Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Grand X V970

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-05-10 13:11:14

LOGOUT.hu

A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1847) atee_13


atee_13
őstag

Üdv mindenkinek!

Telefon vásárlás előtt álok és utánajárogattam a dolgoknak, mert az itthoni árak elég magasak és a Kínából rendelt telefon ügy igencsak jó ár érték aránynak tűnik. Nézegettem már telefonokat a Dual Sim fórumot is olvastam. Az a fő tanács, hogy érdemes olyan telefont választani aminek jó a támogatottsága itthon. Tegnap figyeltem fel rá, hogy a http://www.tmallbox.com-on a ZTE V970 (MTK6577 ZTE V970 (Mulit-Language Version)
Support Google Store+Root for free) 146 dollár free shipping-el. Nagyon szimpatikus ez az ajánlat és erős a gyanúm, hogy néhány napon belül nyélbe üssek egy üzletet.
A kérdésem az lenne, hogy valaki vett mostanában innen telefont? Van valami jó ha tudom infó vásárlás előtt amire jobb rákérdezni az eladónál? Én nem maceráltam még ezelőtt telefont, se root se rom csere se semmi. Úgy látom a hirdetésben, hogy V3.0 MOD by BM van hozzá. Ezzel magyarul el tudom használni a készüléket trükközés nélkül?
Jah és még egy, ha nem muszáj nem szeretnék vámot fizetni, eddigi infók alapján singpost-al érdemes kérni alacsony értékmegjelöléssel. Vám ügyben van valakinek tapasztalata, ötlete, tanácsa (akár privátban is)?

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Grand X V970
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.