2023. január 28., szombat

Gyorskeresés

Számítógépről irányított Bluetooth-os Arduino tank

Írta: | Kulcsszavak: Arduino . Bluetooth . .NET

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sok munka és tanulás után végre befejeztem eddigi legbonyolultabb programomat, melynek végre valami gyakorlati eredménye is van, nem csak "számítsuk ki az első n darab prímet" stílusú, mint amilyeneket az iskolában nyúzunk.

Itt van az egészről egy kis videó, hamarosan egy címlapos cikket is szeretnék írni a projektről, mert ez lesz az informatika szakvizsgám témája. (Megjegyzendő, hogy 12. osztályos erdélyi diák vagyok, ahol minden elméleti oktatásban résztveő diák lerakhat ilyen vizsgákat, attól függően, hogy milyen profilú osztályba jár. Az én osztályom profilja kétnyelvű matek-infó, ami lefordítva azt jelenti, hogy heti 6 angol óra, 5 matek (legmagasabb szinten, ami oktatható az országban) és 4 informatika(programozás)).

Hozzászólások

(#1) Honkydoo


Honkydoo
őstag

Ügyes! :C
Kíváncsi leszek a címlapos írásra. :)

"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."

(#2) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Le a kalappal :K

(#3) Kalandor


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Várjuk a címlapra :R
Komolyan, neked kellene példaképnek lenni az ifjúság számára, nem Alekosznak* :U

(#4) KGellért


KGellért
Műholdas

Köszönöm a bátorítást. Megírom a szakdolgozatomat és majd annak egy átírt formája fog ide felkerülni. Ez még beletelik majd pár hétbe, mert közben meg kell még írnom egyet Mikszáth Kálmán Háromszékhez kapcsolódó műveiről is (a változatosság kedvéért magyarból is szakvizsgázom). :)

(#5) tvamos


tvamos
nagyúr

En is varom nagyon!
Meg szeretnem utan epiteni, egy hetvegi projekt kereteben.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#6) KGellért


KGellért
Műholdas

Tegnap este beküldtem a cikket, legalábbis azt hiszem. Régebben volt valamilyen visszajelzés, hogy: Oké, megkaptuk, várj. Most viszont sehol nem látok ilyesmit, ezért elbizonytalanodtam, hogy megkpata-e a szerkesztő vagy sem. Természetesen bejelöltem az Elkészült jelölőnégyzetet. Néztem a korrektúra alatt álló cikkek listáját is, de az már napok óta nem frissült...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.