Elnézést a képminőségért, a nagy munka közben csak erre a telefonos képre volt energiánk.
Barátaink körében sokan vadásznak, de nem mindegyikőjük szereti a szarvas húsát a jellegzetes vadas illata miatt. Így aztán nemrég ajándékba kaptunk egy jó adag darált szarvashúst. Férjem ötletére kolbász lett belőle. Soha jobbkor nem kaphattuk volna, mert most majdnem ideálisnak mondható a kinti hőmérséklet a füstöléshez.
A szokásosnál kicsit több fokhagymát és magyar piros paprikát tettünk bele, hogy biztosan semmi vad szaga ne maradjon, mert azért mi sem vagyunk oda annyira. (Az én orrom nagyon kényes, de állítom, hogy ez a kolbász nagyon jól sikerült. )
"Természetesen" füstölni fogjuk igazi kolbászfüstölőben , --amit az itt élő, magyar professzor barátunk bíztatására készítettük, akivel telente együtt kolbászozunk a honvágya enyhítése végett.