Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14901) piqla válasza Fire/SOUL/CD (#14898) üzenetére


piqla
őstag

Nyomkodtam en minden lofaszt, de semmire sem reagalt.

Egyebkent eszembe jutott, hogy anno kikapcsoltam/bekapcsolva hagytam mindent (kepernyokimelo ki, hard disk rotation always on, idle never, szoval elvileg a gepnek MENNIE kellett volna), de megsem mukodott.

Az a cink ebben, hogy akartam venni valamikor a kozeljovoben desktop gepet is, de ezek utan en nem fogok penzt kolteni arra, hogy egy windowst soha nem hagyhatok magara, mert ugyis beszarik.
Nyomtam neki runt, powerconfig offt, de egy fekete felvillano kepernyon kivul nem sok minden tortent; viszont gond nelkul visszajott alvasbol.

Ahogy mondtam, korabban Opera alatt 10 perc jutubozast kovetoen nagy volt az esely ra, hogy az egesz gep megfagy, most abbol meg egyszer sem lattam, de ez az idle dolog rohadt idegesito...

Lehet, hogy megis hardveres a dolog?

Szereted az állatokat?

(#14902) Fire/SOUL/CD válasza piqla (#14901) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

"Nyomtam neki runt, powerconfig offt, de egy fekete felvillano kepernyon kivul nem sok minden tortent; viszont gond nelkul visszajott alvasbol."
Igen, nem is kell mást csinálni. A parancs letiltja a hibernációt és törli a C gyökeréből a hiberfil.sys fájlt (rejtett fájl). Ha az alvás kifogástalanul működik, akkor a hibernálással van gond, sajnos ez előtelepített laposoknál nem mindig orvosolható, mert minden xart feltelepítenek, kezdve a chipset driverrel, ami legtöbb esetben a bajt okozza. Chipset drivert nem lehet letakarítani, a beépített recovery szolgáltatás(csak előtelepített gépeken) meg újra felpakolja...

Én mióta csak megjelentek az előtelepített gépek, az elcseszett partíció struktúrájukkal, azóta nem javaslom senkinek, hogy ilyenbe befektessen. Inkább vegyen egy nem előtelepített gépet és külön egy OEM Windows-t, még ha 5-10k-val többe is jön ki, mert akkor nincs ilyen szopás vele.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#14903) piqla válasza Fire/SOUL/CD (#14902) üzenetére


piqla
őstag

Magyaran akkor megszoptam?

Csak azert nem ertem, mert szeptember - aprilis kozott kifogastalanul mukodott, siman ott lehetett hagyni harom napra.

Szereted az állatokat?

(#14904) Fire/SOUL/CD válasza piqla (#14903) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

A gyári recovery funkció az egyetlen lehetőség a javításra, de ebben az esetben az, amelyik teljes visszaállítást eszközöl (magyarul újrahúzza egy tiszta telepítéssel az OS-t), mert az olyan állapot fog eredményezni, mint amikor a lapost megvetted. Semmi általad telepített frissítés vagy egyéb progi nem lesz meg, olyan lesz, mint amikor először hazavitted és először elindítottad a kütyüt.

A gyári recovery-ben is több lehetőség van, nem tudom melyiket választottad korábban, van olyan, ami meghagyja a telepített progikat, van olyan, ami csak egy visszaállítási pontra állítja vissza és van (lehet) olyan is, ami a gyári állapotra (Factory Defaults vagy hasonló néven)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#14905) piqla válasza Fire/SOUL/CD (#14904) üzenetére


piqla
őstag

Odamentem, hogy recovery, ott felkinal egy olyan lehetoseget, hogy a nemregiben vegrehajtott valtozasokat mintegy torli.
Nem.

Alatta ott van, hogy advanced.
Itt ket lehetosegem nyilik: egy korabban menten adatot tol vissza (ezt hasznaltam most, szemmel lathatoan csak felsikerrel), es egy olyan, hogy windows visszatelepitese cedvel.
Ezzel csupan az a gond, hogy fizikailag sosem rendelkeztem Windows cedevel ezen gep eseteben, magyaran hiaba fogja kerni tolem a telepites soran, nem fogok neki tudni mit adni. Plane, hogy meg csak olvaso sincsen ebben a szarban.

