2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

a csalódottság

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Van az a perc, amikor bekövetkezik a felismerés.

Azé a felismerésé, amikor rájövünk, hogy nem vagy fontos, hogy pusztán azzal, hogy létezel még nem fogok senkinek sem hiányozni.

Már lassan 6 éve, hogy elköltöztem otthonról, s az a fájdalmas felismerés hasított a tudatomba, hogy nem számítok, mert nem keresnek, nem érdeklődnek felőlem. Nem hívnak fel az otthoniak, se a haverok, se barátok, se szüleim, se testvéreim. Senki. Illetve pontosítok, csak akkor ha baj van, vagy ha kell valami… vagy, ha esetleg nem adok magamról semmiféle életjelet. Tudom, két irányú az érdeklődés, de ha ez csak az én irányomból van meg, akkor miről is beszélünk… Belefáradtam már, hogy mindig csak én keresek mindenkit, engem meg senki, senki se, csak ha kell valami…

Azt hiszem eltűnök mindenki elől 1-2 hónapra, és kiderül hogy mi lesz, bár sok reményt nem fűzök hozzá. Eddig egyetlen egyszer sem jöttek fel a tesóim, szüleim azért hogy legalább megnézzék, hogy végül is hol fetrengek már idestova 6 éve… Akkor ennyi volt. Jó, persze ez nem jelenti azt, hogy végleg eltűnök előlük, csak kicsit próbálom észrevetetni velük, hogy nem esik jól, hogy nem keresnek…

Hozzászólások

(#1) Zolaash


Zolaash
aktív tag

Nősülj meg. Akkor legalább lesz valaki, aki hiányolni fog. Isten hozott a világomban! (Na jó, egy-két ember még akad, aki keres.)

Rip and tear

(#2) Crystalheart


Crystalheart
senior tag

Ha én elköltöznék, és aztán meg jönnének háznézőbe a rokonok, az rettentően idegesítene. Nem szeretem a vendégjárást, kaját kell csinálni, amit nem én eszek meg, pénz megy rá, idő megy rá, meg még rendet is kell rakni... :DDD

(#3) sziku69


sziku69
senior tag

Nézd a jó oldalát. Így legalább nem kell senkivel jópofiznod. Ha Te úgy érzed, mindent megteszel a kapcsolattartás ügyéért, akkor nem veled van a baj. Ha el tudod ezt fogadni, akkor továbbra is Te fogod felhívni őket. Ha nem tudod elfogadni, akkor meg tehetnek egy szívességet! Ha le se szarnak, akkor add ugyan ezt. Vagy ha keresnek valamiért (kell nekik valami), akkor mond azt, hogy bocs de most nem érek rá. Mondjuk, azt sejtem, hogy nem ilyen típus vagy.

Ennek is van filozófiája.
Ha eljössz egy közösségből ( család, barátok, ismerősök) akkor az ottmaradottak nem fognak ugyan úgy érezni, mint Te. Ők nem szakadtak ki abból a környezetből, ergo, nincs ilyen téren "hiányérzetük". Vagyis másképp fogják látni a dolgokat.

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szerezz magadnak egy társat, aki pótolja majd ezt a hiányérzetet. Másként fogod látni az életet, hidd el.

Én már 8 éve hogy eljöttem a szülőfalumból. Én is átestem ezeken a dolgokon.

Ha segítségre van szükséged, bármiben, nyugodtan keress! Itt vagyok általában.

(#5) greenity válasza #10819072 (#4) üzenetére


greenity
aktív tag

nyilvánvalóan nem ugyanahhoz vagytok szokva...
én is örülök, hogy már leszoktak a napi 8 telefonról és napi 1 van, de hiányzik, hogy ha elfelejtenek,...

"Egy mosolynál jobb a több"

(#6) jimmy399 válasza Zolaash (#1) üzenetére


jimmy399
senior tag

Ok, egyelőre még keresem a célpontot, aztán majd jöhet a nősülés.

--- N/A ---

(#7) jimmy399 válasza Crystalheart (#2) üzenetére


jimmy399
senior tag

Nem olyan sok rokon jönne, csak max. anyukám meg tesóim és kész. Szerintem 5 évente egyszer belefér, nálam mindig rend van, szóval arra nem kell külön figyelni.

--- N/A ---

(#8) jimmy399 válasza sziku69 (#3) üzenetére


jimmy399
senior tag

Teljesen igazad van, jópofizni max a lakótársakkal kell, de azt nagyon. Igazából, mikor találkozok velük, akkor jól el lehet velük beszélgetni, de amúgy annyira nem rajongok értük, mert zavarnak a pihenésben.
Persze én hetente hívom őket, hogy mi a helyzet, de ők nem... Majd ha kell valami akkor majd ahogy írtad, nem érek rá effekt lesz.

Igen, egy társ sokat tud dobni az ember életében.

Köszi, majd ha úgy alakul, akkor írok neked. :)

--- N/A ---

(#9) jimmy399 válasza greenity (#5) üzenetére


jimmy399
senior tag

Persze, azért jólesik ha keresik az embert, és ez nem csak egyoldalú.
Na igen, én nem napi egy telefon, HAVI max egy eltévedt telefon jobb esetben...

--- N/A ---

(#10) Gergosz2 válasza #10819072 (#4) üzenetére


Gergosz2
veterán

Nem hívnak fel az otthoniak, se a haverok, se barátok, se szüleim, se testvéreim. Senki.

Azért ez nem lehet valami kellemes állapot , vagy nekem nagyon furcsa lenne. Édesanyám minden nap felhívja a két testvéremet , ha én se leszek itthon gondolom engem is.

Pesze abban is van igazság, hogy vannak olyan emberek akik tényleg hagyjanak a fenébe békén.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.