Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Viccrovat

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-09 10:14:10

LOGOUT.hu

Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13696) philoxenia válasza Argos (#13695) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Eseményjelentő lap

Tisztelt szolgálati fensőbbség! Jelentem, szigorúan, csak a tényekre szorítkozva, mert múltkor is figyelmeztettek, hogy csak a tényekre szorítkozzak, és teljesen igazuk volt, mert kit érdekel, hogy milyen volt aznap az időjárás, és milyen volt a közérzetem, és kivel találkoztam, meg milyen dolgokat, tájakat láttam aznap! Szóval, a tények! Szigorúan csak arra fogok szorítkozni, mert tényleg felháborító, hogy egyesek azt a lehetőséget, hogy előttük van egy fehér, üres lap, és csak írnak rá, mindenféle hülyeséget, és nem szorítkoznak a lényegre, a tényekre! Fúj! Hihetetlen, hogy mit meg nem engednek maguknak egyesek! Itt szeretném megköszönni, hogy figyelmeztettek a hibámra, és most már tudom, hogy nem szabad csak úgy össze-vissza írogatni, mert azt hiszik, ez az a fórum, ahol írogathatnak mindenféle baromságot! Hát én nem fogom ezt tenni! Kérem! Következzek a tények!

Szóval, az úgy történt, hogy aznap nagyon rosszul ébredtem, mert előtte való este pizzát ettünk, amit úgy rendeltünk, és tényleg, nem mellébeszélve, finom volt! Kicsit talán túl volt sütve a Négy évszak nevet viselő, de viszont kompenzálta a sok zöldség! Reggel meg ment a hasam, én meg ott ültem a vécén! Hát így kezdődött a napom!

Utána a villamoson nem tudtam lazítani, mert egy csomó ember felszállt, és csicseregtek, meg volt, aki panaszkodott, és csak beszéltek, csak beszéltek!

Beértem a munkahelyemre, és örömmel kezdtem a napomat! Végre megint itt lehetek! Igaz, az öltöző kicsit büdös volt, de már megszoktam!

Felmentem a vonatomhoz, és felvettem a szolgálatot! Kicsit csikart még a gyomrom, de azért jól éreztem magam! Indulás után bevetettem magam a vécébe, és nagydolgoztam egyet, és nagyon megkönnyebbültem! De tényleg! Utána felvetem a szolgáltatói magatartásom, és igyekeztem a megfelelőtől a kifogástalanig ellátni a szolgálatomat. Mindenkire mosolyogtam, köszöntem, és megértettem a problémáját. Hát így történt! Mentünk, csak mentünk! Néha volt, hogy majdnem elértük a fénysebességet, de az a sok fránya lassújel mindig beleszólt!

Az öltözékem megfelelő volt, és borotválkoztam is! Természetesen csak szolidan használtam az arcszeszt! Én tudom, hol a határ! Nos! Telt az idő, és egyszer csak azt vettem észre, hogy már ott is vagyunk a végállomáson!

Kivettem a munkaközi szünetemet, ettem egy almát, és egy szendvicset, közben élveztem a napsugár simogatását orcámon. Szóval, a tények!

Jött egy fiatal lány, miniszoknyában, hát fel is háborodtam rendesen! Nagyon nehéz volt a bőröndje!

Egyszer csak sípoltak, és elindultunk visszafelé! Akkor észleltem, hogy az 504152688937 pályaszámú kocsiból a tűzoltó készülék, nyitott helyről eltűnt! Őszintén megdöbbentem! Hát ilyet! A kurva életbe! Pedig olyan szépen sütött a nap, és a madarak is csicseregtek, az égen a bárányfelhők vígan bégettek!

Kérem jelentésem tudomásulvételét!

Majd írok még! Jó?

(Kőfalusi Ricsi)

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Viccrovat
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.