Aztan, beirtam a start menu keresojebe, hogy recovery.
Termeszetesen erre is van csodalatos Lenovo megoldas, csakhogy az azt kinalja fel, hogy most csinalhatok egy backupot, ha a kesobbiekben szuksegem lenne ra.

Uristen, en mindjart kidobom a halalba ezt az egeszet!

Szereted az állatokat?

(#14906) Fire/SOUL/CD válasza piqla (#14905) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

privbe írd meg a lapos pontos típusát és akkor remélhetőleg tudok segíteni, ez már nem ebbe a topikba tartozik...

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#14907) kertsa


kertsa
senior tag

Sziasztok!

Hogyan tudok beállítani egy routerre 2 laptopot? Hülye kérdés, mert teljesen egyértelmű, és eddig működött is.

Mindkét laptop csatlakozik a routerhez, viszont nincs internetkapcsolat. A windowst már visszaállítottam alapértelmezettre, de az sem segített. A routert is reseteltem, és szerintem mindent jó állítottam be, de nem vennék rá mérget :B Mit kell állítanom? Egy Tplink tl-wr541g-ről van szó.

Előre is köszi. (hajam már nincs, az a maradék se :D )

(#14908) Sub-ZeRo válasza kertsa (#14907) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

A routerbe a felhasználó név jelzó páros + belőni, hogy mindig csatlakozzon. És utána menni fog.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#14909) klambi


klambi
addikt

szevasztok!
olyat szeretnék csinálni(ha lehetséges) hogy 1 bash szkriptel változtatni a hátteret?!
2. hogyan lehet winben(nem tűzfalban) tiltani 1 portot, localhostban csak oldalt lehet azt tudom, de portot hol lehet? :F :R

"Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#14910) kertsa válasza Sub-ZeRo (#14908) üzenetére


kertsa
senior tag

Az hol tudom állítani? De szerintem nem azzal lesz a baj.

Tegnap újratelepítettem a rendszer és nem akart bejönni a net, ami eddig 1-2 klikkre megvolt. Utánanéztem a csatlakozásoknak és meglepve tapasztaltam, hogy a modemből a kábel nem a WAN csatlakozóban volt, hanem az 1-es kimeneti csatornán. De akkor hogy volt eddig net :F, és most miért nincs. :W Így visszatettem a kábelt a helyére a WAN csatlakozóba, és azóta semmi. Amelyik laptopot nem telepítettem azon is elment a net. Ez nekem magas.

(#14911) Sub-ZeRo válasza kertsa (#14910) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

A routerben tudod beállítani amit a böngészőn keresztül kellene elérned.
Hát pedig a WAN-ba kellene menni a lan kábelnek. Egy router resetet csinálj és utána próbáld meg. Hátha nem döglött meg a router.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#14912) kertsa válasza Sub-ZeRo (#14911) üzenetére


kertsa
senior tag

Ezt a b@...t . Ilyet még nem tapasztaltam. Rendszertelepítés után, ha egy másik laptop csatlakozik wifi-n keresztül a modemhez, akkor összezavarja :F Lekapcsoltam az egyik laptopot és simán be tudtam állítani kapcsolatokat. Tegnap hajnal 1-ig, ma reggel 7-től idáig ezzel sz@r@kodtam. :W

(#14913) Powerpityu


Powerpityu
csendes tag

Sziasztok!

Nem tudom hogy jó helyre jöttem-e de Win7-el van gondom.
Feltettem egy egész új játékot,és nem nagyon lehet leszedni.
Konkrétan a Max Payne-ről lenne szó.
Uninstaláltam a programok és telepítésekből,2 "fájl" volt,és az egyikre azt írja, hogy nincs megfelelő a jogom hozzá hogy eltávolítsam.A másik simán lejött.
Az a kérdés hogy lehet-e valami rendszergazda féle eltávolítást csinálni?
Az már más tészta hogy játékhoz tartozó programot csak akkor lehet eltávolítani ha az összes gyártó féle alkalmazást leszedtem,de ez csak ha hab a tortán. :D
Win7 32bit-es rendszerről van szó.
Remélem annyira nem volt érthetetlen. :D

