2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

a felismerés...

Írta: | Kulcsszavak: Reni . család . gyerek . költözés

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ma hajnalban egy egészen egyszerű felismerésre jutottam. Valahol félálomban mindig olyan dolgok jutnak eszembe, amik valahogy teljesen "operatív" állapotomban nem.
Még mindig keres, érdeklődik utánam, és én hívom, szeretném tudni, hogy mi van vele. Az, hogy ennyi idő eltelt, ő túl van egy műtéten, sikerrel túlélte. Örülök. Örülök, hogy keres, hogy nem felejt el.

Tegnap felhívtam egy bő hét után. Nagyon jól van. Elmesélte, hogy mi történt vele. Elmesélte, hogy üldözi a balszerencse. Elmesélte, hogy magányos, hogy nincs mellette egy társ. Eddig sosem volt mellette egy olyan valaki, egy olyan férfi, aki teljesen komolyan gondolta volna vele, akinek gyerekeket szülhetne, akiért élhetne, aki mellett ébredhetne.

S itt vagyok én. Pesten élek, s csak rajtam áll, hogy feladom ezt a semmi életet amit itt élek már évek óta, s elmegyek hozzá élni, szeretni, családot alapítani. Feladni mindent érte, feladni mindent kettőnkért, mert lassan 26 éves fejjel itt az ideje, hogy végre befejezzem a szingliséget, az álmodozást, az egyedüllétet.

Nincs igazam?

Hozzászólások

(#1) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Ha jól sejtem, Renátáról van szó.
Van valami előző írásodban, amely elgondolkodtató.

"Az első találkozás emlékezetes maradt számomra, mert egyedi volt. Megismételhetetlen. A második még jobb, mint az első. Viszont a harmadik, és negyedik lehetőség, hogy láthassam meghiúsult."

Jól értem, hogy csak kétszer találkoztatok?
Ha igen, plátói ez a szerelem. Feladod fővárosi léted, és fejest ugrasz a sötétbe. Huszonegy éves a lány, feltételezhetően a szüleinél lakik. Be tudnál illeszkedni a családba? Tudom, albérlet is van a világon, de jó sok pénzbe kerül. Lesz Miskolcon munkád?

Pillanatnyilag itt tartok. Nem célom, hogy elvegyem a kedved az összeköltözéstől, csak elmondtam véleményem töredékét. Ha van kedved beszélgetni, én benne vagyok.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) jimmy399 válasza Vakegérke (#1) üzenetére


jimmy399
senior tag

Tökéletesen látod a helyzetet. Benne vagyok a beszélgetésben, mert tanácsokat tippeket és véleményeket várok. :R

Kétszer találkoztam vele. Azt gondolod plátói? Megeshet, verseket is írt nekem. Már régóta felkeltettem az érdeklődését, több mint 2 éve, s ezidáig megmaradt benne a megismerés vágya. Ez azért jelent valamit nem?

Még a szüleinél lakik, egy év és dolgozni fog. Akkor mehetünk akár albérletbe. Igen, fejest ugrok a maximális sötétbe, de lehet, hogy épp ez a sötét lesz a legnagyszerűbb boldogság nem?
A családi beilleszkedést nem tudom, hogy hogyan menne, de mivel most is 3 emberrel lakok egy albérletben, nem érzem, hogy akkora gond lenne. Egyelőre a miskolci meki a befutó, de még érdeklődnöm kell, hogy egyáltalán felvesznek-e.

Úgy érzem Reni nem véletlenül emlegeti minden egyes beszélgetésünkkor, hogy magányos, és szeretne már valakit maga mellett, és én is osztom ezt.

--- N/A ---

(#3) Vakegérke válasza jimmy399 (#2) üzenetére


Vakegérke
veterán

Jó, akkor beszélgessünk.

Kétszer találkoztatok. Ismered egyáltalán Renátát? Nem a beszélgetésekből kiszűrt információkra gondolok. Ismered reakcióit, hétköznapi viselkedését? Házias? Főzni tud?

"...ezidáig megmaradt benne a megismerés vágya. Ez azért jelent valamit nem?"

