2020. április 9., csütörtök

Gyorskeresés

Ezen gurult a "fél" Facebook :)

Írta: | Kulcsszavak: esküvő . esküvői bevonulás . egyház . vallás . vallásosság

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Vallásos körökben kisebb megrökönyödést keltett, finomabban mondva: megosztást váltott ki ez az egyházi ceremónia bevezetőjéül szolgáló újszerű esküvői bevonuló. :DDD
Nekem tetszett! :DD

Jó szórakozást! ;) Katt a képre!

Hozzászólások

(#1) talmida


talmida
(Közösségépítő)

Neked mi a véleményed róla? a, b, c, d, vagy e? :B

a) - nagyon tetszett,
b) - elmegy,
c) - semmi különös, közömbös
d) - kiakasztott
e) - felháborított,... ilyent nem szabad a templomban!

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#2) Snowy_owl válasza talmida (#1) üzenetére


Snowy_owl
(senior tag)

a

Nekem nagyon tetszett. Szerintem ilyen is kell. :C Közben vigyorogtam mint a vadalma. :D

[ Szerkesztve ]

fotóim: https://fototrend.hu/fotok/fotos/snowy_owl/index.html

(#3) talmida válasza Snowy_owl (#2) üzenetére


talmida
(Közösségépítő)

De Ez se kutya. :DDD

Szintén esküvő, szintén facebook mai termés :D

szintén vadkörte szinvonal :DDD

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#4) fordfairlane


fordfairlane
(veterán)

Kedvencem ebből a műfajból: [link]

x gon' give it to ya

(#5) The DJ


The DJ
(addikt)
LOGOUT blog

Nagyon szépek a hagyományos esküvők tényleg, de ez... :DDD

Hihetetlen mód tetszett. Persze gondolom legalább ennyi ember megbotránkozott rajta, mint ahánynak tetszett, de úgy gondolom nem kell annyira földhözragadtnak lenni. Ezen a videón annyira látszik, hogy ezek az emberek élvezik az életet. Megragadták a pillanatot, táncoltak közösen egy jót, jól érezték magukat és egy olyan esküvőt hoztak létre, amit valószínűleg sosem fognak elfelejteni sem ők, sem akik jelen voltak az eseményen. És nem ez volna a lényeg? ;)

A második videóban pedig nagyon jól sikerült a koreográfia, szinte üti az eredeti szintjét és a srácok is ügyesek voltak :R

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#6) talmida válasza fordfairlane (#4) üzenetére


talmida
(Közösségépítő)

:C :C :C Tényleg nagyon jó! :D Köszi a linket! :R

IN GOD WE TRUST!

(#7) talmida válasza The DJ (#5) üzenetére


talmida
(Közösségépítő)

Szerintem sem kellene megbotránkozni ezen. A Facebookon volt aki döbbenten hellózott , hogy ébresztő! stb...pedig semmi szentségtörés nem történt szerintem. Pontosan, ahogy te is mondod, látszik, hogy élvezik az életet, ... táncoltak örömükben, merthogy erről is szól az esküvő. ;)

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#8) The DJ válasza talmida (#7) üzenetére


The DJ
(addikt)
LOGOUT blog

Messze vagyok még a saját esküvőmtől nagyon, de ha egyszer megtalálom azt, akivel el tudom képzelni az életem és minden klappol, akkor én is a lehető legtökéletesebbé szeretném tenni majd azt a napot. (Mert ugye én még az a fajta emberpalánta vagyok, aki egyszer tervez házasodni. Ma már ez erősen az optimizmus kategória, de hát ez van, no! ;) ) Biztos vagyok benne, hogy legalább egy ehhez hasonló meglepetést fogok szervezni a páromnak és az mindenképpen a felejthetetlen kategóriába fog kerülni, és nem fog érdekelni, hogy heteket vagy esetleg hónapokat kell készülnöm rá. Örömmel fogom tenni :K

Ahogy itt nézegetem a belinkelt videókat elgondolkodtam, hogy mi mindennek az egésznek a lényege. Azt hiszem nem más, mint hogy azon a napon elkezdődjön két ember közös élete és számukra akkor ez a legnagyobb boldogság, ami csak létezhet. Én is énekelni és táncolni akarok, elfelejteni minden gondot és egy rövid ideig úszkálni a boldogságban, még ha ezer gond is van körülöttem. Mert mit ér az egész, ha nem tudjuk élvezni és nem tudjuk átadni magunkat az érzésnek? Bizony, semmit. A legutolsó énekes, táncos videónál rengeteg ellenséges komment és reakció van, féltékenység vagy csak általános emberi gonoszság, de az biztos, hogy az az Amy sose felejti el azt a napot, amíg csak él. A többiek pedig talán, akik ellenségesen viszonyultak a dologhoz fel se tudják fogni, hogy két szerelmes számára mit jelent ez az egész. Mert vannak még olyanok, akiknek igenis sokat.

Kicsit eltértem a témától, de elgondolkoztattak ezek a videók és mosolyt csaltak az arcomra, így a hajnal folyamán. Kár, hogy ahogy telnek az évek egyre kevésbé tudom elhinni, hogy valaha eljön majd az én időm is.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#9) Gergő_


Gergő_
(őstag)

a, válasz szerintem is

(#10) talmida válasza The DJ (#8) üzenetére


talmida
(Közösségépítő)

Milyen igazad van!!! ;) Kívánom, hogy olyan csodálatos legyen az egész életed és majd az esküvőd is, mint, amilyen szépen azt itt leírtad! ;)

Bárcsak az én időmben is lett volna ennyi ötletünk és merszünk! :W

Gergő_, örülök, hogy te is "szabad" és bátor vagy e téren :D

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.