Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5816) ett válasza csigi (#5811) üzenetére


ett
aktív tag

És megreklamáltad a váltókart is? Akárhol megteheted, nem lesz gond. Én ma voltam vele és tudtak róla. Azt mondták két változat van. Az egyik, hogy csavarral rögzítik a kiugró füleket és akkor sosem ugrik ki többet, a másik meg a komplett váltókar csere, de ehhez szét kell bontani az egész műszerfalat, utána a váltónál bowdent állítani, aztán megint megvárni amíg bekopik, mert addig darabos még. Na én az első változatot választottam, mivel annyira nem bízok az emberkékben, hamarabb szedem szét én, mint ők. Így meg csak a váltószoknyát kell leszedni, meg a burkolatot annál. 23-ára kaptam időpontot, egy óra alatt megcsinálják.
Más: nekem a kesztyűtartó nem zörög, jó helyen van a gumi benne. Viszont van a kormányoszloptól jobbra három kis lyuk és ami onnan jön hátul, az a kábel egy vékony gégecsőben van elvezetve. Csakhogy ez nekem sehova nem volt rögzítve, ott lifegett szabadon. Így aztán zörgött rázós úton, amikor hozzáverődött a többi cucchoz. Megoldottam ezt is, ragasztottam rá szivacsdarabot, aztán kábelkötegelővel rögzítettem és már jó is lett.
Ma beraktam az sx4-re való spricniket is, így már 3 vízsugár jön belőle a kettő helyett. Sokkal jobban mossa az ablakot. A pollenszűrőt is kifújtam kompresszorral. Ma ilyen takarítós, gányolós napom volt. :)

Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.