Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5095) süti5 válasza Zenty (#5090) üzenetére


süti5
őstag

Pont ezen gondolkoztam pár napja, és ezzel a hazát támogatod dologgal kapcsolatban ismét megjegyeznék valamit:

pár éve már beszéltünk arról, hogy milyen kocsikat használ a rendőrség itthon és külföldön. Akkor megjegyeztem, hogy az EU-ban divatos dolog és kötelező is tendereket kiírni nagy gépjárműbeszerzéseknél, de valahogy, hogy-hogy nem mindig hazai gyártók nyerik. Franciao-ban csak peugeot, renault, citroen van, olaszoknál fiat, még a románoknak is volt annyi eszük, hogy megszórták az egész országot daciaval, de tényleg, mikor kint voltunk minden rendőrörs a faluban is kapott egy-egy fehér logant.

Akkor mindenki azt mondta, a suzuki azért nem jó, mert kis kategóriát gyárt itthon, lásd swift akkor meg ignis, nagyobb kéne. Most itt van ez az sx4. A kisker ára 2.500.000-tól indul. Gondolom 1000-es rendelésnél olcsóbban jönne ki.....hazai gyártás, kényelmes 4 embernek, a hasmagassága 16 centi, tehát városba padkára is és vidéken terepen is jobb mint egy sima autó, ráadásul ha kell olyan helyre, van összkerekes változat is.

Felteszem a naív kérdést, itthon miért nem ezeket veszi száz meg ezerszámra a rendőrség, miért kell nekünk opel, skoda meg minden csak nem hazai?.... :(

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.