(#14914) Lenry válasza klambi (#14909) üzenetére


Lenry
félisten

ehhez nem kell script (egyébként sem vagyok benne biztos, hogy Windows alá van bash), egyszerűen egy mappába másolod a kívánt képeket és a háttér beállításánál kiválasztod az összes képet. ott tudod megadni azt is, hogy milyen időközönként váltakozzanak.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#14915) DUNKENSTEIN


DUNKENSTEIN
tag

Mennyi időnként kell restart a winnek?

Lévén, hogy Notebook-om van, mindig csak lecsukom és így hibernálja magát. De kérdés, hogy milyen időközönként ajánlatos újraindítani a rendszert? (Azért érdekel mert eddig notin ubuntu volt, az meg nem igényel ilyet)

Eladó asztali "gamer" pc [+monitor] egyben [90.000] vagy bontva! http://href.hu/x/i0of

(#14916) bpx válasza Lenry (#14914) üzenetére


bpx
őstag

de neki nem erre kell, hanem hogy a nővérét szivassa, és e nemes feladat érdekében 10 nap alatt sem (már akkor is kérdezte) sikerült egy google keresést indítani

(#14915) DUNKENSTEIN: majd ha kéri (winupdate pl.)

(#14917) pethYeti


pethYeti
addikt

Szerintetek Max Payne 3 közben miért írja ki ezt:

8GB ramom van játék futása alatt is van minimum 2-3gb szabad.

(#14918) Воланд válasza pethYeti (#14917) üzenetére


Воланд
titán

es a lapozofajl be van kapcsolva?

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#14919) pethYeti válasza Воланд (#14918) üzenetére


pethYeti
addikt

Nincs, de nem is akarom fölösleges.

(#14920) Воланд válasza pethYeti (#14919) üzenetére


Воланд
titán

akkor kapcsold be es tobb, mint valoszinu, hogy nem fogja ezt kiirni.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#14921) Sub-ZeRo válasza pethYeti (#14919) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Általában pont akkor nem indul a játék, ha nincs lapozófájl, mert ahogy írtad, fölösleges, hol ott nem az. Sokan abban a tévhitben vannak hogy jó az ha van 4-vagy több giga ram a gépben, akkor nem kell lapozófájl. Pedig nem kell kikapcsolni. Kevesebbre lehet állítani, ha nem akarod a ramod mennyiségével megegyező mérete legyen,(vagy kétszerese) de akkor is kell.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#14922) pethYeti válasza Sub-ZeRo (#14921) üzenetére


pethYeti
addikt

Csak SSD-n nem akarom hogy 8gb-t foglaljon amikor sosincs kihasználva, mennyi a minimum amit elfogad és nem irkál ilyen hiba üziket?

(#14923) Воланд válasza pethYeti (#14922) üzenetére


Воланд
titán

tedd at hdd-re. a meretet meg beallithatod akar 100mb-ra is, de ha keves lesz, akkor bizony ismet sirni fog a rendszer.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#14924) pethYeti válasza Воланд (#14923) üzenetére


pethYeti
addikt

HDD-re nem tudom mert az külső keretben van, le-le van választva időnként.

(#14925) Воланд válasza pethYeti (#14924) üzenetére


Воланд
titán

akkor legyen fixen ket giga, hatha eleg lesz neki.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#14926) bpx válasza pethYeti (#14922) üzenetére


bpx
őstag

azt hiszem valami 800MB körül van a minimum, az alá nem engedte beállítani

én azt csináltam, hogy 1 GB kezdeti méret, max. méret pedig a fizikai memória mennyisége
aztán ahhoz az 1GB-hoz nem is nyúlt még soha, nem nő a helyfoglalás

[ Szerkesztve ]

(#14927) pethYeti válasza bpx (#14926) üzenetére


pethYeti
addikt

Köszi, beszorítottam 1024-2048 közé aztán meglátjuk.