Igen. Számomra azt jelenti, hogy nem ismer téged. Folytatnám, de korai lenne. Beszélgessünk, aztán majd alakul valahogy.

Szerk: Még valami. Volt már csók, esetleg több?

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#4) jimmy399 válasza Vakegérke (#3) üzenetére


jimmy399
senior tag

Nem, nem ismerem. Csak a beszélgetésből kiszűrt információkból ismerem. A hétköznapi viselkedéséből még nem láttam semmit sem. Igen, ez hiba. Mondta, hogy nem egy egyszerű eset. Vannak fura szokásai.Házias, főzni is tud. Még jó :), bár ez manapság már nem divat...

Nem fogok megsértődni. Te már egy tapasztalt ember vagy, s így ismeretlenül is bízok abban amit írsz. Ez lehet hiba, de nem baj.

Ha a józan eszemre hallgatok menekülök ettől a komoly lépés megtételétől, de ha szívemre hallgatok, akkor már holnap felmondanék itt mindent Pesten...

--- N/A ---

(#5) Vakegérke válasza jimmy399 (#4) üzenetére


Vakegérke
veterán

Elegánsan kikerülted utolsó kérdésemet, de nem baj. :N

Te sem ismered Renátát, ő sem ismer téged. Boldogan ölelkeznétek a pályaudvaron, aztán irány a szülők lakása.

Hoppá, újabb kérdés adódik. Találkoztál már a szüleivel? Ha igen, milyen benyomást gyakoroltak rád?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#6) jimmy399 válasza Vakegérke (#5) üzenetére


jimmy399
senior tag

Bocsi, nem láttam az utolsó kérdésedet. Igen, volt már csók, sőt lehetett volna már több is mint csók...

A szüleivel nem találkoztam, de korábban amikor említette, hogy odaköltözhetnék, akkor azt mondta Reni, hogy a szülei mondták az ötletet... Szerintem aranyos szülők lehetnek... :D

--- N/A ---

(#7) Vakegérke válasza jimmy399 (#6) üzenetére


Vakegérke
veterán

A csók az első, vagy második találkozáson esett meg? Az elején, vagy búcsúzkodásnál? Ha több is lehetett volna, miért nem lett? Egyáltalán mi volt a program? Mennyi időt töltöttetek el együtt? Budapest, vagy Miskolc volt a helyszín?

Természetesen nem muszáj válaszolnod.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#8) jimmy399 válasza Vakegérke (#7) üzenetére


jimmy399
senior tag

A csók már a legelső találkozáskor megtörtént, a közepe táján. Sajnos nem sokat voltunk együtt 3 órát kb. Így is éjszakázás után mentem el hozzá Miskolcra nulla alvással, és este 11re értem haza, hogy a vonaton elaludtam, pedig nem szokásom. Több mint egy napig nem aludtam, plusz a munka is kifárasztott előtte.
A program nem volt nagy dunszt, elsőnek beültünk a Miskolc plázába, egy tükör elé és néztük egymást, a tükörben, és beszélgettünk, csókolóztunk, meg ilyenek. Utána kikísértem a buszához, én meg elindultam a vonathoz.
A második alkalomkor már az egyik kedvenc helyére menünk el, beültünk, iszogattunk gyümölcslevet, beszélgettünk, ő tapogatózott én is őt, de mértékkel, mert voltak többen is a helyen, nem csak mi, ezért sem lett semmi több a csóknál meg a tipi-tapinál... Sajnos : (

Összességében 2 × 3 óra, ami nagyon-nagyon hamar elmúlt...

--- N/A ---

(#9) Vakegérke válasza jimmy399 (#8) üzenetére


Vakegérke
veterán

Az akkor szóba se került, hogy esetleg bemutat a szüleinek?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#10) jimmy399 válasza Vakegérke (#9) üzenetére


jimmy399
senior tag

De ez korábban szóba is került, csak valahogy elmaradt. Ő mindenféleképpen azt szerette volna, és még szeretné is, hogy költözzek oda, hogy legyek vele. Ez a fő. Valahogy jeleznem kell neki, hogy komolyan gondolom vele, és ezt nem is tehetném jobban, minthogy odaköltözök.

--- N/A ---

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.