mindenkinek ajánlott.

    Adam_Shepard 8 éve 0

  • Unboxing project

    Nos, mivel ezt elsődlegesen magamnak írom, így ha idetévedsz és hasznosnak találod amit csinálok, annak csak örülök. Sok esetben könnyíti meg a vásárlást, ha tudom, hogy mi van az adott játék csomagolásán belül esetleg tudok hivatkozni valaminek a hiányára/sérülésére. Ezért is hívtam életre ezt a, mivel nem sok (de tényleg) hazai csatorna foglalkozik ilyesmivel. Mivel, főleg hobby project ezért nem kérek olyan kommenteket miszerint jobb kamera kellene, vagy hátraszaltózzak, stb, stb.. a videóimban, köszi. (ahogy említettem ezeket ide a Logoutra magamnak rakom ki emlékeztetőnek)

    Shep

    Adam_Shepard 8 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.