(#14928) TigerCat válasza pethYeti (#14927) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Nálam a kezdetektől 400 - 2048-ra van állítva. Semmi gondom vele... Nem nagyon megy 400 fölé.

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#14929) klambi válasza klambi (#14909) üzenetére


klambi
addikt

senki nem tud erre megoldást?
:F

"Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#14930) Lenry válasza klambi (#14929) üzenetére


Lenry
félisten

14914

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#14931) Genius007


Genius007
őstag

Srácok!

PenDrive-ról próbáltam win7-et telepíteni asztali gépre.
Amikor bekellene bootolnia akkor a következő hiba üzenetet kapom.

Loading Operating system. No bootable partiton in table.

Kipróbáltam notebookon, 3félén is, és mindegyiken ment tökéletesen, csak asztalin nem.
Pedig a lapom nem öreg 1155-ös GigaByte, BIOS-ban beállítottam USB-ZIP-re USB-HDD-re de akkor sem jó ... nem értem mivel lenne másabb az asztali (ilyen szempontból) mint egy laptop.
Ha valaki találkozott már hasonló hibával, vagy van ötlete esetleg, hogy hogy tudnék gyorsan egy win7et varázsolni a gépemre (nincs meghajtóm!!!) akkor várom az ötleteket! = )

:R

Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu

(#14932) spiritex válasza spiritex (#12696) üzenetére


spiritex
veterán

Leírom mi volt a megoldás ha valaki szintén belefutna ebbe a furcsa jelenségbe.
Nem tudom mi állította el az értékét, de a billentyűzetnél a Repeat rate (Ismétlés gyorsasága) maximumra volt állítva, ez okozta a file-okon való lépkedés közbeni villódzást.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#14933) Namelesske válasza Genius007 (#14931) üzenetére


Namelesske
addikt

Próbáld usb hdd-nek felismertetni állítsd be első boot eszköznek, és amikor végzett a fájlok másolásával akkor újraindítás pillanatában lépj vissza a biosba majd állítsd a betöltést vissza a hdd-re onnantól akár le is húzhatod a pendrive-ot.

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#14934) Krystal_s


Krystal_s
addikt

Tudnátok abban segíteni, hogy lehetne beállítani windows explorerben, hogy amikor egy file-t vagy mappát áthelyezek, akkor előtte kérdezzen rá ? Néha előfordul touchpaddal amikor csak mappák fölött mozgatom a kurzort, át is helyezi szó nélkül pl egy másik mappába.
Tehát annyit szeretnék, hogy copy to vagy move to műveletnél kérdezzen rá, hogy Biztos átakarja helyezni ?

(#14935) Fire/SOUL/CD válasza Krystal_s (#14934) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Túlérzékeny a touchpad-od, ezért első körben azt konfigolnám. Ha eddig nem tetted meg, akkor telepítsd fel a touchpad driver-t/utility-t (pl tipikusan Synaptics általában) és abban állítható az érzékenység, de sokszor külön beállítás nélkül is megszünteti a túlérzékenységet. Ha érintett vagy, akkor az is beállítható, hogy ha van külső egér csatlakoztatva a laposhoz, akkor letiltja teljesen a touchpad-ot(előfordul ilyenfajta összeférhetetlenség is néha)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#14936) kertsa


kertsa
senior tag

A minialkalmazásokat melyik mappába találom? :B

(#14937) Fire/SOUL/CD válasza kertsa (#14936) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Windows Sidebar-ra keress rá, a program files/progra files (x86) mappában leledzenek(mármint az alapértelmezett gadget-ek)

A felhasználó gadgetekhez meg írd be a startba, hogy shell:gadgets és enter

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#14938) kertsa válasza Fire/SOUL/CD (#14937) üzenetére


kertsa
senior tag

Köszi :)

(#14939) Clemi válasza Namelesske (#14809) üzenetére


Clemi
veterán

Hmm remélem az SFC megoldotta.

