2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

A rosseb meghatározása

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A rosseb egy különleges élőlény, ami leginkább kis hazánkban terjedt el. Nem hasonlítható semmilyen ma ismert élőlényhez. Valószínűleg Nagyradáról szabadult el, egy félresikerült sámán varázslatának mellékhatásaként.
Innen a megnevezés, Radai Rosseb. Nevezik még Francnak, valamint Fenének is. Előbbi a még fejletlen, utóbbi a megvénült rosseb elnevezése.
Különlegessége, hogy gáz halmazállapotú élőlény, képes bármilyen alakot ölteni, és szellemileg manipulálni az élőlényeket, de az emberre közvetlenül nem jelent fenyegetést. Kedvenc időtöltése a különböző molekulák szétbontása.
Feltehetően ebből nyeri a létezéséhez szükséges energiát. Mindig olyan tárgyakat tesz tönkre, amit az emberek szívesen, és gyakran használnak. Ha összetörik egy váza, leesik a telefon, elszakad a motoron a szíj, az nem a véletlen, hanem a Rosseb műve. Másik kedvenc elfoglaltsága az állatok, leginkább háziállatok megbabonázása. Szívesen bújik macskákba, kutyákba. A fertőzött állatok szokatlan viselkedést tanúsítanak, tárgyakat törnek össze és tesznek tönkre, ezzel is erősítve a Rossebet.
Brit tudósok kimutatták, a Rosseb gyakran vándorol, leginkább oda megy, ahol gyakran emlegetik, ilyenkor jelentős pusztításra képes. Elkapni, bezárni, megölni gyakorlatilag csak a sámánok, vajákosnők tudják, mivel azonban ezt a mesterséget az OKJ keretein belül nem tanítják, ezért a Rosseb szabadon szaporodik és terjed.
Állítólag a kínaiaknak sikerült befogni egyet, ahol különböző kísérleteknek vetették alá, azonban elszabadult, ebből lett a korona vírus. Ellenszere nincs, ha valahogy mégis megszűnik létezni, globális felmelegedés és lepkefing lesz belőle. :F

Hozzászólások

(#1) Hieronymus


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

A rosseb, a szifilisz népies neve. Vélhetően a "rossz seb" a betegség okozta bőr sebesedésről kapta a nevét.
A fene szinonima szava a rossebnek.

A "radai rosseb" szóösszetétel viszont a pestist jelenti, Vélhetően a járvány Nagyradán tört ki először.

A franc jelenti a felüdülést. A rossz nyelvek szerint Napóleon vívta ki magának a rajongásunkat. A pokol szó szinonimája lett Franciaország nevéből.

Ezen szóra sem érdemes apróságokon túl a bejegyzés minden szava igaz. Kőbe kellene vésni az utókor számára. Annyira kerek és teljes a megosztott információ, hogy hozzá tenni már nem lehet.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#2) Moki2


Moki2
aktív tag

Következő ciknek kérném a félresikerült események és bibliai személyek kereszthivatkozású emlegetése sexuális kapcsolatban , a magyar nyelvben :DD

(#3) Jack Hunter


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Poéngyilkos :)

(#4) Somatom


Somatom
veterán

Sztem a Rosseb és a Fene két, külön faj. Ezt abból gondolom, hogy mások a táplálkozási szokásaik. A Fene helyben eszi meg a számára kijelölt táplálékot, míg a Rosseb elviszi.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#5) Moki2 válasza Somatom (#4) üzenetére


Moki2
aktív tag

És a fene vigye el ? ;)

(#6) Somatom válasza Moki2 (#5) üzenetére


Somatom
veterán

Arra is hallgat? Úgy tudom, hogy az elterjedt utasításkészlet a "Fene egye meg!" és a "Rosseb vigye el!" :DDD

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#7) Moki2 válasza Somatom (#6) üzenetére


Moki2
aktív tag

Valószínűleg territoális fajták , behatárolt élettérrel . Az utasításkészlet a territórium elhelyezkedésétől függ .😆

[ Szerkesztve ]

(#8) Somatom válasza Moki2 (#7) üzenetére


Somatom
veterán

Ebben lehet valami, hiszen a Radai Rosseb neve is a territóriumára utal. A Fene territóriuma sokkal érdekesebb. Valószínűleg az ember testén nő fel. Ebben az álla(t)potában nevezzük kicsinyítőképzővel úgy, hogy az ember Feneke. Együtt növekszik a testrésszel, majd a felnőtt Fene leválik az emberről és onnanntól azt a testrészt már seggnek, vagy valagnak nevezzük.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#9) Moki2 válasza Somatom (#8) üzenetére


Moki2
aktív tag

😂 És akinél későn történik az elválasztás , az lesz nagyseggű 😆

(#10) Somatom válasza Moki2 (#9) üzenetére


Somatom
veterán

Vannak szerencsések, akiken nem növekszik kölyök Fene. Az ő hátsójukat hívják popsinak. :DDD

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.