Visszatérve az oldalsáv problémára :W Az SFC ideig-óráig jó volt, de megint szórakozik. Konkrétan az "árfolyam" nevű miniapp ragad be, de nem minden alkalommal. Miután lefuttattam az sfc /scannow parancsot, jó volt egy néhány leállításig, de megint elkezdte, hogy a program megakadályozza a windows leállítását. Szétnéztem a google-val is, és amit találtam rá lehetséges "gyógyszert" azt megcsináltam a registry-ben, bár az mind csak idő rövidítési beállítások voltak. Ami egyértelműen segített még de ismét csak rövid időre, az az oldalsáv cache törlése volt. Az oldalsáv eltávolítása a rendszerből, majd újbóli engedélyezése nem segített, minden ott folytatódott, ahol abbahagyta.

Mindez csak azért idegesít, mert nem tehetem meg, hogy rányomok a leállításra, és itthagyom a gépet, mert sose tudom mikor hülyül meg, és vár a beavatkozásomra.

(#14940) fabko


fabko
tag

Sziasztok,

Van egy HP dc7700 gépem win7-el, amin nem megy az óra. A services.msc szerint automatikus indításra van állítva a windows idő szolgáltatás, de mégsem indul el. Kézzel elindítom -az internetes idő szinkronizálás 10percre van állítva- akkor jó, de a következő indításnál már megint nem fut.
Mi okozhatja ezt?

Köszönöm a segítséget !

(#14941) MaddeNNNN


MaddeNNNN
őstag

Üdv ismét.

Újraraktam a windowst a notebookon, win7 32bit professional, feltelepítettem a cdről a drivereket, de se a kábeles netet, sem a wifit nem érzékeli a gép. Ötletek?

To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.

(#14942) vilmaboy válasza MaddeNNNN (#14941) üzenetére


vilmaboy
őstag

hardverkezelőben megvannak az eszközök? Első hallásra driver probléma. Hállózati beállítások rendben vannak? Win7 driverek mentek fel a hállózati vezérlőkhöz?

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#14943) MaddeNNNN válasza vilmaboy (#14942) üzenetére


MaddeNNNN
őstag

Ahh hogy ez nekem nem jutott eszembe, persze hogy nem telepítette fel a driver cd-ről a hálózati drivert... Köszi szépen!

To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.

(#14944) vilmaboy válasza MaddeNNNN (#14943) üzenetére


vilmaboy
őstag

:C Szívesen :))

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#14945) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Srácok!
Van valami tipp arra, hogy miért állítja mindig vissza a Win az energiagazdálkodás alatt a minimális prociteljesítményt 100%-ra? Kiegyensúlyozott beállításon van most, kb egy évig jó is volt. Mostanában kezdte ezt el. Minden újraindításnál visszaáll 100%-ra, és pörög a proci max frekin.
Köszi a tippeket!

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#14946) vilmaboy válasza Plazmacucci (#14945) üzenetére


vilmaboy
őstag

nem biztos, hogy oprendszer a hibás... keress több fajta vírusírtóval vírust... Mbaw stb... Egy laptopon találkoztam én is ezzel kb 2 hete. 98-100%kon ment egyfolytában a proci. Feladatbezelőt nézd meg mi terheli enyire.

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#14947) Plazmacucci válasza vilmaboy (#14946) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Hát ez az, hogy a feladatkezelőben mind a négy mag kb 0-5% között van terhelve, de még is 3000MHz-en megy. Ha visszaveszem a minimális prociteljesítményt 1%-ra, akkor visszaugrik 800Mhz-re. De legközelebbi indításnál az energiagazdálkodás megint 100%-ra állítja vissza a minimális teljesítményt:F

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#14948) sz.j válasza vilmaboy (#14946) üzenetére


sz.j
nagyúr

"....Mbaw stb....."

Véletlenül nem Mbam-ot (Malwarebytes Anti-Malware) akartál írni?

Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu

(#14949) vilmaboy válasza sz.j (#14948) üzenetére


vilmaboy
őstag

de.. az akrt lenni :)

Továbbra is vírusírtót javaslok. 2 hónapon belül 3-4 laptopot javitottam ilyen problémával.

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#14950) Plazmacucci válasza vilmaboy (#14949) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Avast-om van, az ingyenes. Semmit nem talált. Nem lehet köze egy frissítéshez? Mintha azóta csinálná ezt, de nem tudom pontosan.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.